- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Yarn 12:00 13:00 gbi catlatma iğnesi olursa carsamba 16:00 gbi yapabilir yaniİğneyi cuma günü saat 2.30 gibi yaptı. Cumartesi günü saat 11.50 de aşılama yapıldı canım
zaten 2 3 günlük sperm olacak.Yarn 12:00 13:00 gbi catlatma iğnesi olursa carsamba 16:00 gbi yapabilir yanigec değil mi yani en kaliteli spermler sabah olmuyo mu
Evet sabah daha iyi oluyor spermler. Muhtemelen sana da sabah yaparlar. Kimisi çat iğnesi olduktan 2 gün sonra sabah aşılama oluyor. Kimisi iğneden 1 gün sonra. Doktor nasıl uygun görürse öyle yaparYarn 12:00 13:00 gbi catlatma iğnesi olursa carsamba 16:00 gbi yapabilir yanigec değil mi yani en kaliteli spermler sabah olmuyo mu
Bende de durum ayni inan hic bir belirti yok gobegimin sistigi yanima kar kaldibende de adet olcak hissi var. hafif hafif ağrı giriyor. başka birşey yok ne yazıkki. 1 hafta önce adet ağrılarım başlar onun gibi. hayırlısı ya Allah sağlıklısını versin. benmde 2. aşılamam
Galiba psikolojik bizimkisiaynen bende de öyle çok erken başladı kasık ağrısı , göğüsler de hiç bişi yok. psikolojik bence
Canim nerde yaptirdin sen benimde oglen igneyi vurdu doktor sabah erkenden asilamayi yapti burada herkesin 28 ve 36 saat arasinda cagirmis doktor.İğneyi cuma günü saat 2.30 gibi yaptı. Cumartesi günü saat 11.50 de aşılama yapıldı canım
bursa da yaptırdım. benim de ilk aşılamam da gece 12 de vuruldum sabah 11 gibi yapılmıştı. ikincisi de sabah 11 de vuruldum ertesi gün akşam 5 de aşılama oldu. spermler vücutta 36 saat yaşadığı için genel de çatlama iğrenisi vurulduğundan 12 saat sonra yapıyorlar. yumurta da 24 saat canlı kalıyor. illaki o süre zarfında bulmak isterse birbirini bulur.Canim nerde yaptirdin sen benimde oglen igneyi vurdu doktor sabah erkenden asilamayi yapti burada herkesin 28 ve 36 saat arasinda cagirmis doktor.
Aaaa heryerde okudum ilk kez benimle ayni seyleri yasayan gordumbursa da yaptırdım. benim de ilk aşılamam da gece 12 de vuruldum sabah 11 gibi yapılmıştı. ikincisi de sabah 11 de vuruldum ertesi gün akşam 5 de aşılama oldu. spermler vücutta 36 saat yaşadığı için genel de çatlama iğrenisi vurulduğundan 12 saat sonra yapıyorlar. yumurta da 24 saat canlı kalıyor. illaki o süre zarfında bulmak isterse birbirini bulur.
:)) aynen canım erkenden aşılama yapmamış zaten. süresi iyi gayet. inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Aaaa heryerde okudum ilk kez benimle ayni seyleri yasayan gordumcok mutlu oldum insallah guzel sonuclar aliriz. Hannover olunca almanya zannettim canim
2 yıl ama ilk günden beri hiç korunmadımne kadarlık evlisin? üzülme herşey bizim için. Allah izin verdikçe olur bol dua
Özel hastanede yaptırdım.saat kısmına çok takılma,çünkü spermler ölmeden aşılamayı yapmış oluyor doktorCanim nerde yaptirdin sen benimde oglen igneyi vurdu doktor sabah erkenden asilamayi yapti burada herkesin 28 ve 36 saat arasinda cagirmis doktor.
Bende soyledim 15 saat gibi bir sure sonra yapildigini herkes olmaz okadar erken yapilmaz diye korkuttular beniÖzel hastanede yaptırdım.saat kısmına çok takılma,çünkü spermler ölmeden aşılamayı yapmış oluyor doktor
Yok canım içini rahat tut.Bende soyledim 15 saat gibi bir sure sonra yapildigini herkes olmaz okadar erken yapilmaz diye korkuttular beni
Cnkü sperm adedi sınırda bizim o yüzdenÖzel hastanede yaptırdım.saat kısmına çok takılma,çünkü spermler ölmeden aşılamayı yapmış oluyor doktor
Vallahi yuregime su serptin canim insallah guzel haberleri alirizYok canım içini rahat tut.
Oo daha yenisin. Korkmak icin cok erken. Ben 6 senedir evliyim ama 5 senem copmus. Kizlik zari septumu varmis hicbir doktorda anlamamisti. son doktorum anladi. Yani 1 sene falan bebek için uğraşıyoruz aslinda.2 yıl ama ilk günden beri hiç korunmadım
Hayir canim gobege igne vurduktan sonraki zaman dilimi diyorum herkeste 28 ve 36 saat sonra yapiliyormus ya onu diyorumÖzel hastanede yaptırdım.saat kısmına çok takılma,çünkü spermler ölmeden aşılamayı yapmış oluyor doktor
Bizimde morfoloji %2ydiCnkü sperm adedi sınırda bizim o yüzden
Hic korkma canim birde olmazsa ikide olur ikide olmazsa ucte olur altiya kadar yolu varHayrlısı korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?