aşık oldum olmasına da :)

rahatsız olacağımı düşünüp söylemediğini düşünüyorum. şu aşamada daha fazlasını benden bi adım gelmedikçe yapmaz sanırım.

gereğinden fazla iyi niyetlisiniz. adım atmanızla ilgisi yok. sizinle düzgünce bir şey yaşamak istese zaten ergen kızla görüşmezdi. siz de adım atabilirdiniz fazlasıyla. bunu iyi düşünün. kim kabul eder ki böyle bir erkeği. vallahi siz zaten bu adamla olursanız çok üzülürsünüz benden söylemesi. saf olmayın lütfen.

herkes her konuda deneyimli olmak zorunda değil bunu zaten belirttim zaten o yüzden burda akıl alıyorum değil mi ? benim üniversite derecem var okumaktan bazı şeylere fırsat bulamadık demek ki hayret bişeysiniz.

diğer söylediklernizde haklı olabilirsiniz, olası...

onun için demedim ki ben.

yazım şeklinden falan öyle hissettim ayrıca.

hem liseyi hem üniversiteyi dereceyle bitiren arkadaşımın hep uzun ilişkileri oldu. okumaktan zaman bulmakla ne alakası var?

yazım tarzın konuşma şeklin hiç asistan konuşması değil. ister istemez farklı oluyo onların tarzı. belirtmesen liseli derim açık net söylüyorum.

ben de değilim deneyimli. bir kişi oldu hayatımda. ama senin hakkında hislerim bu yöndeydi.

ejderha gibi ateş püskürmene gerek yoktu

kesinlikle ver yolu gitsin. kıza anlatmış ne dediysen. kız da sana haberim var geldi kulağıma bizde böyle gibisinden laf sokmuş.

Beğenmedim F*** buddyler arsız ve dengesiz seni bu tipler üzer 30 yaşında ve halen bekar ,egosu yüksek ki bir kızı beğenipte evlenmemiş karekterde bozuktur bunda yoksa şimdiye sevgili,nişan,evlilik olurdu

. hem zaten öyle bişey yaşamak istese bana sıra gelene kadar bir sürü seçeneği var benimle uğraşmasına hiç gerek yok.. işte mesela bu kız gıbı.

Seks konusunda evet, bir sürü kız var ki biri de elinin altındaymış, takılıyorlarmış...

Ama sizin gibi şu yaşananlara rağmen onu midesi kaldıracak yani "ortada düşüp kalktığı bir kız var ama zorunluluktan, bir şeylere doymuştur artık" vs diyecek, çocuğun rahatlığı ve vurdumduymazlığına rağmen kendisini ciddiye aldığını düşünecek, ciddiye almayı sanki evlendikten sonra kimse karısını aldatmazmış, evde gül gibi eşi varken sağda solda avlanmazmış gibi "ben istesem hemen evleniriz" bakış açısına indirgeyecek, o kızın varlığını geçici olarak yorumlayıp o kız gibi daha niceleri olduğunu/olacağını düşünemeyecek bu denli pembe gözlüklüsünü bulamaz.

Hayret verici bir haliniz var gerçekten, bu tipler için öyle idealsiniz ki böyleleri bu naneleri gizli saklı yemek için akla karayı seçer, bu çocuk sizin "iyi niyetiniz" sayesinde hiç gizleme zahmetine girmek zorunda kalmıyor ne de olsa her şeyi normalleştiren bir bakış açınız var, sonradan habersiz takılmış bir de large hatunla, o da sırf dırdırdan kaçma isteğinden mütevellit yoksa en başta gizlerdi yaptıklarını...

İşin özü ben bu kadar kaybetmekten korkmayan hatta bunu umursamayan, saygı duymayan, densizliğini açıkça yapan ve diğer kızın da bunu yapmasına seyirci kalmakta sakınca görmeyen, her erkeğin rüyası olan bir kızı evde diğerini dışarda ve birbirinden haberdar olarak idare etme hevesini gerçekleştiren buna rağmen de esas kız tarafından bu kadar olağan bir gidişat gibi sunulan bir ilişki görmedim, dışarıdan baksanız siz de inanamazsınız.

Bence bu adamla bir yola girerseniz üzülürsünüz. Benim buradan gördüğüm senaryo böyle. Zor hoşlanan biri olduğun için hoşlanacağın birisi çıkınca fazla iyi niyetli oluyorsun ister istemez.

30 yaşında düzenli hayat isteyen bir erkek olsam, karşıma mis gibi akademisyen bir kız çıkmış olsa o 92 li kızla kesinlikle görüşmeyi keserdim. Kaldı ki sen istemediğin halde habersiz görüşmüş bide.

İyi birisi olabilir sana karşı ama bence hiç yola çıkma bu adamla derim.

Cok memnun degil ama her hafta cikiyor.. Ilginc.. Mecbur muymuş, ayagindan mi sürüklüyorlarmis??

Beğenmedim F*** buddyler arsız ve dengesiz seni bu tipler üzer 30 yaşında ve halen bekar ,egosu yüksek ki bir kızı beğenipte evlenmemiş karekterde bozuktur bunda yoksa şimdiye sevgili,nişan,evlilik olurdu
Niye, herkes 30 yaşına kadar evlenmek zorunda mı? 30a kadar evlenmeyenin karakteri mi bozuk? Bu nasıl bir laftır Allah aşkına?

Birde erkeklerin cinsel dürtüleri var kadınlar gibi değil 30 yaşına kadar sabır etmeleri mümkün değil kesin o bozuk yerlere gidyorlar yada 1 gecelik ilişki yaşıyorlardır adam cinsel mikropta taşıyordur kim bilir kaç kadınla birbikte oldu bu kadınlara mikropta bulaştırır ay miğdem bulandı

Su bolumü 1 yildir okuyorum.
Okudugum en sacma yorum siralamasin da
Top 1 oldun yani.
Tebrik ederim.
Korkunc bir bakis acin var.

Erkeklerin cinsel dürtüleri aslında öğretilmiş dürtüler.. (İnsan cinsi olanda ve ataerkil toplum erkeklerde, öreneğ,n Türk erkeği gibi)
30 yaşına kadar sabır etmemeleri ne tuhaf düşünce..
Çünkü memeli canlıların hepsinde libido var.. (Dişi erkek farketmez)
Memeli olmayanlarda ise genelde üreme amaçlı..
Özetle mesele 30 yaşa kadar değil, kötü karakterli, hatta karaktersiz yetiştirilen erkek çocukları..
Çünkü ilk önce saygı göstermek, sevmek duygusunu bilmiyorlar..

Öncelikle adam sizin "evlenmeden asla" mottonuzu anlamış ve " sen iste hemen evleniriz" ayağı yapıyor. Böyle bir adamın evlilikle işi gücü olmaz.
O yüzden evlilik konusunda o kadar kesin fikirli olmayın, kendinizi bir anda evlilik vaadiyle kandırılmış bulabilirsiniz.
İkincisi adamla siz farklı "dünyaların" insanlarısınız.
Adam günübirlik ilişkiler yaşayan biri, bence iki taraf da yetişkin olduğu sürece sorun yok, ben bu tarz bir ilişki tercih etmem.
Siz ise adamın 180 derece zıttsınız. Daha muhfazakar, daha gelenekçi bir insansınız, en azından ikili ilişkilerde.
Hani sormuşsunuz ya S shot 'a 1 yıl bekleyebilir diye düşündüm diye.
Düzenli cinsel hayatı olan bir insan, bir ilişkinin içinde 1 yıl beklemeyebilir. Bu adam "bence" beklemez.
Bekleyecek olan olabilir ama onlar bu tip adamların içinden çıkmaz. Siz evde uyurken ya da makale yazarken o alemlere akar, haberiniz olsun.
Bence siz olanı değil, görmek istediğinizi görüyorsunuz.
Bu adam size uygun biri değil. Hatta siz de ona uygun biri değilsiniz.

Hâlâ neyi bekliyorsun emin olmak için resim falan mı lazım tübe tübe

Not:kızlar lüfen galbinize mukayet olun lüfen

Sen adamla 1 aydır (yanlış hatırlamıyorsam) konuşuyorsun, her cumartesi sabaha kadar bu adam(!) bu kanka(!) ile birlikte. En sonuncu cumartesi vakasını gayet de biliyordun yani o cumartesi de o kanka ile birlikteydi, bunu biliyorsun. Ve aşık oldum diyorsun... Ya bu nasıl bişey? Şimdi saat gecenin 1'ini geçti, buradaki bütün kadınların şunu düşünmesini istiyorum empati yapabilmek adına. Şu an tam da şu saatte eşinizin ya da sevgilinizin, aralarında ne türden bir ilişki olduğunu (fuckbuddy demek istedim) bildiğiniz bir kadınla olduğunu düşünün, siz de evinizde oturuyorsunuz falan uyanıksınız. Hanginiz kaldırabilir? Bunu hazmedebilecek olan varsa lütfen söylesin. (Şimdi ben bu adamla sevgili değilim ama henüz diyebilirsin ama ortada bir hoşlanma/aşık olma durumu ve sevgili olma niyetiyle girilen bir muhabbet var o yüzden öyle söyledim)

Yanlış anlaşılmasın, ben seks ilişkisi olamaz, olmasın demiyorum, olabilir, herkesin kendi hayatı. En normal karşılayan insan bile işin içine duygular girince bazı şeylere karşı daha hassas oluyor, daha zor hazmediyor ya da hazmedemiyor. Bana sen bu adamla mutlu olacakmışsın gibi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…