Annem vefat edince babamla kaldık sorumluluklar bindi o yüzden biraz erken atıldım.19 yaşındada babamı kaybettim,şuan 24 yasındayım ama 35 40 yaş olgunlugu var üstümde. Aslında olgunlaşmak bir nevi iyi oldu benim için,erken atıldıgım için dünyada kimse olmasa bile şuan tek başıma ayakta sapa saglam kalabilirim yine
Annem vefat edince babamla kaldık sorumluluklar bindi o yüzden biraz erken atıldım.19 yaşındada babamı kaybettim,şuan 24 yasındayım ama 35 40 yaş olgunlugu var üstümde. Aslında olgunlaşmak bir nevi iyi oldu benim için,erken atıldıgım için dünyada kimse olmasa bile şuan tek başıma ayakta sapa saglam kalabilirim yine
anneni kaybettin daha sonrada babanımı kaybettin çok ilginç nasıl oldu bu kayıplar inan çok merak ettim cnmsın okadarda olgun olduğunu düşünme bence yaşını yaşa çünkü birdaha geri gelmeyecek
anneni kaybettin daha sonrada babanımı kaybettin çok ilginç nasıl oldu bu kayıplar inan çok merak ettim cnmsın okadarda olgun olduğunu düşünme bence yaşını yaşa çünkü birdaha geri gelmeyecek
Aslında ilginç değil geçiciyiz sonuçta,annem 2002 de sapasağlamken ani bir damar tıkanıklıgına baglı beyin kanaması sonucu 9 gün bitkisel hayatta kaldıktan sonra vefat etti.Sonrasında biz babamla yaşamaya devam ettik.Babam hastaydı ta 1 yıl öncesinden söylemişti doktorlar akciğer kanseri,sarılık,koah hepsi vardı bunlara baglı akciğer yetmezliğinden vefat etti..Sonra tek kaldım geçen yıl da evlendim :)
Aslında bir çok kişiye çok acı gelebiliyor ama öyle değil hepimiz öleceğiz bir gün,bunun farkında olduktan sonra bir süre sonra acı bir nebze diniyor hayatına devam ediyorsun.Yaşımı yaşıyorum yine geziyorum bazen egleniyorum ama düşünce olarak biraz büyüdüm sanırım.Çokta teşekkür ederim sordugunuz için :)
burda herkez herşeyi döküp anlatabilir cnlarım dinlemek çok hoşuma gidiyor bnm kişiliğim öyle kayıtsız kalamıyorum her zaman öyleyim .içini dökmüşsün blackancel ne güzel insanın içini döküp deşarj olması çok iyi geliyor ruha bende öyleyim .inşallah bundan sonrası daha güzellikler senle olur ..ama bana sorarsan daha hayat başlamamış senin için sadce bazı acılar ve kayıplar yaşamışsın bi 35 olda bak