Aşılama mart 2017

Biliyorum cnm ama dayanmadım iste yapayım dedim ama artık günü nu bekliyim diyorum yani cuma gününü kesin olsun bari
İnşallah gönlündekini ve gönlümüzdekileri hayırlı etsin rabbim. Evet Cuma günü yap benim gibi erken kan verme 12.günde. Şimdi stres oldum bekliyorum.

Hmm evet yazmışsın zaten ben şimdi okudum hakkımızda hayırlısı cnm benim de ilk aşılamam 2 yıldır bekliyorum artık şu kalan 2 3 gun bile geçmiyor allahım yardımcımız olsun ins
Amin canım inşallah Ben Allah'a tevekkül ettim. Ki aşılamayı regaip kandilinde yaptırmıştım. Kısmet bence bu işler.

Benim son kontrolde solda 17.5 mm sağda 13.5 mm iki yumurta olmuştu o günde iğne yaptım sanırım biri 20 mm biride de 16 mm falan iken aşılama oldu
Bizde direk iğnelerle başladık 7 gün kullandım. Ve çatlatma iğnesi yaptım. 4 yumurta vardı boyutları iyi ama kaliteli olup olmadığını bilemeyiz tabi.

Amin canım inşallah Ben Allah'a tevekkül ettim. Ki aşılamayı regaip kandilinde yaptırmıştım. Kısmet bence bu işler.
Benimde kandil günü oldu aşılamam ıkimizde 12. Gundeyiz zaten rabbim en hayirlisini bilir en güzel zamanda nasip edecek elbet ben buna inanıyorum herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…