- 1 Mart 2016
- 228
- 92
- 13
- 41
Benimde 2 gündür su gibi akıntım var bende anlamadımHanımlar Bişey sorucam size. Aşılamadan önce o kadar akıntım vardı ki hiç öyle Bişey yaşamamıştım. Ama aşılamadan sonra hep bi kuruluk var hiç akıntı yok Buda sanki morelimi bozuyo hep yazıyorlar akıntım var falan diye bende tık yok var mı benim gibi hiç akıntısı olmayan. CEVAP VERIRSENIZ ÇOK SEVİNİRİM
Jel falan kullaniyormusunux[/QUOT yok kullanmıyorum progestan kullanıyorum ama hap fitil değil
İnşallah onlardır varmı sende belirti hiçOndan akıntıniz olmuyordur
Hiç yok desem yeridir benim 2. Asilamam ilkinde 12 gün yatmistim sanki ağır bir ameliyat geçirmişim gibi haraket ettim ama tutmadi bu sefer 2 gün bile yattim sayılmaz ağır kaldırmamak şartıyla her işi yapıyorum yatınca vakit geçmiyor birde aklında sürekli bir düşünce elinde tel araştırıp duruyorsun en iyisi isle güçle ugrasmakİnşallah onlardır varmı sende belirti hiç
S sevinc-1 bende öle yapcm,eşinin sperminin morfılojisi ve sayısı nasıl?Yuksek ihtimal benmde tutmadi. Pazartesi gidip doktprla gorusucem. Bende ilk asilamam die cok umutlanmstm ama kismet deilmis. Simdi bir sure doktor kontrolunde dogal denicem. Ama bu surecte biraz yalnz kalmm lazm psikolojimn toparlanmasi icin. Etrafmda herkes hamile herkesn bebegi oldu. Surekli onlarla takilarak kendimi yipratiyorum. Kendimi dinleyerek akisinda yasicam hayatimi.
benimde göğüslerim çok fena ilk günden beri ama o ilaçtan belirti falan değil bende de hiç bi belirti yok ben hiç yatmadım desem yeridir tek ağır kaldırmadım. Hiç umudum yok hayırlısı demekten başka çare yokHiç yok desem yeridir benim 2. Asilamam ilkinde 12 gün yatmistim sanki ağır bir ameliyat geçirmişim gibi haraket ettim ama tutmadi bu sefer 2 gün bile yattim sayılmaz ağır kaldırmamak şartıyla her işi yapıyorum yatınca vakit geçmiyor birde aklında sürekli bir düşünce elinde tel araştırıp duruyorsun en iyisi isle güçle ugrasmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?