asıl hayat kaçtan sonra başlar

z3174

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
491
49
123
Konya
evet arkadaşlar dönüm noktası bir soru sizce
hayat kaçtan sonra başlar
ne bakımdan
konuşmaya varmısınız

ilk cevap benden gelsin soru daha güzel anlaşılması bakımından diyorumkiii
33 ten sonra başlar
çünkü benim öyle oldu
devamı daha sonra
akın buraya kızlar duygularımızı paylaşalım

hayat üniversiteye başladığımda başlamış ama ben birkaç sene önce hayat bitince anlayabildim bunu :/

19 yaşımda başladı hayatım.
İşe başlayıp kendi paramı kazanıp cep telefon faturamı ödemeye başladığım zaman yani...

Hayat sen doğdun anda başlar sen ancak bir acı kayıp verdiğinde anlarsın.

35 derim kafa çalışmaya başlıyor, ne istiyorsun ne istemiyorsun netleşiyor, insanları daha iyi tanıyıp analiz ediyor insanların değişmeyeceğini kabulleniyor ve ona göre yoluna devam ediyorsun

35 derim kafa çalışmaya başlıyor, ne istiyorsun ne istemiyorsun netleşiyor, insanları daha iyi tanıyıp analiz ediyor insanların değişmeyeceğini kabulleniyor ve ona göre yoluna devam ediyorsun
sana katılıyorum çocukluk sayılmazz gençlik hiç katmamalı hayat 33 ten sonra diyorum tekrar

görüyorum ve arttırıyorum. bence 40. çünkü çok çekmiş ve olgunlaşmış oluyorsun. farkındalık yükselmiş ve hayatı tanımış oluyorsun.

:) geriye sakınacak bir şey kalmadı. yani hayatta utanacak, sıkılacak, pişman olacak vs. bir pozisyonda olmuyorsun. herkes apla eyvallay çekiyor... senden mutlusu yok :)

:) geriye sakınacak bir şey kalmadı. yani hayatta utanacak, sıkılacak, pişman olacak vs. bir pozisyonda olmuyorsun. herkes apla eyvallay çekiyor... senden mutlusu yok :)
eyvallah abla diicemde bende 40 oldum sende bana de bariii

şi
hayat üniversiteye başladığımda başlamış ama ben birkaç sene önce hayat bitince anlayabildim bunu :/
şimdiki ünüversitelileri görünce öyle düşünülüyor gerçektende giyim kuşamdan tutta gezmek eylenmek biraz haklı olabilirsin ama yinede 33 de ısrarlıyım

şi

şimdiki ünüversitelileri görünce öyle düşünülüyor gerçektende giyim kuşamdan tutta gezmek eylenmek biraz haklı olabilirsin ama yinede 33 de ısrarlıyım
Yok ya simdiki universitelilerden degil.ben de universitede ailesi sıkan biri degildim.o acidan demedim...herseyiyle mutlu olacagim zamanlarmis ..herseyi istegime gore tartarak yapabilecekmisim ama degerlendirememisim.yanlis secimler yapmisim malisef... :/

benim için hayat düşünmeden alışveriş yaptığım, gezdiğim, tatillere çıktığım zaman başlayacak...henüz başlamadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…