Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşlarım size bişey sormak istiyorum ama biraz abes :)))) tahminlerinize ve bilginize güveniyorum :)

bilen bilir ben tüp bebek de fsh değerimin düşmesi için ilaçlar kullanıyorum..düşerse tabiii..
bu esnada bi kaç arkadaşım KIZ HAMAMI düzenlemişler...bende gitsem bişeycikler olur muuuu :)ne bileyim sıcak iyi değildir filan diyen oldu size sormak istedim
MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..kim akıl verir bana değil mi?
doktora hayatta sormam onu sakın dmeeyin bana nolurrrr

yahu ne diyecegim sana beni iyi tanımışsın, gerçekten tamda yüzümde bir sırıtma olmuştuki sen MDA biliyorum gülüyorsun ama sizden başka kime sorayım..yazmışsın okuyunca daha çok güldüm. Kuzum sıcak iyi degil diyorlar evet bende duydum hatta erkek ve bayanın bu süreçte sıcak duş alması bile sakıncalıymış ama ne diyeyimki ya boşver git ya takma kafana zaten bizim bu fsh ların düşecegimi var korkma git eglen ben den izin çıktı sana , benide götür giderken

işte bende tam bunu yazmanı bekliyordum :) dimi kafama takkmadan eğleneyim..önceleri korundum da noldu sanki :)
gülecegini valla iyi biliyordum :) yanılmamışım..
sevgiler....

JOLLYY neredesin ölüyorum meraktan haber ver hadi bize yükseldi degerim de :18:

canım benim progestan kullanıyormuydun, kullanıyorsan egerki bırakmadan adet olmazsın

merak etme bugün yarın olursun.progestan kullandıysan onunde etkisi sürüyor olabilir.ben 2. aşılamada 40.gün adet olmuştum aşılamanın 17.günü gecesiydi.

evet progestan kullandım ama negatif aldığım gün kullanmayı bırakmıştım 3 gündür kullanmıyorum yani bencede ondandır gelir 1-2 güne inş. kırmızılar hayırlısı olsun bakalımm

Kizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm

canım hakkımızda hayırlısı diyoruz ya..işte tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun..ama daha bir test zamanın daha var..yükselme şansı da var değil mi??
pcolu olmakkk çooooook zor çook
Rabbimden istemeye devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…