mdcım benım baska bı topıktekı arkadasımda hep negatıftı hıc belırtısı olmamıstı hem onun tup bebektı test gunu lekelenmesı olmustu ve negatıf olmadı dıyıp bızı uzmustu ertesı gun esını dınleyıp test yaptı once ıdrar testı pozıtıf cıktı sonra kan testı yaptı ve 260 cıktı degerı lutfen senden rıcam negatıf olma eger Yuce Rabbım sana asılama nasıp ettıyse bundada vardır bı hayırde belkı olur ha ayrıca benımde ınan hıc belırtım yoktu bak hamıleyım unutma Rabbım ol derse olur
ne bileyim yelizcim benim 2 yumumdende doktor umudu kesmişken ne dşünebilirimki.
canım bende progesatnı bıraktıktan 4-5 gün sonra regl oldumevet progestan kullandım ama negatif aldığım gün kullanmayı bırakmıştım 3 gündür kullanmıyorum yani bencede ondandır gelir 1-2 güne inş. kırmızılar hayırlısı olsun bakalımm
Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm
Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm
canım ya şimdi bi sürü dua okuyup adınızla dua ettim sizlere.maalesef çok kolay bir hamilelik geçiremiyorum burdaki herkesin morale ihtiyacı var moralinizi bozmayayım diye çok bahsetmiyorum ama kan değerlerimde dalgalanmalar oluyor.bide geçen hafta leke gelmeye başladı.düşük yapıyorum diye ölüyodum korkudan.yapılan iğnenin etkisi bugün bitecek sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.yani tamamen canımın derdine düştüm diyebilirtim.ama inanın her an aklımdasınız her namazdan her duadan sonra adınızla dua ediyorum sizlere...
inşallah herkes bebeğine kavuşsun bu ay
offff
bişey demek istemiyorum şu anda dondurulmuşların içinde seni bekliyor meleğin demekki seçilmişolan başka bu degilmiş dostum kader ama unutma bebişin no frostta seni bekliyor.
Öpüyorum seni en azından şansını denedin elinden geleni yaptın.
rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin diyorum seni çokkk öpüyorummm canımmm.
jolly çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce toplarsın kendini.
canım hakkımızda hayırlısı diyoruz ya..işte tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun..ama daha bir test zamanın daha var..yükselme şansı da var değil mi??
pcolu olmakkk çooooook zor çook
Rabbimden istemeye devam edeceğiz
kızlar bugün 3.cü iğnemide yaptım sizdede yanma ve kasıklarınızda bir belirti oluyormuydu,
canım ya şimdi bi sürü dua okuyup adınızla dua ettim sizlere.maalesef çok kolay bir hamilelik geçiremiyorum burdaki herkesin morale ihtiyacı var moralinizi bozmayayım diye çok bahsetmiyorum ama kan değerlerimde dalgalanmalar oluyor.bide geçen hafta leke gelmeye başladı.düşük yapıyorum diye ölüyodum korkudan.yapılan iğnenin etkisi bugün bitecek sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.yani tamamen canımın derdine düştüm diyebilirtim.ama inanın her an aklımdasınız her namazdan her duadan sonra adınızla dua ediyorum sizlere...
benim daha 11 haziran tatlım çok varyetişemiyorum kim hamile kim bekliyor gününü giremedim kaç gündür:26::26:
mda kaç gün sonra kan tahlili yaptıracaksın canım?
şükür bende adet olabidim dogum kontrol hapından sonra yarın dra gidicem bakalım ne diycek inş aksilik olmazda başlarım ignelerime.
bebegim ben dondurdun sanıyordum çünkü 6 embiryon vardı diye hatırlıyorum , moralinin iyi olmasına sevindim ne yapalımki ksımetimizden ötesine geçilmiyor.Ahh kuzucuğum dondurulmuş Bebisim yok kii dondurulup cozuldugunde kalitesi düşecekti. 1. Kalite olmadıgı icin dondurmadik. Tekrar iğneler aynı işlemler anliyacaginnZamani gelmemiş demekki aynen öyle durmak yok deniycez bakalim :)İns. Senin Bebisin gelmiştir bu süreci hiç çekmez zorunda lamazsinn
joly çok üzüldüm ama bugün yan komşumdan bir haber aldım 4 aylık bebeğini düşürmüş hastanedeydi kaç gündür,yasinler okumuş hayırlı ise ver rabbim demiş ve hayırlısı böyleymiş diyor,bir şey olmayınca olmuyor işte ne yapsak boş ,o yüzden hiç üzülme arkadaşım bir gün o güzel duyguyu Allah biz de yaşatıcak bu inan
amin cnm benim inaşllah
canım çok üzüldüm okadar umutluydumki senden demekki dogru zaman değilmiş tatlım önümüze bakmaya devam edecegiz yapacak malesef başka bişeyimiz yok rabbim ol demeyince ne yaparsak yapalım olmuyor..
bazen kelimeler yetersiz kalır yanyana getiremezsin ya ..cok uzuldum suan..ama hakkında hayırlııısı ne zaman ise o zaman olsun ...ve sanaa sabırrrlı olmanı diliyorum,GUZEL GUNLERRR YUCE RABBIM ELBET BIRGUN NASIP EDICEK
" HAYATTA EN COK ISTEDIGIN SEY ; ASLINDA SENIN BIR IMTIHANINDIR.." Hz.Mevlana
canım ne iğnesi yumurtalar içinse normal bu hatta güzel gelişiyorlar işte
jolyy canım deger derken hamlilelik testinmi katlanmadı?
benim daha 11 haziran tatlım çok var
bebegim ben dondurdun sanıyordum çünkü 6 embiryon vardı diye hatırlıyorum , moralinin iyi olmasına sevindim ne yapalımki ksımetimizden ötesine geçilmiyor.
selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummmallaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..
gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..
mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..
selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummmallaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..
gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..
mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?