aşıkken yaptığınız sonra da ben bunu nasıl yapmışım dediğiniz olaylar oldu mu ?

ohh iç kahveyide uykun gelmesin;) hadi canım ben cıkıorum görüşürüz inşallah yarın aksam kolay gelsin sanaaaa

aaaaaa konuyu saptırıp sohbete çevirirsiniz ha burayı:1::1::1: canınız saolsun çevirin çevirin böyle daha keyifli olmuş:32::32:

ailem çok karşı çıkmıştı 3 sene usanmadan ikna etmeye çalıştım
tam artık gelsin tanışalım dediklerinde ayrıldık
yanarım yanarım buna yanarım ben başka bişeye değil..

şu anki erkek arkadaşım giyimime çok karışıyo.Onla birlikteyim ama bu huyundan vazgeçmesinide çok istiyorum.Onun yüzünden istediğim biçok şeyi giyemiyorum giysemde suratını asıyo hemen:63: ama bunada şükür allah başka dert vermesin diyorum bazende:79:

bi gece evdekilere uyku ilacı verip evden kaçmıştım sabahtan hiç birşey olmamış gibi gelip yatmıştım şimdi hayretler içinde nasıl cesaret ettiğime şaşıyorum

4 yıl once sevgılıme surprız yapmak ıcın okudugum yerden memlekete gıttım,o da unıden gelmıstı vızelerı bıtmıstı.Ikı senedır cıkıyorduk. gece yola cıktım sabah 7de onu aradım ben geldım dıye.annemlerın haberı yoktu.yurt mudıresınden de ızın aldım arkadasımda kalıcam dıye. bızım memlekete yakın bır ılcede onu bekledıgımı soyledım.12bucukta geldı :53: . beraber yemek yedık,gezdık. Saat 5 gıbı son otobus kalkıyor benım donmem lazım annemler merak eder dedı ve gıttı. :53: benım otobusum ıse 11deydı.O saate kadar yazıhana gorevlısıyle oturdum kurtlar vadısını ızledım :58: Ben senın ıcın kac saatlık yoldan gelmısım e be gerızeka!6saat tek basıma otogarda oturdum. Bunu yaptıgımda ne salakmısım dıyorum. :37:

Back
X