Aşılama mart 2017

Aşılama 1900 ilaçları 700 tuttu kan tahlileri falan da yapıldı ist e onlarada 300 verdim daha öncesinde de dr ile ilk muayenede 325 vermiştim 3500 falan oldu toplamda
Oo baya tutmuş. İnşallah pozitifi görürsün.

Oo baya tutmuş. İnşallah pozitifi görürsün.
Peki sen de var mi bir değişiklik hissediyor musun benim aşılamadan sonraki 3 gün hafif agrım olmuştu sonra gayet iyi oldum hiç aşılamam olmamış gibi sadede göğüs hassasiyetim vardı ama 8. Günden sorna kasıklarımda batma başladı bel ağrım çok oldu 2 3 gün birde benim adetten önce aşırı basagrim oluyor dün o şekild e başım ağrıdı kafam allak pullak adet mi olacam yoksa gebemiyin bir sonucu alsak

İlk aşılamada kasık ağrısı olmustu. Ama bu seferkinde hiç bişey olmadi sadece bugun başım baya agrıdı o kadar

evet canm devlette yaptirdim.sadece 120 tl bi ücret ödüyosun o kadar.tabi sgk liysan.süre derken de regl zamani gidiyosun o zaman başlıyor tedavi

evet canm devlette yaptirdim.sadece 120 tl bi ücret ödüyosun o kadar.tabi sgk liysan.süre derken de regl zamani gidiyosun o zaman başlıyor tedavi
bende ikici için uğraşıyorum canım ama olmadı nasip tabi herşeyden önce.eşimde tahlil vermiyor malesef benim.bir türlü ikna edemedim.en sonunda kavga ettik işte istemiyorum madem dedim bende napacağımı şaşırdım

allah allah neden tahlil vermiyor canım çekiniyor mu

allah allah neden tahlil vermiyor canım çekiniyor mu
galiba.birde sorun varsa napcaz diyor ya bir ilaç falan verir doktor dedim çözümü vardır dedim ama kavga ediyoruz her konusu açıldığında ben öyle yapamam diyor sapıkça şeyler diyor bende bıraktım artık dedim o zman bende uğraşmam

bekle bakalım canm belki kendiliğinden olur ya da fikri değişebilir zamanla

bekle bakalım canm belki kendiliğinden olur ya da fikri değişebilir zamanla
bende öyle yapayım diyorum canım onuda pek zorlama istemiyorum çünkü biliyorum kendiside istiyor ama çekingenliği çok iste bir kaç daha beklerim biraz da kafamdan atamıyorum buda çok etkiliyordur eminim.akışına bırakıp bol bol dua etmek lazım.

aynen canm

Merhaba arkadaşlar bende 18 martta Hsg çekildim nisan ayında aşılama deniyelim dedi doktorum çok stresliyim bana moral oluyorsunuz inşallah Allah hepimize nasip etsin

Benim ilk aşılamam 12. Gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 32.46 çıktı (referans aralığı 0-100) doktor 2 gün sonra tekrar yaptır sesi yükselme varsa hamilesin dedi.
Ay ne güzel allah hayirli etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…