- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi minnakmimar
-
yok kuzum geçen seneden kalma konuAha benim minişim konu açmış..
Canım değişme olmuyor da rahatlama diyelim biz ona. Ve emin ol o değişti diyenlerin çoğu ben evlenince bunu şu huyunu değiştiririm mantığında insanlar
hahaha ay güncellenmis yahuyok kuzum geçen seneden kalma konuevet öyle saçma zihniyette insanlar var gerçekten
farklı görüşler almak güzel amahahaha ay güncellenmis yahu
okuyanda baya var
1 ayda iyi cesaret maşallahKorkma ,birisi esim degisti diyorsa ya flort doneminde gozu gormemistir yada umursamamistir ufak tefek ama onemli olan seyleri
Ben cokkk kısacık sure icinde evlendim 1 ayda evlilik karari alip evlendik hemen suan 10. Ayimiza giriyoruz ve bir degisim söz konusu degil sadece 1 ay yeterli bir sure olmadigi icin bilmedigim bir kaç huyunu ogrenmis oldum onunda bana bir zarari yok alevli tartismakarimizda oluyor ama cabuk asiyoruz hic 1 gun bile kus kalmadik
Benim icin anahtar olan seylere dikkat ettim cunku :)
Mutluyuz biz
ne güzel ya inşallah biz de öyle oluruzbizim öyle çok uzun flört dönemimiz olmadı..
eşimi nasıl tanıdıysam sevgisi ve ilgisi artarak çoğalıyor.
hiç çok değişti bu adam demedim.
umarım demem.
maşallah ya ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah12 senedir aynı insan, sakin mantıklı anlayışlı akıllı iyi bir arkadaş
işte bu çok güzel inşallah çok daha mutlu olursunuz canımEsimle lisede tanistik 10 yildir hayatimda hic degismedi buda ayri bi sorun
Yani israrla hic degismedi gelismedi de oyle en basta ne dusunuyosa nasil bakiyosa hayata ayni..gecen yillar ona hic degmedi sanki biraz gamsizdir ama basta neyse o . Sonradan soyle boyle oldu diyecegim hic bisey yok
süper ya inşallah bizim de öyle olurBen evliyken sevgisinin daha çok arttigini düşünüyorum.
allah ömür boyu mutluluklar versin tatlımDaha 6 aylık evliyim çok şükür eşimle ilk tanıştığımda nasılsa hala öyle
tşk ederim canım benimm inşallah hep böyle oluruz inşallah her yuva böyle aşkla olurne mutlu size inşallah tüm sevenler böyle güzelliklerle kavuşsun
kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
kamuoyu yoklaması yaptım değişmiyorlarmış değişen de über bi şekilde değişmiyormuş şekerimEveeeettt en merak ettiğim konuya geldik :)
kamuoyu yoklaması yaptım değişmiyorlarmış değişen de über bi şekilde değişmiyormuş şekerim
aynen bakalım kumar ya kimin nası çıkacağı belli değilEvet bide yorumlardan anladigim kadariyla degisecek kiside kendini az çok belli ediyormus. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?