asıl hayat kaçtan sonra başlar

28 yasindayim cogu seyin farkindayim fakat Hayat iste basladi diyemiyorum Hala biraz daha eksikler var ama bana sanki 30dan sobra baslayacak gibi geliyo

o yanlış seçimleri bende yaptım kesinlikle cnm sadece sen değilsin o kazmalardan çok var...

Benim için bu yaşından yani 22 yasimdan itibaren başladı. Üni. Yilkari en güzel yillarimdi cabuk bitti simdi is bul es bul mutlu ol daha zor şeyler gibi geliyor. Daha doğrusu sorumlulukların arttigi yastir bnce hayatin basladigi yaş ondan öncesi toz pembe bir çocukluk

23 yaşında
annemi kaybedip omuzlarımdaki yükü hissedince başladı hayatım

Yaşadığınız hayata göre değişir. Benimki 16 yaşımda başladı. O yaşta kendi hayatımın iplerini elime almam, yarını düşünmem, planlamam, engelleri tespit etmem, akranlarıma göre epey farklı şeylerle savaşıp, uğraşmam gerekti. Neyse ki hepsi uzun zaman önceydi. Şimdi de başka endişelerim var ama eskiye baktığımda, şuan ki endişeler hafif kalıyor ve bundan sonra süreceğim hayatın, ta ki ölünceye kadar, altın çağ olacağını hissediyorum.

hayat insan uyanınca başlar farkındalık kazanınca başlar bazı şeyleri anlayınca başlar
kimi erken kimi geç anlar bazısı anlamadan göçer gider ona çok yazık olur işte. ama bunlar olmadan hayat boşu boşuna akar gider

hayat evlendikten sonra başlar. benim için hayat 20 yaşımda başlamış oldu...

22 yaşındayım 20den sonra olgunlaştığımı hissediyorum.daha o yaşlara gelmesemde 30dan sonra tekrar değişim yaşandığını görüyorum.bence hayat 20den sonra başlar 30dan sonra değişir.

başın saolsun cnm üzüldüm fakat herkez buna benzer kayıplar yaşayabiliyor ..oyüzden allah sabrınıda bol versin kabri nur olsun ne diyelimki

amin canım sağolasın

Hayat bence sağlık yerindeyken maddi ve manevi doygunluğa ulaşınca başlar.Genelde 50 yaş üstü bayanlara sorsanız bir kadının en güzel en dinamik yıllarının 35-40 yaş arası olduğunu söylerler.30 yaşındayım hayat hala benim için başladı diyemiyorum.Hala bir koşuşturma ve çaba var çünkü.

bana göre 35 başlıyor geçmişin acıları bu yaşta daha çok canını yakıyor egriyi dogruyu bu yaşta anlayabiliyor insan

Herkes kendi yasını yazmıs arkadas. Hayat basladı bile dogdugumuzda. Bizler ona gec kaldık, hala da gec kalıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…