- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi minnakmimar
-
sabır evliliğin en önemli taşı zaten anne babamdan bunu gördüm ben gerçekten çok önemli sabır ve anlayış
Sağol minnakmimar ama ikili ilişkimiz bu kadar iyiyken eşimin sabit bir işinin olamaması, ailelerin bizim evliliğimizi bir türlü kabul edememesi, maddi sorunlar yaşamamız gibi sorunlarımız da mevcutbenim için önemli olan O'nunla mutlu olmak, bu yüzden geri kalanlar bir şekilde halledilir diye düşünüyorum. yine de dört dörtlük evlilik olmaz diyorum
aynen katılıyorum...bir erkeğin annesine evdeki tavrı nasılsa, karısına da öyle oluyor....
değişip değişmeyeceğini anlamak için, sizinle olan ve annesiyle olan ilişkisini bir kıyaslayın...farkı anlarsınız zaten...
anne ve baba dedin de...dün ufak bir atışmamız sırasında, babama olan hayranlığımı kıskandığından olacak..saatler sonra sen baban gibi birini zor bulursun, beni önceden ona benzettin herhalde dedi..güldüm
halbuki babama kendide hayrandır çok da sever, yanın da huzur bulur
babamın sakin duruşuna, alttan alışına, mütevazi, ılımlı, kibar, sayamamki işte bana göre mükemmel oluşuna her şeyine hayranım..kurban olurum ben ona
en yakınım teyzemde yaşadık bunu eniştemle deli gibi aşıklardı evlendiler eniştem şimdi borcuna sadık değil çocuklarına karşı ilgisiz aşk diye bişey kalmadı aralarında neyse ki ikinci çocukları oldu boşanma aşamasında tekrar bağlandılar birbirlerine bilmiyorum çok seviyorum bu yüzden de çok korkuyorum:18:
kime sorduysam evlendikten sonra şöyle değişti böyle değişti diyorlar ben bundan çok korkuyorum gerçekten evlendiğiniz insan ne kadar ve nasıl değişti biraz anlatıp fikir verebilir misiniz kızlar?
zaten kızların tek aşkı babaları :))
bilemiyorum gazel ya bu konuda eşim annesini sever ama düşkün de değiller birbirlerine. birbirlerini çok kırdıkları zamanlar da oldu annesiyle. ama eşimin bana karşı tavrı ile annesine çok farklı geliyor bana :44: bana annesine davrandığı gibi davranmasın mümkünse
evlendıkten sonra 360 dereece dondu hemde oyle boyle degısme degıl
ne komiktirki ben evliği karpuza benzetiyorum beğeniyorsun yokluyorsun söyle bir sonra alıyorsun eve getirdiğinde tamamen şansa kalmış ye kelek çıkar yada tam tersi
Bu biraz karakter meselesi. Karşındaki insan değişebilir de değişmeyebilir de...İyi anlamda değişebilir de, kötü anlamda da.
Eşimle aşık olarak evlendik, Allah'a şükür hiç bir sıkıntımız yok evliliğimizde
Eşim değişti, bende değiştim ama birbirimize olan sevgimiz, aşkımız hiç azalmadı.
Sevgiliyken elini tuttuğumda bile heyecanlanırdım, şimdiyse huzur buluyorum elini tuttuğumda...
Önemli olan ne biliyor musun?..
Sen değişirken, olgunlaşırken, onun da seninle beraber değişip olgunlaşması...
Sen büyürken, o büyümezse, sen mantığınla daha fazla hareket etmeye başladığın anda aynısını göremezsen...
İşte orada sorun başlıyor...
Bu adam doğru adam dedim, şükürler olsun ki yanılmadım, Allah yanıltmasın...
ne yönde bir değişim mesela
aklınıza gelebılecek her yonden degıstı ,
eskıden yanı evlenemden once asarım keserım bırakmam sevıyorum dıyen adam evde oturup ıs yapmaya basladı ıstemıyorsan gıt bnm aılemde bnm aılem dıye tutturmaya basladı daha neler neler
nasıl bu kadar değişebiliyorlarki.s
işte korkum bu aslında ama biraz kumar sanırım şöyle olur kesin diyemiyoruzevlenmeden önce saatlerce telefonla konuştuğum, muhabbete doyamadığım adam evlenince uykuya verdi kendini. ağzını açmaz oldu güzellikleri bir kenara koydu. daha düşünceliyken şimdi düşüncesiz olmaya başladı. maddi anlamda flört döneminde bana kendini farklı gösterdi evlenince borçlar kendini gösterdi :) beni çok ama çok şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?