- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi kirikbirkaybeden
-
Ben bunları tek taraflı anlatmamış olmak için yazdım, akıl ile kalp arasında kalmak derler ya orda gibiyim günlerdir. gerçekten de bir kere bile ayrılmadı ve sesi titredi. Acaba düzelmiş midir, ya degismisse diye düşünüyorum bazen kararsız olduğum nokta bu, yoksa bu sözlerin aciklamasi olamaz bende biliyorum.. barısmayı kesinlikle düsünmüyorum bu saatten sonra, dinleyen ve uyaran herkese teşekkür ederim*ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim
*Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem.
*kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
*okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti
*ben ayrıldım ama hala düşünüyorum
*Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı
Bak bunlar hep durumu hafifletme çabaları yani sen kendi içinde onu affetmeye meyillisin.
Sende diyorsun iğrenç diye ama hala kararsızsın herşey ortadayken.
Bende huylu huyundan vazgeçmez kanma diyorum haliyle.
Hafif olsa zaten ayrılmazdım.durumu hafifletmeye çalışıyosun, e o zaman ayrılmasaydın.
Bu konuyu sanirim iki gün önce de anlatmistim ama içime dert oldu çok özlüyorum bu insanı. Sizce ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim yerimde olsanız ne yapardiniz? Canımdan çok sevdiğim adamin, kendinden tiksindirecek laflar ettiğini gördüm gecmiste söylemiş bu sözleri arkadasina bide silmemis mesajları, örnek veriyim: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu.. diger örnek: ev bos kız düsürüp atalım. Diger örnek: kızı terk ettim diyen arkadaşına da başka kıza çak aldatmamıs olursun sonra dönersin demiş. Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem. Sözlerim zihniyetim değiştiyse buda kayda değer bişeydir dedi bidaha olmayacak dedi. Arkadaşlarını uyarmis hatta yanımda kız konusu açmayın diye. bütün şifreleri telefon dokümanına kadar var.. kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Senden sogudum dedim, okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti.. ben seninle düzeldim dedi. Ne yapmam gerek inanman için bişey söyle onu yapıyım ispat etmek için bişey söyle yapıyım dedi.. siz olsaniz ne yapardınız ben ayrıldım ama hala düşünüyorum. Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı.
Verdiğin karardan asla pisman olma.. Dogru bulmasaydin zaten almazdin bu karari.. Böyle iğrenç düşüncede bir erkek 7 sinde neyse 70 de de o olur kurtulmuşsun ..Bence kendini eskitme..Sonra affettim diye pişman olursun. İnsanlar degismez .
Bu konuyu sanirim iki gün önce de anlatmistim ama içime dert oldu çok özlüyorum bu insanı. Sizce ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim yerimde olsanız ne yapardiniz? Canımdan çok sevdiğim adamin, kendinden tiksindirecek laflar ettiğini gördüm gecmiste söylemiş bu sözleri arkadasina bide silmemis mesajları, örnek veriyim: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu.. diger örnek: ev bos kız düsürüp atalım. Diger örnek: kızı terk ettim diyen arkadaşına da başka kıza çak aldatmamıs olursun sonra dönersin demiş. Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem. Sözlerim zihniyetim değiştiyse buda kayda değer bişeydir dedi bidaha olmayacak dedi. Arkadaşlarını uyarmis hatta yanımda kız konusu açmayın diye. bütün şifreleri telefon dokümanına kadar var.. kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Senden sogudum dedim, okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti.. ben seninle düzeldim dedi. Ne yapmam gerek inanman için bişey söyle onu yapıyım ispat etmek için bişey söyle yapıyım dedi.. siz olsaniz ne yapardınız ben ayrıldım ama hala düşünüyorum. Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı. Çözemiyorum..
bu kadar sürede akli basina gelmis olgunlasmis olamaz. bosver unutursun cocuk buyutup egitim verecegine daha iyi birini bul hayatini yasa. ayrica vicdanida azmis kadınlara verdiği degere bak kizlar hakkinda nasil konusmus. sana olan askindan dize gelmiş gibi görünüyor buna aldanmamalisin. iyi insanlarinda kotu insanlarinda zayif yönüdür aşk. kuzu gibi görünebilirler asla güven olmaz derimMalesef 6-7 ay öncesi.. 2015 yılı yani
Ne deseniz haklısınız
O degısmez senı kaybetmemek için söyledıgı bir yalan.Malesef 6-7 ay öncesi.. 2015 yılı yani
Ne deseniz haklısınız
Seviyesizlik zamanla mekanla değişen bişey değildir.. Belli ki zihniyeti çirkin bi insan.. Bugün iyiyken düzelmiş gibi görünse de yarın öbür gün aranız açıldığında ya da başka bi durum olduğunda içindeki pisliği ortaya çıkarma ihtimali %100.. O yüzden isabetli bi kararla bu çirkin insanı bırakmışsınız.. Sakın geri dönüş yapmayın.Bu konuyu sanirim iki gün önce de anlatmistim ama içime dert oldu çok özlüyorum bu insanı. Sizce ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim yerimde olsanız ne yapardiniz? Canımdan çok sevdiğim adamin, kendinden tiksindirecek laflar ettiğini gördüm gecmiste söylemiş bu sözleri arkadasina bide silmemis mesajları, örnek veriyim: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu.. diger örnek: ev bos kız düsürüp atalım. Diger örnek: kızı terk ettim diyen arkadaşına da başka kıza çak aldatmamıs olursun sonra dönersin demiş. Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem. Sözlerim zihniyetim değiştiyse buda kayda değer bişeydir dedi bidaha olmayacak dedi. Arkadaşlarını uyarmis hatta yanımda kız konusu açmayın diye. bütün şifreleri telefon dokümanına kadar var.. kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Senden sogudum dedim, okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti.. ben seninle düzeldim dedi. Ne yapmam gerek inanman için bişey söyle onu yapıyım ispat etmek için bişey söyle yapıyım dedi.. siz olsaniz ne yapardınız ben ayrıldım ama hala düşünüyorum. Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı. Çözemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?