Aşılama mart 2017

İçime doğmuştu canım yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallah,canım seni test yapmaya iten neydi?
Yarın kan vericem. Ondan önce süpriz olmasın diye evde yapayım dedim canım var mı yok mu diye. Yoksa öyle çok bi belirtim yok.

Aminn inşallah pozitifi görürsün canım.
Herkese hayırlı olsun bebekleri tutanlar Benimde aşılamamın 10. Günü ilk aşılamam. Normal yolla olan bir oğlum var 6 yaşında. Son 2 yıldır kendimiz denedik fakat olmadı. Direk iğne ile başladık tedaviye bakalım inşallah iyi sonuç alırım.

Malesef bugün adet oldum ben canım ama inşallah seninki tutmuştur
Ya kısmet. Allah en iyisini düşünür. Buarada bir bayanla tanıştım bugün, doktorlar hayatta çocuğun olmaz demiş ve şuan 2 çocuğu var ilk çocuğunu 35 yaşında Doğum yapmış. Kendi folik asit b vitaminleri ve birkaç bişey daha kullanmış tabi hep olumlu düşünmüş. Şaşırdım bence İnanmak ve Umutsuz olmamak en iyisi.

İkinci aşılamamdı ve buda tutmadı canım tüp bebeğe karar verdik çok üzüldüm ama elimden bişey gelmiyo nasip olmadı Rabbim en iyisini bilir ve tabiki ümit kesilmez hepimizin hakkında hayırlısı olsun senin güzel haberini alırız inşallah

Kısmet Beni bir çocuğum var ama 2 yıldır ikinci çocuğum olmuyor benim ilk aşılama. Sana dua edicem. Üzülme Allahım gönlündekini hayırlı etsin.

bende 2.aşılamamı yaptirdim sonuç bekliyorum.cuma günü belli olacak inşallah

Nerde yaptirmiştin. Kaç yıldır ugrasiyosun bi de yaş kaçtı acaba:)
30 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz eşim de bir sıkıntı yok bende de bir sorun yok sadec e adetlerin biraz gecikerek oluyor dr hafif pko dedi ilk kez aşılama oldu şimdiye dek akışına bırakmıştık bir sorun olmadığı için ama artık yaşlar geçiyor diye başladık iste bu arada bahçeci de yaptırdım

Bende 29 yasındayım. 1,5 senedir bizde istiyoruz. Ben de bi sorun yok ama eşimin sperm değerleri biraz düşük. Ben devlette yaptirdim. Bahçecide ne kadar acaba fiyatı?

Bende 29 yasındayım. 1,5 senedir bizde istiyoruz. Ben de bi sorun yok ama eşimin sperm değerleri biraz düşük. Ben devlette yaptirdim. Bahçecide ne kadar acaba fiyatı?
Aşılama 1900 ilaçları 700 tuttu kan tahlileri falan da yapıldı ist e onlarada 300 verdim daha öncesinde de dr ile ilk muayenede 325 vermiştim 3500 falan oldu toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…