Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Henüz bı belirtim yok ya benim kasık ağrısı bel ağrısı yok acaba tutmadı mi , bloğum var , orda vicdansiz bı kadin aşılama tutmuyor çok umitlenme dedi o kdr üzüldüm ki , kendisi 2kere denemis hatta 3.denemesinde yumurta gelismemis , dedim herkesin rahatsizligi farkli problemi de farkli... Ama nasıl moralim bozuldu ya

Aynı zamanda aşılama olmuşuz benimde gobüş çıktı

Boşver cnm sen içini ferah tut rabbm ne seklde nasp ettyse o

Hic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canim

Hic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canim
Bazı insanlar çok acımasız maalesef ...
Bugün batmalarim sizilarim oldu sevindim , bugün bı yazı okudum , morali yüksek tutmak için kendinizi hamile gibi düşünün rahmi hazirlayin diyordu

Se
Senin nasıl gidiyor var mı degisiklik?

Ben dün sabah yaptırdım aşılamayı .Dün bel ve kaşık ağrısı vardı ancak şuanda hicbir agrım yok .normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…