şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.
kuzum bebişi göbüşüne alınca eskisi gibi ugramaz oldun buralara arkadaşım nerelerdesin özledim seni
canım,,bak ben ayak bastım İzmir 'e...... güneş çıktı :)) hadi iyisin:))))))öpüyorum
ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz
canım ya şimdi bi sürü dua okuyup adınızla dua ettim sizlere.maalesef çok kolay bir hamilelik geçiremiyorum burdaki herkesin morale ihtiyacı var moralinizi bozmayayım diye çok bahsetmiyorum ama kan değerlerimde dalgalanmalar oluyor.bide geçen hafta leke gelmeye başladı.düşük yapıyorum diye ölüyodum korkudan.yapılan iğnenin etkisi bugün bitecek sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.yani tamamen canımın derdine düştüm diyebilirtim.ama inanın her an aklımdasınız her namazdan her duadan sonra adınızla dua ediyorum sizlere...
mcan''cım hassasiyetin çok haklı bir duygu... çok ince düşünmüşsün ama moralimiz bozulmaz sen yinede arada kendinden haber ver sadece ...dualarındayız ya bu da bize yeter.Ama sen iyi ol bebeğin iyi olsun önce sağlık elbette kendi derdine düşeceksin kendini en iyi kendin düşüneceksin umarım herşeyin hayırlı gider sağlıkla devam eder duaların kabul olsun korkuların da bir an evvel yok olup gitsin canım
hayırlı olsun güzel haberlerini alalım inşallah...
kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana
Canım sağolasın niyetin yeter,,aynı yerde yaşıyor olsak emin ol onuda yapardık .geldim ben ofisteyim ama üzerimden tır geçmiş kadar perişanım ve bugün evlilik yıldönümüm benim halime bak....( 10.yılımıza girdik ya nasıl geçti bunca yıl ..yaşlanıyorum bende artıkın
canım bende aynı senın gıbıym ustumden tır gecmıs gıbı paarmagımı kaldırcak halım yok vala ıcım dısım ıhlamur ve portakal suyu oldu canım yıldonumunuz hayırlı olsun yaslandım dıyede uzulme emınım yıllanmıs sarap gıbı gun gectıkce guzelesıyosundur sen
Superrrrrrr canimmmm kocaman sevgilerr..seni ve esini tebrik ediyorum
Siradaaa cinsiyet ogrenme zamanimiz var onun da paylascazz insallah
canımmmm çok sevindim ne mutlu sana :))))
rahat bir ohhh çek artık,darısı bizim başımıza tabii :)))
bundan sonra kendine yemene içmene çok dikkat et.Bebişine iyi bak :)))
canım tekrar tebrikler sana okdara sevindim ki anlatamam darısı bizlerin başına inşalah yarabbim nasip eyler bizlerede
Ohhhh hadi bakalımmm süper katlanmışşş maşallah maşallahhh bebişeeeDarısı tez zamanda başımıza :))
pelikan canımm çok sevindim zaten ilk gün bile değerin çok güzeldi tekrar tebrik ederim canımmm
AMİİİN canımm. gözün aydın olsun. inşallah sağlıklada kucağına alırsın.
canım cok sevındım ınsallah saglıkla devam eder hamılelıgın bugun bıraz gec kalktım grıp oldum yıne gece uyuyamadım oksurmekten ama gozumu acar acmaz topıge baktım ınsallah jollyde guzel haberlerle gelır
çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....
ayy kuzum canım benimm maşallah çok sevindim ben yaa süperr bak ne güzel katlamışş darisi jolly inş.. katlamıştır onunda
umduğum ve dilediğim gibi geldi haberin tekrar hayırlı olsun...tamamı ersin darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına İnşallah....gözünaydın olsun sağlıkla...
eee süper bugün eve erken git o zaman bırak işi gücü ,
çok çalışınca madalyamı veriyorlar hadi koş hazırlan bir güzel
mutluluklar canım allah bir ömür boyu sıpanızla beraber mutlu yıllar versin size
Teşekkür ederim güzel arkadaşım 9 yıl evvel bu saatlerde hem ağlıyodum hem hazırlanıyodum onu hatırladım şimdi sen git hazırlan deyince :)) ..çok çalışınca madalya falan nerdeee zaten verselerde napıcam madalyayı o da ayrı konu:))
Pazartesi için bir iki dosyam var beyan hazırlıyorum bir taraftan size yazıyorum sizleyim iyi oluyor boşver yıldönüm kutlaması haftasonu yatılı kaçıcam kısmetse :))tabi hastalığım ilerleyipte beter olmazsam ,bu akşam dışarıda yeriz bu yorgunluk üstüne evde yemekle uğraşamam o yeter zaten birazcık ateşim var(
canım bende aynı senın gıbıym ustumden tır gecmıs gıbı paarmagımı kaldırcak halım yok vala ıcım dısım ıhlamur ve portakal suyu oldu canım yıldonumunuz hayırlı olsun yaslandım dıyede uzulme emınım yıllanmıs sarap gıbı gun gectıkce guzelesıyosundur sen
Canım ne güzel iltifat bu...çooookkk teşekkür ederim hissettiklerin için.Sanada geçmiş olsun canım ya hamilesin ya tabi direnç çabuk düşüyor izmirde de hava malum hepimizi yakalıyor ama sen durumundan artı dikkat edeceksin ben gece havaalanında üşüttüm heralde titreyip duruyodum alanda yorgunlukta tuz biber oldu umarım iyileşiriz.Çok öpüyorum tekrar teşekkürler kendine bebişine dikkat et :)
kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana
Canım sağolasın niyetin yeter,,aynı yerde yaşıyor olsak emin ol onuda yapardık .geldim ben ofisteyim ama üzerimden tır geçmiş kadar perişanım ve bugün evlilik yıldönümüm benim halime bak....( 10.yılımıza girdik ya nasıl geçti bunca yıl ..yaşlanıyorum bende artıkın
merhaba masalcım nasılsın görüşemedik uzun süredir.çalışmalar nasıl gidiyorben ara vermiştim hatırlarsan.şimdi tüp için hazırlıyorum kendimi.ama zamanına henüz karar veremedim.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice 10 yıllara.
Canlar Jolly'den haber varmı? İnşallah 2'ye katlanmıştır değeri, güzel haberlerle gelir inşallah...
Canlar Jolly'den haber varmı? İnşallah 2'ye katlanmıştır değeri, güzel haberlerle gelir inşallah...
masalcım canım benim hep dualarımdasınız ve hep öyle olacak inan bana.inşallah bende iyi olacağım.bu arada sen ne zaman başlıyorsun 2.aşılamaya.belli oldumu.
canım ya şimdi bi sürü dua okuyup adınızla dua ettim sizlere.maalesef çok kolay bir hamilelik geçiremiyorum burdaki herkesin morale ihtiyacı var moralinizi bozmayayım diye çok bahsetmiyorum ama kan değerlerimde dalgalanmalar oluyor.bide geçen hafta leke gelmeye başladı.düşük yapıyorum diye ölüyodum korkudan.yapılan iğnenin etkisi bugün bitecek sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.yani tamamen canımın derdine düştüm diyebilirtim.ama inanın her an aklımdasınız her namazdan her duadan sonra adınızla dua ediyorum sizlere...
Canım ne güzel iltifat bu...çooookkk teşekkür ederim hissettiklerin için.Sanada geçmiş olsun canım ya hamilesin ya tabi direnç çabuk düşüyor izmirde de hava malum hepimizi yakalıyor ama sen durumundan artı dikkat edeceksin ben gece havaalanında üşüttüm heralde titreyip duruyodum alanda yorgunlukta tuz biber oldu umarım iyileşiriz.Çok öpüyorum tekrar teşekkürler kendine bebişine dikkat et :)
canım hadı sen gezdın hastalandın yorgunsunda ama ben burnumu cıkarmadım evden nerde ustum bılmem ama dedıgın dogru hamılelık vucud dırencımı dusurdu ama olsun bebısım ıyı olsunda bana bısey olmaz
merhaba masalcım nasılsın görüşemedik uzun süredir.çalışmalar nasıl gidiyorben ara vermiştim hatırlarsan.şimdi tüp için hazırlıyorum kendimi.ama zamanına henüz karar veremedim.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice 10 yıllara.
Canım merhaba..denk gelemedik seninle ben gün aşırı girmeye çalışıyorum arayı açmadan ama seninle denk gelemedik hatırımı sorduğun için tebrik ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.Hiç unuturmuyum karşılıklı sohbet ettiklerimi biliyorum ara verdiğini tüp için beklediğini hala karar verememişsin ama umarım en kısa zamanda hayırlısı ile başlarsın herşey gönlünce güzel olsun arkadaşım bende birkaç güne 2.aşılama sürecine başlayacağım tedavi günüm de bir aksilik yaşanmaz ise inşallah hakkımızda hayırlısı
canım hadı sen gezdın hastalandın yorgunsunda ama ben burnumu cıkarmadım evden nerde ustum bılmem ama dedıgın dogru hamılelık vucud dırencımı dusurdu ama olsun bebısım ıyı olsunda bana bısey olmaz
yelizim ne gezmesi hayatım dikkatinden kaçmış yazdıklarım heralde ben işim için duruşmam var diye gittim Ankara'ya Yargıtay'a yoksa ne işim olur Ankara da hafta içi bir günlüğüne duruşma iş peşinde koşarken hastalandım .Keşke gezerken olsaydı sesimi çıkartmazdım ancak kendime kızardım korumadım kendimi diye..neyse bu arada sulu grip iyidir boşver ateşlenmede ateş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?