- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi CadiKazani
Hoşbulduk kızlar :lepi:
iyiyim ben siz nasılsınız
ben de kendi adıma iyiyim tatlım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kızlar :lepi:
iyiyim ben siz nasılsınız
ben geldimm:teytey:
bugün ilk defa yanımda hoca olmadan babamla trafiğe çıktım kızlar nasıl titredim anlatamamdelikafadulden
sizler nasılsınız![]()
loading canım çok büyük bi şeyi başarmışsın tebrik ediyorum seni a.s.
ben daha sürücü kursuna gitmeye cesaret edemiyorum kaydirigubbakcemile3 işte aşkımın sınavı geçsin beraber gitcez inş :Saruboceq: o biraz biliyo annemler de ona güvendiklerinden onunla gitmemi istiyolar
biz de bugün aşkımlaydık hastacık olmuş :gitme: dondurmaları yiyen benim hasta olan o anlamadım gitti kafamçokkarıştı
ayy çok üzüldüm cnm insan kendi hasta olduğunda daha az üzülüyor yeterki ona bişey olmasın diye tabiki onlar da aynı şekilde düşünüyorlar:asigim:
benim sevgilim de yaşını doldurduğu gibi aldı önceden de biliyordu ztn o kadar rahat kullanıyor ki sinir oluyorumalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
sürekli beni cesaretlendiriyor araba kullanmayı çok istemiştim ama kullanmaya başlayınca daha doğrusu trafiğe çıkınca vazgeçtim ben korkuyorum demiştim çok hep ikna etti beniopuyorumnanaktan
sen de inş. biran önce alırsın cnm başarabilceğine eminimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım bi de elimden bir şey gelmiyo ona üzülüyorum mafoldumben hani kendi ellerimle yaptığım çorbayla onu beslemek için neler vermezdim boshayallersmile
ben de araba konusunda hiç cesaretli değilim ama öyle çok istiyorum ki özellikle bayanların kullanması çok hoşuma gidiyo zemuszemus becerir miyim bilmem ama denicem bi kere :dance:
sağol canım iyiyim diyo ama inşallah iyidir bugün buluşmadık evde yatıyo :gitme: kaynanişim iyi baksın sevdiceğimedene tabi cnm ben artık rüyamda bile araba kullanıyorum o kadar etkisinde kaldımkaydirigubbakcemile3
direksiyon dersine ilk gittiğimde hoca kullanmayı biliyorum diye(trafiğe kapalı alanda tabi) hemen trafiğe çıkardı görmen lazım ama beni ödüm koptu önüme çıkana bağırıyorum çıkmaa diye(tabi onlar duymuyo hocayla ben duyuyorum) benim derslerde sürekli gülüyoduk hocayla delisin sen yandı trafiktekiler diyodukaydirigubbakcemile3
dersler bitince pratiğim gelişsin diye trafiğe çıkmadım ama sürmeye devam ettim cnm artık hep trafikte sürücem bakalım alışmam lazımkaydirigubbakcemile5
evet cnm yaa hasta yatıyo oluyo mesaj atamıyo nasıl merak ediyorum yanına gidemiyorum çok kötü hissediyo insan:gitme:
inş. en kısa sürede iyileşir sevgilin cnm:Saruboceq:
loading canım çok büyük bi şeyi başarmışsın tebrik ediyorum seni a.s.
ben daha sürücü kursuna gitmeye cesaret edemiyorum kaydirigubbakcemile3 işte aşkımın sınavı geçsin beraber gitcez inş :Saruboceq: o biraz biliyo annemler de ona güvendiklerinden onunla gitmemi istiyolar
biz de bugün aşkımlaydık hastacık olmuş :gitme: dondurmaları yiyen benim hasta olan o anlamadım gitti kafamçokkarıştı
sağol canım iyiyim diyo ama inşallah iyidir bugün buluşmadık evde yatıyo :gitme: kaynanişim iyi baksın sevdiceğime
alışana kadar bırakma zaten tatlım benim bi arkadaşım da gidiyor ona hocası bırakırsan tekrar başlamaya cesaretin olmayabilir demiş
ama sonuçta herkes kullanıyo yaa biz niye kullanamayalım :dance: öyle zor bir şey olsa bu kadar çok kişide ehliyet olur muydu ?
canımmm çok sağol sizin dualarınızla biraz daha iyiyiz şimdi opuyorumnanaktan hatta dün akşam mum ışığında öksüre öksüre yemek yedik kaydirigubbakcemile3 :kedi: :asigim:işte aşk bu canım yha maşallah nazar değmesinikinizde bir an önce iyi olursunuz inş. opuyorumnanaktan
canımmm çok sağol sizin dualarınızla biraz daha iyiyiz şimdi opuyorumnanaktan hatta dün akşam mum ışığında öksüre öksüre yemek yedik kaydirigubbakcemile3 :kedi: :asigim:
bende aşığım hemde çoooookopuyorumnanaktan
bende aşığım hemde çoooookopuyorumnanaktan