- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Rabbm hakkında hayırlısını versn ne kullandn kaç doz aldn bi de kaç kere kontrole gittin acabaMerhaba kızlar.ben de 1 haziranda iğnelere başladım.bu gece çatlatma iğnesi,cumartesi aşılama olcak
5 gün merional 75, 6 gün merional 150lik kullandım.bu ilk aşılamam .toplamda 4 kontrol olduRabbm hakkında hayırlısını versn ne kullandn kaç doz aldn bi de kaç kere kontrole gittin acaba
Hadi yaa çok kontrol olmş5 gün merional 75, 6 gün merional 150lik kullandım.bu ilk aşılamam .toplamda 4 kontrol oldu
Gecen ay klomen ve ovitrella catlatma iğnesi oldum bu ayda gonal f kullanıyorum 4 kilo aldmkullandığınız ilaçların veya iğnelerin yan etkisini gördünüz mü? benim göbek bölgemde kaşıntı yaptılar kurdeşen gibi
Çok erken değil mi henüz , bence 15.gun tekrar baktirmalisinAşılamada 10.günüm kanda 4.18 çıktı çok üzgünüm
Asılama olmştn demi yapıldktan snra mı dördüncü gününKızlar nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz , bugün benim 4.gunum
Asılamdan snra da kontrole gdlyomuBenimde 3. Günüm canım bugün kontrolüm vardı 2 yumurtam çatlamış progestan verdi günde 3 kere içicem sen kullanıyomusun?
Asılama nasıl gecti kaç yumurtan olmştuKizlar merhaba bende 9 haziranda asilama oldum ilk iki gun kasiklarim agridi 4.gunde bel agrim basladi.5 gunluk clomid kullandim gobekten igne oldum. Hap beni biraz sisirdi odem topladim ignede az gobegimi cikartti en korktugum seydi kilo almak kalmadan almaya basladim
Asilamam rahat gecti ama rahim agzim kapanmisti doktor hemen kesti o birazcik kramp yapti sonrasinda 2 gun dinlendim ama kasiklarim agridi suan 4.gunum bel agrim basladi nedendir bilmiyorum. Bu arada 2 yumurtam olmustuAsılama nasıl gecti kaç yumurtan olmştu
Pki doktorun tavsiyeleri neydi bnde gonal f kullanıyorum persmbe kontrolm vardı iki Yumurtam olmuş bir sağda bir solda bir sonraki randevum pazartesi ne olacak bilmiyorumAsilamam rahat gecti ama rahim agzim kapanmisti doktor hemen kesti o birazcik kramp yapti sonrasinda 2 gun dinlendim ama kasiklarim agridi suan 4.gunum bel agrim basladi nedendir bilmiyorum. Bu arada 2 yumurtam olmustu
Benim doktor baya rahatti normal hayatina devam et dedi. Ben munasebet peki dedim devam et dedi. Ben clomid kullandim galiba klomen oluyoPki doktorun tavsiyeleri neydi bnde gonal f kullanıyorum persmbe kontrolm vardı iki Yumurtam olmuş bir sağda bir solda bir sonraki randevum pazartesi ne olacak bilmiyorum
Hap yaniBenim doktor baya rahatti normal hayatina devam et dedi. Ben munasebet peki dedim devam et dedi. Ben clomid kullandim galiba klomen oluyo
Valla bilmiyorum ki ilk defa aşılama oldum doktor çağırdı çatlama olmuş mu diyeAsılamdan snra da kontrole gdlyomu
PkiValla bilmiyorum ki ilk defa aşılama oldum doktor çağırdı çatlama olmuş mu diye
Hayir hic bis3y vermedi canimHap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?