Aşık olduğunuz insanın gecmiste iğrenç sözler ve düşüncelere sahip olduğunu öğrendim ve ayrıldım :(

kirikbirkaybeden

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
49
9
6
33
Bu konuyu sanirim iki gün önce de anlatmistim ama içime dert oldu çok özlüyorum bu insanı. Sizce ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim yerimde olsanız ne yapardiniz? Canımdan çok sevdiğim adamin, kendinden tiksindirecek laflar ettiğini gördüm gecmiste söylemiş bu sözleri arkadasina bide silmemis mesajları, örnek veriyim: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu.. diger örnek: ev bos kız düsürüp atalım. Diger örnek: kızı terk ettim diyen arkadaşına da başka kıza çak aldatmamıs olursun sonra dönersin demiş. Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem. Sözlerim zihniyetim değiştiyse buda kayda değer bişeydir dedi bidaha olmayacak dedi. Arkadaşlarını uyarmis hatta yanımda kız konusu açmayın diye. bütün şifreleri telefon dokümanına kadar var.. kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Senden sogudum dedim, okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti.. ben seninle düzeldim dedi. Ne yapmam gerek inanman için bişey söyle onu yapıyım ispat etmek için bişey söyle yapıyım dedi.. siz olsaniz ne yapardınız ben ayrıldım ama hala düşünüyorum. Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı. Çözemiyorum..

İnsanlar degismez nokta.
Artık üzülme, kendine deger ver, sana deger veren biri cıkar insallah karsına.

Bu lafları 100 yıl önce söylediyse affedebilirsin. Onun dışında asla. Ne biçim laflar onlar. Bir yaşıma daha girdim.

Kim ne derse desin bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur.Erken görerek onu bırakma cesaretinde bulunduğun için tebrik ederim seni.
Teşekkür ederim, bana ters böyle şeyler. Beni tanısanız tam zıttıyım, 21 senelik hayatımda ettiği lafların binde birini etmedim çok şükür. Özlemimden ölsem de yazamayacağım

Teşekkür ederim, bana ters böyle şeyler. Beni tanısanız tam zıttıyım, 21 senelik hayatımda ettiği lafların binde birini etmedim çok şükür. Özlemimden ölsem de yazamayacağım
Bencede yazma canım kendimden örnek veriyim sana,ben başladığımda bana şu kadar kızla çıktım şununla y*ttm,şunu üzdüm vs. şeklinde birçk şey anlatmıştı ama sen farklısın diyede eklemişti.İlk aylar gerçekten bir şeyi yoktu ama sonra noldu biliyor musun aldattı hemde birkaç kişiyle sayamadım yani düşün en baştada eski sevgilisi olacak y*lloz geliyor,sonrada tekmeyi bastı gitti,onun yüzünden hastalandım ve hastalığımın acısını hala çekiyorum.Buradan kendine pay çıkarabilirsin belki canım

Bence her erkek arkadaşlarıyla böyle muhabbetler yapıyor.Gerçekten gözümle şahit oldum.Tipine konuşmasına baksan yapmaz dersin ama işte her erkek "erkek muhabbeti" yapıyor.
Yani geçmişte kalmış ,ben olsam değiştiğinden eminsem bu konuda bırakmazdım.Geçmişi beni ilgilendirmez.Ben böyle düşünüyorum.Ha tabi bu lafları birkaç ay önce söylediyse o ayrı.
Neyse benim düşüncem bu.

Şimdi siz ayrıldınız ya , acaba şimdi neler söylüyordur arkadaşlarına ??
Ağzı bozuk serseriler gibi konuşmuş zamanında..
Bir insan ya kibar efendidir aslında ya da öncesinde ağzına aldığı o kötü kelimeler gibi terbiyesizdir. Bence çok üzülmeyin .. Özü ne ise aslı da odur insanın !

Acıkcası beni ilgilendirmezdi. İliskimiz süresince nasıl bi insan olduğuyla ilgilenirdim.Sebeplerini şöyle sıralıyım.
Bir insanın huyları değişmeyebilir mesela her zaman sinirlidir.Ama sinirlendiği zaman göstericeği tepkiler değişebilir.Ek olarak bugün iliskidesiniz ama seneye evlenicceksiniz süreniz kısıtlı.Böyle baktığın zaman tedirgin olmakta haklısın.Ama önünüzde uzun bir süreç varsa onu gerçekten tanımak ve değiştiğini anlamak için zamanında var demektir.Çünkü bir insan aslında nasıl biri olduğunu uzun süre asla gizleyemez. Yaratılış gereği. Ve bu çok uzun bir zamanda almaz. İnsanlar kendilerini SAK-LA-YA-MAZ. Bekarlığında gerzeklik olarak (tabiki) böyle seyleri erkeklikten saymış olabilir. Ama bir iliskisi varken hem iliskisine duyguğu saygıdan hem karşısına duyduğu sevgiden gayette kendini toplayabilir. Peşin hükümlü olmayı doğru bulmuyorum.Ben olsam ayrılmaz onu ben tanırdım. Üstelik bir insan kötü bir arkadaşken iyi bir eş,harika bir arkadaşken berbat bir eş olabilir.Sosyal tavrı kişisel iletişimlerinde aynı olmayabilir yani.Bu yüzden dediğim gibi,beni ilgilendirmezdi.Ayrılmazdım.Zamana bırakır BEN onu tanırdım.

Bence en doğru kararı vermişsin. Kesinlikle geri dönme derim ben. İlerde yine eskisi gibi olmuycağının garantisi yok. Hep arkadaşlarıyla yine o şekilde konuşacak mı diye düşünerek ömür geçmez. Bence çok doğru yapmışsın. Konuşmaları çok iğrenç

Basitlestirdigimi neye dayanarak söylediniz anlamadım basitlestirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, iğrenç :/

*ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim
*Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem.
*kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
*okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti
*ben ayrıldım ama hala düşünüyorum
*Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı

Bak bunlar hep durumu hafifletme çabaları yani sen kendi içinde onu affetmeye meyillisin.
Sende diyorsun iğrenç diye ama hala kararsızsın herşey ortadayken.
Bende huylu huyundan vazgeçmez kanma diyorum haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…