- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
rahatsız olacağımı düşünüp söylemediğini düşünüyorum. şu aşamada daha fazlasını benden bi adım gelmedikçe yapmaz sanırım.
kıza söylemiş kız da sana gönderme yapmış. özelini paylaşan ve seni önemsemeyen biri.
ayrıca dövme nasıl yaptırıyo polis pardon da??
sen de üniversitede asistanım diyosun ama o da şaibeli şurdan bakınca. daha üniversiteye yeni başlamış toy çocuksn sanki. ben böyle düşünüyorum.
kesinlikle güvenilir değil. biri senin tek bir kelimeni dahi arkadaşlarıyla hele hele senin sevmediğin arkadaşlarıyla paylaşıyorsa kesinlikle ciddiye almıyordur ve hayatında yerin yoktur.
onun için demedim ki ben.herkes her konuda deneyimli olmak zorunda değil bunu zaten belirttim zaten o yüzden burda akıl alıyorum değil mi ? benim üniversite derecem var okumaktan bazı şeylere fırsat bulamadık demek ki hayret bişeysiniz.
diğer söylediklernizde haklı olabilirsiniz, olası...
. hem zaten öyle bişey yaşamak istese bana sıra gelene kadar bir sürü seçeneği var benimle uğraşmasına hiç gerek yok.. işte mesela bu kız gıbı.
Cok memnun degil ama her hafta cikiyor.. Ilginc.. Mecbur muymuş, ayagindan mi sürüklüyorlarmis??değiştirme gibi değilde kendi bunun sinyallerini verdi tanıştırırım hoşlanmazsan görüşmem olur biter ya da bütün arkadaşlarım evli onlarla dışarı çıkamıyorum gibi gibi... yani o da sanki bu hayattan çok memnun değil gibi geldi.
Niye, herkes 30 yaşına kadar evlenmek zorunda mı? 30a kadar evlenmeyenin karakteri mi bozuk? Bu nasıl bir laftır Allah aşkına?Beğenmedim F*** buddyler arsız ve dengesiz seni bu tipler üzer 30 yaşında ve halen bekar ,egosu yüksek ki bir kızı beğenipte evlenmemiş karekterde bozuktur bunda yoksa şimdiye sevgili,nişan,evlilik olurdu
Birimiz de aşık olacağımız adamı seçerken,akıllı efendi,işinde gücünde,sadık tipleri seçelim beyaaa
Birimiz ,sadece birimiz.
Dişimi kırcam
Beğenmedim F*** buddyler arsız ve dengesiz seni bu tipler üzer 30 yaşında ve halen bekar ,egosu yüksek ki bir kızı beğenipte evlenmemiş karekterde bozuktur bunda yoksa şimdiye sevgili,nişan,evlilik olurdu
Erkeklerin cinsel dürtüleri aslında öğretilmiş dürtüler.. (İnsan cinsi olanda ve ataerkil toplum erkeklerde, öreneğ,n Türk erkeği gibi)Birde erkeklerin cinsel dürtüleri var kadınlar gibi değil 30 yaşına kadar sabır etmeleri mümkün değil kesin o bozuk yerlere gidyorlar yada 1 gecelik ilişki yaşıyorlardır adam cinsel mikropta taşıyordur kim bilir kaç kadınla birbikte oldu bu kadınlara mikropta bulaştırır ay miğdem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?