- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 23
- 45
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
İçime doğmuştu canım yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallah,canım seni test yapmaya iten neydi?Size söylemeyi unutmuşum yaptım canım :)
Yarın kan vericem. Ondan önce süpriz olmasın diye evde yapayım dedim canım var mı yok mu diye. Yoksa öyle çok bi belirtim yok.İçime doğmuştu canım yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallah,canım seni test yapmaya iten neydi?
Canım valla maşallah darısı bana inşallah benim testimde haftaya senin gibi pozitif çıkarYarın kan vericem. Ondan önce süpriz olmasın diye evde yapayım dedim canım var mı yok mu diye. Yoksa öyle çok bi belirtim yok.
Aminn inşallah pozitifi görürsün canım.Canım valla maşallah darısı bana inşallah benim testimde haftaya senin gibi pozitif çıkar
Herkese hayırlı olsun bebekleri tutanlar Benimde aşılamamın 10. Günü ilk aşılamam. Normal yolla olan bir oğlum var 6 yaşında. Son 2 yıldır kendimiz denedik fakat olmadı. Direk iğne ile başladık tedaviye bakalım inşallah iyi sonuç alırım.Aminn inşallah pozitifi görürsün canım.
Aynı gün alıcaz sonucu inşallah hayırlısı olurCanım valla maşallah darısı bana inşallah benim testimde haftaya senin gibi pozitif çıkar
Malesef bugün adet oldum ben canımAynı gün alıcaz sonucu inşallah hayırlısı olur
Olmadı canımAminn inşallah pozitifi görürsün canım.
Ya kısmet. Allah en iyisini düşünür. Buarada bir bayanla tanıştım bugün, doktorlar hayatta çocuğun olmaz demiş ve şuan 2 çocuğu var ilk çocuğunu 35 yaşında Doğum yapmış. Kendi folik asit b vitaminleri ve birkaç bişey daha kullanmış tabi hep olumlu düşünmüş. Şaşırdım bence İnanmak ve Umutsuz olmamak en iyisi.Malesef bugün adet oldum ben canımama inşallah seninki tutmuştur
İkinci aşılamamdı ve buda tutmadı canım tüp bebeğe karar verdikYa kısmet. Allah en iyisini düşünür. Buarada bir bayanla tanıştım bugün, doktorlar hayatta çocuğun olmaz demiş ve şuan 2 çocuğu var ilk çocuğunu 35 yaşında Doğum yapmış. Kendi folik asit b vitaminleri ve birkaç bişey daha kullanmış tabi hep olumlu düşünmüş. Şaşırdım bence İnanmak ve Umutsuz olmamak en iyisi.
Kısmet Beni bir çocuğum var ama 2 yıldır ikinci çocuğum olmuyor benim ilk aşılama. Sana dua edicem. Üzülme Allahım gönlündekini hayırlı etsin.İkinci aşılamamdı ve buda tutmadı canım tüp bebeğe karar verdikçok üzüldüm ama elimden bişey gelmiyo nasip olmadı Rabbim en iyisini bilir ve tabiki ümit kesilmez hepimizin hakkında hayırlısı olsun senin güzel haberini alırız inşallah
Benimde aşılamam cuma belli olacak ama zaman azaldikca hiç geçmiyor sanki beklemek zorbende 2.aşılamamı yaptirdim sonuç bekliyorum.cuma günü belli olacak inşallah
Evet ya acaba tuttu mu merak içerisindeyim.ama şans az oldugu için de biraz umutsuzum daBenimde aşılamam cuma belli olacak ama zaman azaldikca hiç geçmiyor sanki beklemek zor
Ilk başta çok umutluydum ama zaman yaklaştıkça bende olmadi gini hisset.eye basladimEvet ya acaba tuttu mu merak içerisindeyim.ama şans az oldugu için de biraz umutsuzum da
Nerde yaptirmiştin. Kaç yıldır ugrasiyosun bi de yaş kaçtı acaba:)Ilk başta çok umutluydum ama zaman yaklaştıkça bende olmadi gini hisset.eye basladim
30 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz eşim de bir sıkıntı yok bende de bir sorun yok sadec e adetlerin biraz gecikerek oluyor dr hafif pko dedi ilk kez aşılama oldu şimdiye dek akışına bırakmıştık bir sorun olmadığı için ama artık yaşlar geçiyor diye başladık iste bu arada bahçeci de yaptırdımNerde yaptirmiştin. Kaç yıldır ugrasiyosun bi de yaş kaçtı acaba:)
30 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz eşim de bir sıkıntı yok bende de bir sorun yok sadec e adetlerin biraz gecikerek oluyor dr hafif pko dedi ilk kez aşılama oldu şimdiye dek akışına bırakmıştık bir sorun olmadığı için ama artık yaşlar geçiyor diye başladık iste bu arada bahçeci de yaptırdım
Bende 29 yasındayım. 1,5 senedir bizde istiyoruz. Ben de bi sorun yok ama eşimin sperm değerleri biraz düşük. Ben devlette yaptirdim. Bahçecide ne kadar acaba fiyatı?30 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz eşim de bir sıkıntı yok bende de bir sorun yok sadec e adetlerin biraz gecikerek oluyor dr hafif pko dedi ilk kez aşılama oldu şimdiye dek akışına bırakmıştık bir sorun olmadığı için ama artık yaşlar geçiyor diye başladık iste bu arada bahçeci de yaptırdım
Aşılama 1900 ilaçları 700 tuttu kan tahlileri falan da yapıldı ist e onlarada 300 verdim daha öncesinde de dr ile ilk muayenede 325 vermiştim 3500 falan oldu toplamdaBende 29 yasındayım. 1,5 senedir bizde istiyoruz. Ben de bi sorun yok ama eşimin sperm değerleri biraz düşük. Ben devlette yaptirdim. Bahçecide ne kadar acaba fiyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?