- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İdrarda çıkmıyor canım kana baktır.Bende bugün 12. Günde dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif cıktı
Evet canm kanda baktır. İdrara geç yansiyorBende bugün 12. Günde dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif cıktı
Amin inşallah Tutmuştur. İsteyen herkese de bana da nasip etsin. Benim normal yollarla olan bir oğlum var 6 yaşında. Ama 2 senedir olmuyordu. Sezeryan sonrasında yapışıklık olmuş. Rahim film bile çektirdim.Ay ne güzel allah hayirli etsin inşallah:)
Biliyorum cnm ama dayanmadım iste yapayım dedim ama artık günü nu bekliyim diyorum yani cuma gününü kesin olsun bariİdrarda çıkmıyor canım kana baktır.
İnşallah gönlündekini ve gönlümüzdekileri hayırlı etsin rabbim. Evet Cuma günü yap benim gibi erken kan verme 12.günde. Şimdi stres oldum bekliyorum.Biliyorum cnm ama dayanmadım iste yapayım dedim ama artık günü nu bekliyim diyorum yani cuma gününü kesin olsun bari
Senin kaç cıktı kan değerin 12. Gundeİnşallah gönlündekini ve gönlümüzdekileri hayırlı etsin rabbim. Evet Cuma günü yap benim gibi erken kan verme 12.günde. Şimdi stres oldum bekliyorum.
Referans aralığı hastanenin 0-100 benim sonuç 32,46Senin kaç cıktı kan değerin 12. Gunde
Peki sizin yumurta kaçtane olmuştu?Senin kaç cıktı kan değerin 12. Gunde
Hmm evet yazmışsın zaten ben şimdi okudum hakkımızda hayırlısı cnm benim de ilk aşılamam 2 yıldır bekliyorum artık şu kalan 2 3 gun bile geçmiyor allahım yardımcımız olsun insReferans aralığı hastanenin 0-100 benim sonuç 32,46
Amin canım inşallah Ben Allah'a tevekkül ettim. Ki aşılamayı regaip kandilinde yaptırmıştım. Kısmet bence bu işler.Hmm evet yazmışsın zaten ben şimdi okudum hakkımızda hayırlısı cnm benim de ilk aşılamam 2 yıldır bekliyorum artık şu kalan 2 3 gun bile geçmiyor allahım yardımcımız olsun ins
Benim son kontrolde solda 17.5 mm sağda 13.5 mm iki yumurta olmuştu o günde iğne yaptım sanırım biri 20 mm biride de 16 mm falan iken aşılama olduPeki sizin yumurta kaçtane olmuştu?
Bizde direk iğnelerle başladık 7 gün kullandım. Ve çatlatma iğnesi yaptım. 4 yumurta vardı boyutları iyi ama kaliteli olup olmadığını bilemeyiz tabi.Benim son kontrolde solda 17.5 mm sağda 13.5 mm iki yumurta olmuştu o günde iğne yaptım sanırım biri 20 mm biride de 16 mm falan iken aşılama oldu
Benimde kandil günü oldu aşılamam ıkimizde 12. Gundeyiz zatenAmin canım inşallah Ben Allah'a tevekkül ettim. Ki aşılamayı regaip kandilinde yaptırmıştım. Kısmet bence bu işler.
Sizin nezaman olacak sonuç kaç gün var?Ben 23 mm iken falan oldum acaba fazla mi büyük oldum ya
Amin inşallah hayırlı bir günde hayırlı olur inşallahBenimde kandil günü oldu aşılamam ıkimizde 12. Gundeyiz zatenrabbim en hayirlisini bilir en güzel zamanda nasip edecek elbet ben buna inanıyorum herşey nasip
Cnm sıkıntı olsa dr iptal ederdi zaten sen sıkıntı yapma kendineBen 23 mm iken falan oldum acaba fazla mi büyük oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?