Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

umduğum ve dilediğim gibi geldi haberin tekrar hayırlı olsun...tamamı ersin darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına İnşallah....gözünaydın olsun sağlıkla...

kuzum bebişi göbüşüne alınca eskisi gibi ugramaz oldun buralara arkadaşım nerelerdesin özledim seni

canım ya şimdi bi sürü dua okuyup adınızla dua ettim sizlere.maalesef çok kolay bir hamilelik geçiremiyorum burdaki herkesin morale ihtiyacı var moralinizi bozmayayım diye çok bahsetmiyorum ama kan değerlerimde dalgalanmalar oluyor.bide geçen hafta leke gelmeye başladı.düşük yapıyorum diye ölüyodum korkudan.yapılan iğnenin etkisi bugün bitecek sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.yani tamamen canımın derdine düştüm diyebilirtim.ama inanın her an aklımdasınız her namazdan her duadan sonra adınızla dua ediyorum sizlere...

ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz

merak etme bugün yarın olursun.progestan kullandıysan onunde etkisi sürüyor olabilir.ben 2. aşılamada 40.gün adet olmuştum aşılamanın 17.günü gecesiydi.

mcan''cım hassasiyetin çok haklı bir duygu... çok ince düşünmüşsün ama moralimiz bozulmaz sen yinede arada kendinden haber ver sadece ...dualarındayız ya bu da bize yeter.Ama sen iyi ol bebeğin iyi olsun önce sağlık elbette kendi derdine düşeceksin kendini en iyi kendin düşüneceksin umarım herşeyin hayırlı gider sağlıkla devam eder duaların kabul olsun korkuların da bir an evvel yok olup gitsin canım

masalcım canım benim hep dualarımdasınız ve hep öyle olacak inan bana.inşallah bende iyi olacağım.bu arada sen ne zaman başlıyorsun 2.aşılamaya.belli oldumu.

Superrrrrrr canimmmm kocaman sevgilerr..seni ve esini tebrik ediyorum
Siradaaa cinsiyet ogrenme zamanimiz var onun da paylascazz insallah

canımmmm çok sevindim ne mutlu sana :))))

rahat bir ohhh çek artık,darısı bizim başımıza tabii :)))

bundan sonra kendine yemene içmene çok dikkat et.Bebişine iyi bak :)))

canım tekrar tebrikler sana okdara sevindim ki anlatamam darısı bizlerin başına inşalah yarabbim nasip eyler bizlerede

Ohhhh hadi bakalımmm süper katlanmışşş maşallah maşallahhh bebişeee Darısı tez zamanda başımıza :))

pelikan canımm çok sevindim zaten ilk gün bile değerin çok güzeldi tekrar tebrik ederim canımmm

AMİİİN canımm. gözün aydın olsun. inşallah sağlıklada kucağına alırsın.

çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....

ayy kuzum canım benimm maşallah çok sevindim ben yaa süperr bak ne güzel katlamışş darisi jolly inş.. katlamıştır onunda

umduğum ve dilediğim gibi geldi haberin tekrar hayırlı olsun...tamamı ersin darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına İnşallah....gözünaydın olsun sağlıkla...

Canlarımmm çok teşekkür ederimmm iyi dilekleriniz için. Atladığım arkadaşım varsa kusura baksın bazen gözden kaçabiliyor, çok seviyorum sizleri. RAbbim tüm dualarınızı kabul etsin.

Canlar Jolly'den haber varmı? İnşallah 2'ye katlanmıştır değeri, güzel haberlerle gelir inşallah...

Canlar Jolly'den haber varmı? İnşallah 2'ye katlanmıştır değeri, güzel haberlerle gelir inşallah...

daha gelmedi 4 gibi alırım sonucu demiş birazdan gelir heralde bende merakla bekliyorum sizin gibi inşallah senin gibi güzel sonuçla gelir

daha gelmedi 4 gibi alırım sonucu demiş birazdan gelir heralde bende merakla bekliyorum sizin gibi inşallah senin gibi güzel sonuçla gelir

masalcım canım benim hep dualarımdasınız ve hep öyle olacak inan bana.inşallah bende iyi olacağım.bu arada sen ne zaman başlıyorsun 2.aşılamaya.belli oldumu.

İnanıyorum ben sana bütün samimiyetimle hissettiğim bu başından beri...Sen de iyi ol inşallah.Canım bugün benim adetimin 25.günü 27.güne kadar adet olmayı bekliyorum son iki gün yani bugün doktorumun asistanı ile görüştüm aradım..inşallah bugün yarın olmam çünkü adetin 3.günü cumartesi pazara denk gelmemesi gerekir ki gidip muayene olup aksilik yoksa başlayabilelim bekliyorum canım belirtiler var eli kulağında umarım pazara kadar olmam da 3.günü hafta içine denk gelir salı günüde doktorum yokmuş anlayacağın merakla bekliyorum hangi güne denk gelecek 3.gün diye

bebegim olurmu hiç ay umarım hemen gelir geçer ve bebegin hep seninle olur , duaların içinde teşekkürler bebegim bende hep dua ediyoruz sizler için çünkü biliyorumki hamile kalmakla bitmiyor bu iş canım hep dualarımızda ve aklımızdasın kendine dikkat et bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…