aşık olup evlenenler

sabır evliliğin en önemli taşı zaten anne babamdan bunu gördüm ben gerçekten çok önemli sabır ve anlayış

anne ve baba dedin de...dün ufak bir atışmamız sırasında, babama olan hayranlığımı kıskandığından olacak..saatler sonra sen baban gibi birini zor bulursun, beni önceden ona benzettin herhalde dedi..güldüm
halbuki babama kendide hayrandır çok da sever, yanın da huzur bulur
babamın sakin duruşuna, alttan alışına, mütevazi, ılımlı, kibar, sayamamki işte bana göre mükemmel oluşuna her şeyine hayranım..kurban olurum ben ona

onlar illaki olan şeyler zaten hayat imtihan herşey aşılır da yeterki insanın imtihanı sevdikleriyle olmasın allah korusun

bilemiyorum gazel ya bu konuda eşim annesini sever ama düşkün de değiller birbirlerine. birbirlerini çok kırdıkları zamanlar da oldu annesiyle. ama eşimin bana karşı tavrı ile annesine çok farklı geliyor bana :44: bana annesine davrandığı gibi davranmasın mümkünse

zaten kızların tek aşkı babaları :))

ne komiktirki ben evliği karpuza benzetiyorum beğeniyorsun yokluyorsun söyle bir sonra alıyorsun eve getirdiğinde tamamen şansa kalmış ye kelek çıkar yada tam tersi

kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?

Bu biraz karakter meselesi. Karşındaki insan değişebilir de değişmeyebilir de...İyi anlamda değişebilir de, kötü anlamda da.
Eşimle aşık olarak evlendik, Allah'a şükür hiç bir sıkıntımız yok evliliğimizde
Eşim değişti, bende değiştim ama birbirimize olan sevgimiz, aşkımız hiç azalmadı.
Sevgiliyken elini tuttuğumda bile heyecanlanırdım, şimdiyse huzur buluyorum elini tuttuğumda...
Önemli olan ne biliyor musun?..
Sen değişirken, olgunlaşırken, onun da seninle beraber değişip olgunlaşması...
Sen büyürken, o büyümezse, sen mantığınla daha fazla hareket etmeye başladığın anda aynısını göremezsen...
İşte orada sorun başlıyor...
Bu adam doğru adam dedim, şükürler olsun ki yanılmadım, Allah yanıltmasın...

araları kötüyse keşke benzemesin hayatım
ama bilemiyorum hep çevremde eş dosttan arkadaşlardan duyduğum gördüğüm, annesine nasılsa evlenince aynısı oldu diyorlar...
hatta anneler nişanlıyken oğlunu bazen över bazen yerer ya, ordan kestirmek lazım karekterini...

evlendıkten sonra 360 dereece dondu hemde oyle boyle degısme degıl

amin inşallah yanıltmaz tatlım

ne yönde bir değişim mesela

aklınıza gelebılecek her yonden degıstı ,
eskıden yanı evlenemden once asarım keserım bırakmam sevıyorum dıyen adam evde oturup ıs yapmaya basladı ıstemıyorsan gıt bnm aılemde bnm aılem dıye tutturmaya basladı daha neler neler

nasıl bu kadar değişebiliyorlarki.s

evlenmeden önce saatlerce telefonla konuştuğum, muhabbete doyamadığım adam evlenince uykuya verdi kendini. ağzını açmaz oldu güzellikleri bir kenara koydu. daha düşünceliyken şimdi düşüncesiz olmaya başladı. maddi anlamda flört döneminde bana kendini farklı gösterdi evlenince borçlar kendini gösterdi :) beni çok ama çok şaşırttı.

işte korkum bu aslında ama biraz kumar sanırım şöyle olur kesin diyemiyoruz

biz birbirimizi çok sevdik. ailem evlenmemi istemedi. kaçarak evlendik. sıkıntılarımız elbette var ve sevgimiz olmasa eminim o sıkıntılar bizi ele geçirirdi. değişti evet ama kötü anlamda değil. önceden süslenip hazırlanıp günde atıyorum 2 saatimi ayırıyordum. bütün günkü stres sıkıntıyı bir kenara bırakıp o 2 saatte hanım hanımcık oluyordum ama şimdi sürekli aynı çatının altında olduğumuz için o stres kontrolünü, sinirli anları yani tam olarak birbirinizin özelini öğreniyorsunuz. daha duygusal birisi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…