Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kullandığınız ilaçların veya iğnelerin yan etkisini gördünüz mü? benim göbek bölgemde kaşıntı yaptılar kurdeşen gibi

kullandığınız ilaçların veya iğnelerin yan etkisini gördünüz mü? benim göbek bölgemde kaşıntı yaptılar kurdeşen gibi
Gecen ay klomen ve ovitrella catlatma iğnesi oldum bu ayda gonal f kullanıyorum 4 kilo aldm bi de kasık ağrısı oldu catlatma iğnesnden snra o kdr

Kizlar merhaba bende 9 haziranda asilama oldum ilk iki gun kasiklarim agridi 4.gunde bel agrim basladi.5 gunluk clomid kullandim gobekten igne oldum. Hap beni biraz sisirdi odem topladim ignede az gobegimi cikartti en korktugum seydi kilo almak kalmadan almaya basladim

Asılama nasıl gecti kaç yumurtan olmştu

Asilamam rahat gecti ama rahim agzim kapanmisti doktor hemen kesti o birazcik kramp yapti sonrasinda 2 gun dinlendim ama kasiklarim agridi suan 4.gunum bel agrim basladi nedendir bilmiyorum. Bu arada 2 yumurtam olmustu
Pki doktorun tavsiyeleri neydi bnde gonal f kullanıyorum persmbe kontrolm vardı iki Yumurtam olmuş bir sağda bir solda bir sonraki randevum pazartesi ne olacak bilmiyorum

Pki doktorun tavsiyeleri neydi bnde gonal f kullanıyorum persmbe kontrolm vardı iki Yumurtam olmuş bir sağda bir solda bir sonraki randevum pazartesi ne olacak bilmiyorum
Benim doktor baya rahatti normal hayatina devam et dedi. Ben munasebet peki dedim devam et dedi. Ben clomid kullandim galiba klomen oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…