- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minnakmimar
-
hep aynıydı, hıc degısmedı, sadece uzerımde daha cok hakımıyet kurma cabası ıcıne gırdı o kadar.. ınsan 7 sınde ne ıse 70 ınde de odur .. degısmez, sadece ınsanlar degıstıgını soyler...kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
bazı insanlar nişnlıyken ya da flört döneminde kendini beğendirmek için eğişik davranabiliyor canım ama insanın doğal halini çözdüysen ilerde karşına problem olarak çıkmaz bence nasılsa öyle olur.ama artık bir ömür beraber olucaksınız sinirli anlarını da görüceksin mesela buna değişme diyenler de var bu değişme değildir ki.Allah selamet versin :)))kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
haklısın da bi eve girmedikçe her yönünü göremiyorsun işte sana gösterilen kadarını anlayabiliyorsun huylarınınhep aynıydı, hıc degısmedı, sadece uzerımde daha cok hakımıyet kurma cabası ıcıne gırdı o kadar.. ınsan 7 sınde ne ıse 70 ınde de odur .. degısmez, sadece ınsanlar degıstıgını soyler...
bırde manatonluktan dolayı cınsel hayat azalır, ozel gunlerde yapılan suprızler-alınan hedıyeler-zamanla kutlamalar azalır-cunku sureklı tekrarlayınca onemını gunden gune yıtırır... yıtırmese bıle alıskanlık halıne gelır..
doğal halini çözdüm de işte herşey tozpembe şu an aynı eve girince değişen insanlar var beni korkutan kısmı da bubazı insanlar nişnlıyken ya da flört döneminde kendini beğendirmek için eğişik davranabiliyor canım ama insanın doğal halini çözdüysen ilerde karşına problem olarak çıkmaz bence nasılsa öyle olur.ama artık bir ömür beraber olucaksınız sinirli anlarını da görüceksin mesela buna değişme diyenler de var bu değişme değildir ki.Allah selamet versin :)))
ay inşallah benimki de dediğin gibi hiç değişmez21 yaşındayken neyse 36 yasinda da o, hic mi degismez bir adam, iyi huylari da kotu huylari da ayni, hala gunde 20 kere beni sevdigini soyleyen, her firsati eglenceye ceviren adam, hala meyve yikarken butun tezgahi gole cevirip, dolaba su sicratiyoryani 15 senedir en ufak degisim yok
ne mutlu size inşallah tüm sevenler böyle güzelliklerle kavuşsunsevgiliyken ve nişanlıyken beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum hiç bu kadar aşkla yanan bir evlılık olabileceğini zannetmiyordum , eşim nişanlıyken ne para ne borç bilirdi ama şimdik her işi hesaplı kitaplı
tek değişen şey bizim evlendikten sonra sevgımız büyüdü
sen de haklısın minnakım kendi evindeki hali tavrı nasıl onu da gözle derim.haklısın da bi eve girmedikçe her yönünü göremiyorsun işte sana gösterilen kadarını anlayabiliyorsun huylarının
doğal halini çözdüm de işte herşey tozpembe şu an aynı eve girince değişen insanlar var beni korkutan kısmı da bu
ay inşallah benimki de dediğin gibi hiç değişmez
ya alışma evresi de var aslında sen nasıl alıştırırsan öyle gidiyor zatensen de haklısın minnakım kendi evindeki hali tavrı nasıl onu da gözle derim.
valla hiç ilgisi yok .ılerıyı görmek ıstıyosan,bı erkek annesine nasıl davranıyorsa,karısına da oyle davranır..
aynen ya anneyle eş çok farklı tavırlar görebiliyorvalla hiç ilgisi yok .
Anasına saygıda kusur etmeyip karısını eşek gören çok erkek var ülkemizde
hortlasın kız nolcak daha evlenmedim zatenkızın 1 yıllık konusu hortlamış
minnağım, inan bana karşındaki kadar (hatta bazen daha fazla) sende değişeceksin.. bir 10 sene önceki ofişe bakıyorum bazen bir de şimdiki.. arada uçurumlar var resmen.. herkes değişiyor, her şey değişiyor.. ama önemli olan iyi yönde değişmek ki o biraz sizin elinizde.. sana en büyük tavsiyem BDV'nin aksine her şeyi duyup, görmemen.. "X bana bunu dedi, kesin bunu demek istedi, o zaman ben tribimi yapayım" deme.. sana vereceğim en büyük tavsiye bu olur sanırım :)
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah böyle şeyler duydukça cesaret geliyor bana da9 yıl önce nasılsa hala da aynı şekilde devam ediyoruz çok şükür. Ne bir saygısızlık ne bileek kırma hakaret asla olmamıştır. Ne bana nede aileme karşı. Birbirimizi çok iyi anladığımız için aramızda asla kırgınlık gibi bir durum olmadı. Eşim beni ve ailemi sevdi saydı kendi ailesi yerine koydu bende aynı şekilde davrandım. bu zamana dek beni kimseye ezdirmemiştir. Hoş ezdirecek bir olayda olmadı ama her anlamda yanımda olduğunu hissettirmiştir. Allah herkese mutlu mesut hayatlar eşler nasip etsin inşallah.
haklısın da bi eve girmedikçe her yönünü göremiyorsun işte sana gösterilen kadarını anlayabiliyorsun huylarının
ıste bu nedenle bır sure bırlıkte yasayacaksın evlenmeden once, ya da en azından ev ortamında vakıt gecıreceksın... cunku ınsanlar dısarda hep ozenlıdır, cevreye karsı genelde nazık olmaya calısırlar, sıze karsı da aynı sekılde ama evde herkes gercek yuzunu gosterır.
mumkunse
1- bırlıkte yolculuk edın
2- tatıle çıkın
3-aynı evde bır sure vakıt gecırın
4-sınırlı oldugundakı tepkılerı olcun
5-gercekten ıhtıyacınız oldugunda yanınızda mı buna dıkkat edın
6-aılesı ıle sızın aranızdakı dengeyı kurabılıyor mu
7-sadık mı
8-sıze guven verıyor mu
9- yanında her turlu olumlu ve olumsuz kosullarda huzurlu ve mutlu musunuz
bunları ıyıce bır tartın-olçun-bıcın ve sonra evlenın...
inşallah canım evet alışma süreci çok önemli gerçektenBiz de uzak mesafedeydik bekarken. Ama ben de gittim o da geldi, aileleri tanimaya calistik falan. Aslinda evlenince degisim olmuyor da, birbirinin yeni yonlerini kesfediyorsun. Ayni evde yasayarak gorebilecegin seyleri. Alişma sureci var kesinlikle. Ve bir arkadasin soyledigi gibi, tartismalar sorunlar iki kisinin arasinda kalmazsa buyur. Kalirsa ikiniz her sekilde daha kolay cozersiniz. Bekarken tanimaya calismak lazim. Hani insan evlenmese de degisiklikler yasar. İş ki bunlar olumlu seyler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?