Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gel canım gel de sayalım günleri şafak bir...bedelli askerlik bizim gün hesapları resmen,, şu an son derece rahatım da görürüm kendimi aşılama sonrası gün sayarken insan kendine oyun oynuyor umutlanayım ki pozitif düşünce iyi gelir stresime diyosun sonra garip bir psikoloji oluşuyor birden yaklaşıp ağrı sancı sıkıntı olunca yok yok olmadı bunlar adet belirtisi zaten tutmadı diyosun hiç umutlanmayayım ki test günü morarmayayım diyosun böyle bir iyi bir kötü bir mutlu bir mutsuz debeleniyorsun 12-15 gün.. diyorum ya hep kaderler yazılı bilmeden yaşamamız gereken ne varsa yaşıyoruz işte bir bir...
Doktor sonucunu merakla bekleyeceğim çaresiz dert olmasın herşey rayına girecek arkadaşım..

umut biterse yarına beklenti kalmaz hayat yürümez iyi yapıyorsun canım sen çaktırmadan kendine besle umutlarını

umut biterse yarına beklenti kalmaz hayat yürümez iyi yapıyorsun canım sen çaktırmadan kendine besle umutlarını

senelerdir özel sağlık sigortası yaptırırken doğum paketli yaptırıyorum tüm primler sigorta şirketinin cebinde kar kaldı...benim gibiler sayesinde
bak şimdi birazdan sigortacım gelecek poliçem doldu yenileme yapıyorum doğum teminatınıda yükseltiyorum umarım yine 2013 yılı için ödediğim primler bana kaçmaz bir umut....inşallah bu kez bu yıl ödediklerimi doğum yaptığımda çatır çatırr alırım sigorta şirketinden

canım yaa baya güldüm :))) sende benim gibisin bende şunu alcam odayı şöyle yapcam diye planlıyorum :)))

canım yaa baya güldüm :))) sende benim gibisin bende şunu alcam odayı şöyle yapcam diye planlıyorum :)))

:))) hiç sorma.. plan hazırlık çok ta hanımefendiler beyfendiler naz dan çatlatacaklar yakında:) napalım be medids hepimizde özlem istek gani gani çok ta bakalım alnımızda inşallah sağlıkla yaşamak ve anne olmak var mı göreceğiz..önce bizlerin ailelerimizin hayattakilerin sağlığı sıhhati olsun da bebekler gelirse buyursun gelsinler başımızın üstüne..

slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...

dün hatrını sormuştum mavicim bel ağrın ne durumda iş durumun hakkında ne karar verdin ilerisi için diye sayfalar çok ilerlemişti yakalayamadık birbirimizi... ne güzel heyecanlar bunlar test sonuçlarının en iyi şekilde gelmesini diliyorum nasılda büyümüştür göreceksin sağlıklı haberlerle gel canım

Mavicim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, merak etme bugünde bişey çıkmaz saglıkla kucağına alırsın inşallah :)))

Darısı çok isteyen bizlerin başına inşallah :)))

canım 14.günüm 18 Haziran ama ben 16 haziranda test yapayım diyorum. :)) 17 haziran hem benim doğum günüm hemde babalar günü ya belki bir umut güzel bir haber alırız diye :)))

canım merhaba sana yazmadan edemedım benımde tarhım 18hazıran ama bende 16 sında yaptırmk ıstıyorum test ilk asılamm benımde cok heyecanlıyım :))

canım göremedim yoksa cvp yazardım.bel ağrım dahada yoğunlaştı çok fazla ayakta falan duramıyorum,iş yapmak falan çok zor geliyor artık topallamaya başlıyorum hemen doğurana kadar çekeceğiz maalesef ilerki aylarda ne durumda olcam şimdiden belli oldu.inşallah bebeğim sağlıklıdır diye ümit ediyorum...iş durumumda şuan evdeyim doğumdan hemen sonra başlayacağım o şekilde konuştuk doğumdan sonra ne zman gelirsen gel hemen başla dediler.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum....rabbim inşallah hepinize nasip etsin...

Son düzenleme:
canım merhaba sana yazmadan edemedım benımde tarhım 18hazıran ama bende 16 sında yaptırmk ıstıyorum test ilk asılamm benımde cok heyecanlıyım :))

öyle mi ne güzel :))) inşallah başka aşılamalara gerek kalmadan babalar gününde sende eşine bir hediye verirsin :))) emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmaz inşallah :))

umarım maddi beklentilerin gerçekleşir doping yaptığın bedenin sana tedavin neticesinde bebeğini kavuşturur canım

zannedersem bizde kredi olayına girecegiz canım . eşim serbest meslek hangi ay ne kazanacagın belirsiz o yüzden bu 2,3 ay hem benim toparlanmam hem maddiyat açısından iyi olacak .inşallah p.tesi senden güzel haber alırız canım umarım altın bebişini yakalamışsındır . bizim durumda her yumoş altın bir külçe.

Son düzenleme:
öyle mi ne güzel :))) inşallah başka aşılamalara gerek kalmadan babalar gününde sende eşine bir hediye verirsin :))) emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmaz inşallah :))

inş canım haftaya cuma test yaptırıcm inşş çıkar hayırlı sonuççç

canım ya ne güzel demişsin gerçektende öyleler altından daha degerliler umarım allah buradaki herkese nasip eder.
Eminimki dünyada eşi benzeri olmayan bir duygudur bu , bizlerde tadalım .

canım ya ilk hamişimisin sen zaman ne çabuk geçiyor biraz daha geçecek ve dogumunu beklemeye başlayacagız Allahım ya senin kadar heyecanlıyım mavişim.

inşallah sende bu günleri göreceksin anne olacaksın kavuşacaksın bebeğine.....benim için zaman geçmiyor sanki hep doğum zamanını düşünüyorum heyecanlanıyorum....inşallah rabbim kucağımızada almayı nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…