Aşık olduğunuz insanın gecmiste iğrenç sözler ve düşüncelere sahip olduğunu öğrendim ve ayrıldım :(

en iyisini yapmışsın.. Ne kadar korkunç sözler bunlr hemde yakın tarih. Senle değiştim ben vs lafları.. Kaç yaşında bu adam ki birine bağlı olarak değişebiliyor.. Aşkından mı değişmiş o aşk illaki azalıyor ne olcak sonra geri sözlerine devam mı edecek.. boşver canım sen en iyisini yapmışsın.. KEndini acabaların içine bırakmayacak kadar değerlisin.

bu beni soğutmak için bir nedendir insanın içindeki bişeyi dışarı çıkarmak için kötü bişeyler olmalı sizle aranızda boyle bşi olmamış demekki ama ya bigün olursa...

Klasik 20li yaslardaki erkek muhabbeti. Libidosu tavan yapmis birkac erkek baska ne konusabilir ki? Ya kadin, seks, ya da araba futbol. Aksi olan bir erkek oldugunu sanmiyorum. Bir de sizden once olan konusmalar. Siz mesajlarini nasil okudunuz? Kndisi mi gostersi??

Her hesabının şifresini verdi bana, telefon dokümanlarına bile bakabiliyorum.. ve sunu dedi; mesajları silecektim aslında ama şimdi sen başımın etini yerdin niye sildin ne vardı diye"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…