o yanlış seçimleri bende yaptım kesinlikle cnm sadece sen değilsin o kazmalardan çok var...Yok ya simdiki universitelilerden degil.ben de universitede ailesi sıkan biri degildim.o acidan demedim...herseyiyle mutlu olacagim zamanlarmis ..herseyi istegime gore tartarak yapabilecekmisim ama degerlendirememisim.yanlis secimler yapmisim malisef... :/
başlangıcın olduğuna inandığın noktada başlar
daha en aşağı 5 sene28 yasindayim cogu seyin farkindayim fakat Hayat iste basladi diyemiyorum Hala biraz daha eksikler var ama bana sanki 30dan sobra baslayacak gibi geliyo
alışveriş poşetlerini eve kendin taşıdığında hattaaaaaabenim için hayat düşünmeden alışveriş yaptığım, gezdiğim, tatillere çıktığım zaman başlayacak...henüz başlamadı....
başın saolsun cnm üzüldüm fakat herkez buna benzer kayıplar yaşayabiliyor ..oyüzden allah sabrınıda bol versin kabri nur olsun ne diyelimki23 yaşında
annemi kaybedip omuzlarımdaki yükü hissedince başladı hayatım
başın saolsun cnm üzüldüm fakat herkez buna benzer kayıplar yaşayabiliyor ..oyüzden allah sabrınıda bol versin kabri nur olsun ne diyelimki
40 ından sonra..çocuklar evlenip gider ortam meydan sana kalır..diye söylenir..ama benimkiler hala evde..evet arkadaşlar dönüm noktası bir soru sizce
hayat kaçtan sonra başlar
ne bakımdan
konuşmaya varmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?