Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

offff
bişey demek istemiyorum şu anda dondurulmuşların içinde seni bekliyor meleğin demekki seçilmiş olan başka bu degilmiş dostum kader ama unutma bebişin no frostta seni bekliyor.
Öpüyorum seni en azından şansını denedin elinden geleni yaptın.

rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin diyorum seni çokkk öpüyorummm canımmm.

jolly çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce toplarsın kendini.

canım bizimde dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda sıkıntılarını atlatır rahat bir hamilelik gecirirsin kendine çok dikkat et

joly çok üzüldüm ama bugün yan komşumdan bir haber aldım 4 aylık bebeğini düşürmüş hastanedeydi kaç gündür,yasinler okumuş hayırlı ise ver rabbim demiş ve hayırlısı böyleymiş diyor,bir şey olmayınca olmuyor işte ne yapsak boş ,o yüzden hiç üzülme arkadaşım bir gün o güzel duyguyu Allah biz de yaşatıcak bu inan

inşallah herkes bebeğine kavuşsun bu ay

amin cnm benim inaşllah

canım çok üzüldüm okadar umutluydumki senden demekki dogru zaman değilmiş tatlım önümüze bakmaya devam edecegiz yapacak malesef başka bişeyimiz yok rabbim ol demeyince ne yaparsak yapalım olmuyor..

bazen kelimeler yetersiz kalır yanyana getiremezsin ya ..cok uzuldum suan..ama hakkında hayırlııısı ne zaman ise o zaman olsun ...ve sanaa sabırrrlı olmanı diliyorum,GUZEL GUNLERRR YUCE RABBIM ELBET BIRGUN NASIP EDICEK

" HAYATTA EN COK ISTEDIGIN SEY ; ASLINDA SENIN BIR IMTIHANINDIR.." Hz.Mevlana

kızlar bugün 3.cü iğnemide yaptım sizdede yanma ve kasıklarınızda bir belirti oluyormuydu,

yetişemiyorum kim hamile kim bekliyor gününü giremedim kaç gündür:26::26:
mda kaç gün sonra kan tahlili yaptıracaksın canım?
şükür bende adet olabidim dogum kontrol hapından sonra yarın dra gidicem bakalım ne diycek inş aksilik olmazda başlarım ignelerime.

Ahh kuzucuğum dondurulmuş Bebisim yok kii dondurulup cozuldugunde kalitesi düşecekti. 1. Kalite olmadıgı icin dondurmadik. Tekrar iğneler aynı işlemler anliyacaginn Zamani gelmemiş demekki aynen öyle durmak yok deniycez bakalim :)İns. Senin Bebisin gelmiştir bu süreci hiç çekmez zorunda lamazsinn

rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin diyorum seni çokkk öpüyorummm canımmm.

Âmin cnmm hepimize tez zamanda ins

jolly çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce toplarsın kendini.

Cnmm moralimiz iyi şükür. Zamani değilmiş diyoruz yasaklar kalktı diye avutuyoruz kendimizii Davut kendini avut :)napalım hayat kısa üzülmek icin erken

Sağol cnmm yok yaa ben zaten 26'yi görünce bu yükselmez dedim esime alıştırma olmustu bizim icin. Tek istegim Simdi pzt 'ne kadar adet olmak. Bı daha kan vermemek:)

kızlar bugün 3.cü iğnemide yaptım sizdede yanma ve kasıklarınızda bir belirti oluyormuydu,

canım ne iğnesi yumurtalar içinse normal bu hatta güzel gelişiyorlar işte
jolyy canım deger derken hamlilelik testinmi katlanmadı?

canım benimm dua en guzel sifa ...cok iyi yapıyorsun dua her kapıyı acarmıs...insallah en kısa zamanda duzelır kosullar ..icini ferah tut canım guzel sonuclar alırsın ..
bende cok dua edıyorum tanıyım tanımayım sorun degıl...burdakı herkes aynı dıkenlı yolllardan gecıyor

benim daha 11 haziran tatlım çok var

bebegim ben dondurdun sanıyordum çünkü 6 embiryon vardı diye hatırlıyorum , moralinin iyi olmasına sevindim ne yapalımki ksımetimizden ötesine geçilmiyor.

Bastan kaybetmek ilerleyen zaman kaybetmekten Kesinlikle daha iyidir cnm yaa 1 gun üzülür unuturuz ama arkadasininkisi daha acidir muhakkak. Allah sabırlar versin onada.

Aynen öyle cnm durmak yok yola devamm:))

Evet cnm yaa neye cok hevesin varsa imtihanımız ondan oluyor. Saglık olsun yeterki hepsicigi olur ins

canım ne iğnesi yumurtalar içinse normal bu hatta güzel gelişiyorlar işte
jolyy canım deger derken hamlilelik testinmi katlanmadı?

Evet cnm bhcg 26 idi 29 olmuş. Sağlıksız ilerleyen bı gebelik sozkonusu. Kendiliğinden düşmesini bekliycem simdi adetle aticam ins

benim daha 11 haziran tatlım çok var

bebegim ben dondurdun sanıyordum çünkü 6 embiryon vardı diye hatırlıyorum , moralinin iyi olmasına sevindim ne yapalımki ksımetimizden ötesine geçilmiyor.

Yok cnm iste yaa en iyi kalite 2 bebis kondu. Digerlerini 5 gun beklettik bakalim nasıl olucaklar diye riske attık ama 5 gun sonunda doldursaydık cozulunce baya kötü embriyo olacaklardır. Drda şans ok düşük olur icimiz elvermez o sekilde transfere dedi. O yüzden dondurmadik. Aynen öyle hrdaha o süreci görmem gerekiyormuş demekki .

selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummm allaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..

mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..

Canim tahmin ettin zaten yeni meleginiz oncelikle sana sonrada ailesine bol bol sans getirsin ohhhH nede guzel kokuyordur. O simdi yumusaciktir allahim sana ve bizlerede yasatsin bu duyguyu cok opuyorum hayatim seni sende bizim icin op o findigi kokla mis gibi

Jolly, inan çok üzüldüm. Ben bugün senden iyi bir haber alacağıma o kadar emindimki, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.Hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey bulamıyorum. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah evladına...

Gözünüz aydın superisi. Güle güle büyütün yeğenini.Anneli, babalı,sağlıkla büyüsün inşallah. Negatif sonucada üzülmemeye çalış. Çok nazlanıyo bizim bebişler.İnşallah bu aşılamanla gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…