- Konu Sahibi papatya1234567
-
EvetAsılama olmştn demi yapıldktan snra mı dördüncü günün
Aşılamanın 3.gunu mu ? Bana da progestan verdi 200mg sabah aksam fitil seklindeBenimde 3. Günüm canım bugün kontrolüm vardı 2 yumurtam çatlamış progestan verdi günde 3 kere içicem sen kullanıyomusun?
Aynı zamanda aşılama olmuşuzKizlar merhaba bende 9 haziranda asilama oldum ilk iki gun kasiklarim agridi 4.gunde bel agrim basladi.5 gunluk clomid kullandim gobekten igne oldum. Hap beni biraz sisirdi odem topladim ignede az gobegimi cikartti en korktugum seydi kilo almak kalmadan almaya basladim
Boşver cnm sen içini ferah tut rabbm ne seklde nasp ettyse oHenüz bı belirtim yok ya benimkasık ağrısı bel ağrısı yok acaba tutmadı mi , bloğum var , orda vicdansiz bı kadin aşılama tutmuyor çok umitlenme dedi o kdr üzüldüm ki , kendisi 2kere denemis hatta 3.denemesinde yumurta gelismemis , dedim herkesin rahatsizligi farkli problemi de farkli... Ama nasıl moralim bozuldu ya
Herhngi bir kanama ağrı sızı oldu mu aşılama olurknBoşver cnm sen içini ferah tut rabbm ne seklde nasp ettyse o
Ağrı sızı kanama oldu mu yaa bn korkuyrmAynı zamanda aşılama olmuşuzbenimde gobüş çıktı
Gercekten miAynı zamanda aşılama olmuşuzbenimde gobüş çıktı
Hic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canimHenüz bı belirtim yok ya benimkasık ağrısı bel ağrısı yok acaba tutmadı mi , bloğum var , orda vicdansiz bı kadin aşılama tutmuyor çok umitlenme dedi o kdr üzüldüm ki , kendisi 2kere denemis hatta 3.denemesinde yumurta gelismemis , dedim herkesin rahatsizligi farkli problemi de farkli... Ama nasıl moralim bozuldu ya
Hayirrrrr hic korkma korkulucak birsey yokicini ferah tutAğrı sızı kanama oldu mu yaa bn korkuyrm
Hayır hiç bişey olmadı , ilişki de acı hissederiz ya bazen onun gibi düşün kendimi kastigima degmediHerhngi bir kanama ağrı sızı oldu mu aşılama olurkn
İlaçların yan etkisi maalesef ... Bende nohut yutmuş solucan gibiyim , göbeğim 3aylik gebe göbeği , inşallah gerçekten dolu olur öyle düşerizGercekten mihayirli olsun canim insallah guzel sonuc alirsin. Kilo aldigimi hissediyorum
Bazı insanlar çok acımasız maalesef ...Hic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canim
SeHic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canim
Senin nasıl gidiyor var mı degisiklik?Hic bozma moralini sadece erkekte sorun olunca tutmamazlik yapmiyor kendisinde mutlaja vardir birsey ondan olmamistir. Morali bozuk oldugu icin seninde moralini bozmustur canim
Ayyy insallah ayni durumdayiz resmen gobek benden once gidiyoİlaçların yan etkisi maalesef ... Bende nohut yutmuş solucan gibiyim , göbeğim 3aylik gebe göbeği , inşallah gerçekten dolu olur öyle düşeriz
Vallahi hamile olmadan butun belirtileri gosteriyordum simdi onlarida gostermiyorum ters tepti galibaSe
Senin nasıl gidiyor var mı degisiklik?
Az kaldı geri sayıma baslayabilirizVallahi hamile olmadan butun belirtileri gosteriyordum simdi onlarida gostermiyorum ters tepti galiba
Benim sabah 6. Gunum doluyor bakalimAz kaldı geri sayıma baslayabiliriz
13. 15. Gün belli olurBenim sabah 6. Gunum doluyor bakalimne zaman evde test yapsak belli olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?