- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi papatya1234567
-
Aşılama nasıl gecti peki ağrı sızı sıkntı oldu mu bir de catlatma iğnesi kullandn mı ne kdr snra aşılama olduBen dün sabah yaptırdım aşılamayı .Dün bel ve kaşık ağrısı vardı ancak şuanda hicbir agrım yok .normal mi bu
Evet evet normal ilk gun agri oluyor sonra normale donuyosun canimBen dün sabah yaptırdım aşılamayı .Dün bel ve kaşık ağrısı vardı ancak şuanda hicbir agrım yok .normal mi bu
Bnde yarnn gidicm kontrole bakalm ne dceklerHemen bitti zaten bisey anlamiyorsunuz, çatlatma iğnesi perşembe akşam 11 buçukta oldum, aşılama cumartesi sabah 10 buçukta
Evet canim normal , ilk gün bel ağrısı çok yoğun oluyor sonra geciyor , eğer ki embriyo oluşmaya başlarsa sinyaller yakmaya başlıyor . Göğüs sisligi ve hassasiyeti (gonalfin yan etkisi de olabilir) bel ağrısı , batma , süt kesiği akinti , idrarda renk değişimi vs...Ben dün sabah yaptırdım aşılamayı .Dün bel ve kaşık ağrısı vardı ancak şuanda hicbir agrım yok .normal mi bu
AYNEN bende de çikolata kıstı var ve sol tüpüm kapalı canımÇift taraflı çikolata kistim var, sol tüp kapali , 1.5ay önce kimyasal gebelik yasadim. Tüp bebek tedavisine baslamistim vitamin takviyesi vermislerdi 4ay , 3.5kutuda doğal gebelik olunca ümitlendm , çünkü doğal gebe kalacağımı %10ihtimal demişlerdi. Kimyasal olsa bile ümit oldu bize. Bende doğal yolla denemek istedim bir kaç ay , gonalf kullandik 150ml 1hafta , güzel sonuç verdi 3yumurta gelişti , iki tanesi gelismedi. Toplam 5ti ama 3yeterli dedi aşılama yaaplim riske atmayalim dedi. iki gun daha uzatti 9gun kullanmış oldum. 10.gun catlatma 11.gun aşılama oldu (adetimin 12.gunuydu)çok acılı ağrılı bir işlem değildi 25haziran test günü
hiç belirtin var mı ? illa gebelik için değil. kasık ağrın falan. adet olcakmış hissiHuhu bugün 7.gunum
bende 9 haziran da yaptırdım :)Kizlar merhaba bende 9 haziranda asilama oldum ilk iki gun kasiklarim agridi 4.gunde bel agrim basladi.5 gunluk clomid kullandim gobekten igne oldum. Hap beni biraz sisirdi odem topladim ignede az gobegimi cikartti en korktugum seydi kilo almak kalmadan almaya basladim
Sende belirtiler nasil canim bende hic bir belirti yok malesefbende 9 haziran da yaptırdım :)
İğneden ne kdr snra yapıldı aşılma saat kaçta meselaGünaydın arkadaşlar. Ben de 13 haziranda aşılama oldum. İlk defa yapıldı. Umarım bi daha gerek kalmaz. Günlerimizi sayarken aşılama gününü de sayacak mıyız
bende de adet olcak hissi var. hafif hafif ağrı giriyor. başka birşey yok ne yazıkki. 1 hafta önce adet ağrılarım başlar onun gibi. hayırlısı ya Allah sağlıklısını versin. benmde 2. aşılamamSende belirtiler nasil canim bende hic bir belirti yok maleseftutmadi diye dusunuyorum
İğneyi cuma günü saat 2.30 gibi yaptı. Cumartesi günü saat 11.50 de aşılama yapıldı canımİğneden ne kdr snra yapıldı aşılma saat kaçta mesela
Allah nasip ettiyse tutar neden tutmasın? Benim bir arkadaşıma doktorum senin tüp bebekle olur. ağır bi polikistik varmış. arkadaşım aşılama istemiş ve Rabbim nasip etmiş. bir kız bebeği var. umutsuz olma. Allah nasip etmişse olur.Bende geçen martta 1 yumurtayla aşılama yaptırmıştım pko hastasıyım 1 düşüğüm var doktorum tekrar aşılama dedi tutarmı sizce çok umutusuzum artık
İnşallah canım ya artık çok üzülüyorum çokAllah nasip ettiyse tutar neden tutmasın? Benim bir arkadaşıma doktorum senin tüp bebekle olur. ağır bi polikistik varmış. arkadaşım aşılama istemiş ve Rabbim nasip etmiş. bir kız bebeği var. umutsuz olma. Allah nasip etmişse olur.
aynen bende de öyle çok erken başladı kasık ağrısı , göğüsler de hiç bişi yok. psikolojik benceVallahi hamile olmadan butun belirtileri gosteriyordum simdi onlarida gostermiyorum ters tepti galiba
ne kadarlık evlisin? üzülme herşey bizim için. Allah izin verdikçe olur bol duaİnşallah canım ya artık çok üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?