Aşık olduğunuz insanın gecmiste iğrenç sözler ve düşüncelere sahip olduğunu öğrendim ve ayrıldım :(

Ben bunları tek taraflı anlatmamış olmak için yazdım, akıl ile kalp arasında kalmak derler ya orda gibiyim günlerdir. gerçekten de bir kere bile ayrılmadı ve sesi titredi. Acaba düzelmiş midir, ya degismisse diye düşünüyorum bazen kararsız olduğum nokta bu, yoksa bu sözlerin aciklamasi olamaz bende biliyorum.. barısmayı kesinlikle düsünmüyorum bu saatten sonra, dinleyen ve uyaran herkese teşekkür ederim

Madem affediceksiniz neden o konuları açıp aranızdaki saygıyı yitiriyorsunuz. Fazlasıyla basitleştirmişsin konuyu. Böyle konuşan bir insandan nasıl miden bulanmadı ? Demek ki böyle düşünceleri var şuan belki bu düşüncelerini uyguluyordur.

Arkadaşım bile olsa iğrenirim, soğurum böyle bir insandan kaldı ki senin sevgilinmiş.
Çok afedersin ama miden kaldırıyorsa git barış.
Ama çok kaba bir tabir var affına sığınarak söylüyorum "kara köprek yıkanmakla ağarmaz".

Asla inanma. Naifleşmişmiş topu aynı hee.

Bu dusuncelere sahip bir insandan ayrildiginiz icin o mesajlari gördüğün icin allaha dua et sevgili kuluymussun orada okudugun mesajlardaki karekterlerden biri olabilirdin vede uzulebiliyorsun boyle biri icin neden peki atlattigin tehlikenin farkinda degilmisin

Malesef 6-7 ay öncesi.. 2015 yılı yani
Ne deseniz haklısınız
bu kadar sürede akli basina gelmis olgunlasmis olamaz. bosver unutursun cocuk buyutup egitim verecegine daha iyi birini bul hayatini yasa. ayrica vicdanida azmis kadınlara verdiği degere bak kizlar hakkinda nasil konusmus. sana olan askindan dize gelmiş gibi görünüyor buna aldanmamalisin. iyi insanlarinda kotu insanlarinda zayif yönüdür aşk. kuzu gibi görünebilirler asla güven olmaz derim

Yarın bir gün evlendiğinde ve seni cepte saydığında yaparsa bunları o zaman daha büyük sorunlar çıkar. Ben de şu an acı çek, dağıt kendini istersen ama daha çok bağlanmanın bir anlamı yok.

Bir kere düşünceli olsa aranızda bir şey olduğunda o mesajları yok etmiş olurdu. Bu laflarla adam olduklarını sanıyorlar, tekmeyi koy da bi b*k olmadığını anlasın.

Sevmek için bahane arama kendine, bu cümleleri kuran adam çocuklarının babası olabilir mi? Bence olmaz o zaman zorlama

7 ay oncemi??
Hiiic degismemistir bence bu adam.
Siz ne kadardir cikiyodunuz?

Ya ben de bir insanin huyunun degismicegine inaniyodum, ta ki en yakin arkadasimin nisanlisini gorene kadar..
Arkadasimin nisanlisi, eskiden sizin de anlattiginiz gibi surekli arkadaslariyla boyle seyler konusurdu. Hep kiz pesinde kosardi, cikmadigi kiz kalmamisti mahallede, hatta bana bile asilsi.. Sonra arkadasimla tanisti. Herkes karsi cikti, ama kiz diretti. 4 sene ciktilar ve inanir misiniz, cocugu taniyamadim.. Bir kez buyuk tovbe etti ve o oldu.. Kac kere onu oyuna getirmeye calistik, kac kere arkadasim kontrol etti, ama o eski o degildi.. Cok degismisti ve arkadasimi da cok seviyor.. Yani her zaman istisnalar vardir.. Su an nisanlilar ve 4 yil icinde bir kez bile boyle bir sey yasanmadi.

Bataklıkta açan gül de bataklık kokar canım. Belli ki taban taban zıt iki karaktersiniz, sen onu değiştireyim dersin bir bakarsın sen ona benzemişsin...

Hadi evlenmiş olsan sonra bunları öğrensen bir nebze gene şans ver derdim. Ama sevgililik nişanlılık vs. Bu kişiyle ilerki zamanlarda geçinip geçinemeyeceğinin sinyallerini yakalaman gereken dönemlerdir. Bence sen geçinemeyeceğinin sinyalini çoktan görmüşsün hala affetsem mi diye 2. Konuyu açıyorsun. Bile bile affedip hataya düşersen başını çok taşlara vurursun bunu da unutmayasın...

Seviyesizlik zamanla mekanla değişen bişey değildir.. Belli ki zihniyeti çirkin bi insan.. Bugün iyiyken düzelmiş gibi görünse de yarın öbür gün aranız açıldığında ya da başka bi durum olduğunda içindeki pisliği ortaya çıkarma ihtimali %100.. O yüzden isabetli bi kararla bu çirkin insanı bırakmışsınız.. Sakın geri dönüş yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…