aşık olup evlenenler

Aha benim minişim konu açmış..
Canım değişme olmuyor da rahatlama diyelim biz ona. Ve emin ol o değişti diyenlerin çoğu ben evlenince bunu şu huyunu değiştiririm mantığında insanlar

Aha benim minişim konu açmış..
Canım değişme olmuyor da rahatlama diyelim biz ona. Ve emin ol o değişti diyenlerin çoğu ben evlenince bunu şu huyunu değiştiririm mantığında insanlar
yok kuzum geçen seneden kalma konu evet öyle saçma zihniyette insanlar var gerçekten

Korkma ,birisi esim degisti diyorsa ya flort doneminde gozu gormemistir yada umursamamistir ufak tefek ama onemli olan seyleri
Ben cokkk kısacık sure icinde evlendim 1 ayda evlilik karari alip evlendik hemen suan 10. Ayimiza giriyoruz ve bir degisim söz konusu degil sadece 1 ay yeterli bir sure olmadigi icin bilmedigim bir kaç huyunu ogrenmis oldum onunda bana bir zarari yok alevli tartismakarimizda oluyor ama cabuk asiyoruz hic 1 gun bile kus kalmadik
Benim icin anahtar olan seylere dikkat ettim cunku :)
Mutluyuz biz

bizim öyle çok uzun flört dönemimiz olmadı..
eşimi nasıl tanıdıysam sevgisi ve ilgisi artarak çoğalıyor.
hiç çok değişti bu adam demedim.
umarım demem.

hahaha ay güncellenmis yahu
okuyanda baya var
farklı görüşler almak güzel ama

1 ayda iyi cesaret maşallah evet senin kriterlerine uyması çok önemli dediğin gibi onlar da sonradan değişmiyorsa sıkıntı yok
bizim öyle çok uzun flört dönemimiz olmadı..
eşimi nasıl tanıdıysam sevgisi ve ilgisi artarak çoğalıyor.
hiç çok değişti bu adam demedim.
umarım demem.
ne güzel ya inşallah biz de öyle oluruz

Esimle lisede tanistik 10 yildir hayatimda hic degismedi buda ayri bi sorun
Yani israrla hic degismedi gelismedi de oyle en basta ne dusunuyosa nasil bakiyosa hayata ayni..gecen yillar ona hic degmedi sanki biraz gamsizdir ama basta neyse o . Sonradan soyle boyle oldu diyecegim hic bisey yok

12 senedir aynı insan, sakin mantıklı anlayışlı akıllı iyi bir arkadaş
maşallah ya ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
işte bu çok güzel inşallah çok daha mutlu olursunuz canım

Ben evliyken sevgisinin daha çok arttigini düşünüyorum.
süper ya inşallah bizim de öyle olur
Daha 6 aylık evliyim çok şükür eşimle ilk tanıştığımda nasılsa hala öyle
allah ömür boyu mutluluklar versin tatlım

Biz ilişkimizin altıncı ayında evlendik. Rabbim nazardan korusun tabi ama yaklaşık üç yıldır evliyiz ve eşimin olumsuz yönde değişen hiç bir özelliği yok. Ama zamanla yaşla birlikte insanlar olgunlaşıyor ve bakış açıları vs. değişebiliyor. Olumsuz yönde değişti diyenler genelde evlenmeden önce eşini çok iyi tanıdığına inanan ufak tefek bir çok şeye göz yuman insanlar. Bir de şöyle bir gerçek var ki, çok uzun süre ile flört eden insanlar evlenince daha fazla sıkıntı yaşayabiliyorlar. Çünkü uzun dönemi birlikte geçirdikleri için karşılarındaki insanı çok iyi tanıdıklarını düşünüyorlar. Halbuki insanlar belli yaşlarda daha kendilerini tanıyamazlar değil ki karşındaki insanı tanıyabilesin. Çevremde de bu tarz ilişkileri çok gördüm. Pek tabiki istisnaları var. Ama bu demek değil ki, bizimki en doğrusu kısa süre iyidir. İnsan karşısındaki insanın hareketlerini iyi gözlemlemeli, kaliteli vakit geçirmeli. Özellikle erkeklerde bir kaç özelliğin olup olmadığını çok çok iyi şekilde gözlemlemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…