hayır kaçmadı gözümden en kısa zaman diyelim.Geçen oraya kadar gelipte ugramadıgıma çok pişma oldum ya.
ne bileyim bebeğeem bu konuda cevap yazmayınca olur ya okurken unutmuşsundur diye düşündüm,, bu sefer burnumun dibin geleceğin zaman haber ver kavuşalımm artık.
canım inşallah cumartesi günü hastalanırım diyorumda pazartesi hemen başlarız iğnelere gelmezsede önce adet için ilaçlara başlıcaz..geç olsun güç olmasın ne diyeyim..biliyosun 1 ay ertelemek zorunda kalıcaktım ama herşeyde bir hayır var diyorum şuanda..inşallah arkandan ben geliyorum beraber gün sayarız canım..
Karakedi sen söyle söyle zorla getircen reglini tamamen hastalanana kadar umutlanmak gerek...
Umudumuzu katbetmeyelim,bak bana aşılama oldum güya ne kasık ağrısı ne gögüs hassasiyeti sanki ara verdiğim aydaki gibiyim.Çaktırmıyorum ama yine de bir umut bekliyorum.Sende öyle yap tatlım.
Hem kendini hem bizi üzme olur mu?
umut biterse yarına beklenti kalmaz hayat yürümez iyi yapıyorsun canım sen çaktırmadan kendine besle umutlarını
umut biterse yarına beklenti kalmaz hayat yürümez iyi yapıyorsun canım sen çaktırmadan kendine besle umutlarını
senelerdir özel sağlık sigortası yaptırırken doğum paketli yaptırıyorum tüm primler sigorta şirketinin cebinde kar kaldı...benim gibiler sayesinde
bak şimdi birazdan sigortacım gelecek poliçem doldu yenileme yapıyorum doğum teminatınıda yükseltiyorum umarım yine 2013 yılı için ödediğim primler bana kaçmaz bir umut....inşallah bu kez bu yıl ödediklerimi doğum yaptığımda çatır çatırr alırım sigorta şirketinden
canım yaa baya güldüm :))) sende benim gibisin bende şunu alcam odayı şöyle yapcam diye planlıyorum :)))
slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...
Evet canım hepimiz her ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz ama, hep umut var her ay yeniden umut ediyoruz.
slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...
medids senin test tarihin ne zaman hangi gün
canım 14.günüm 18 Haziran ama ben 16 haziranda test yapayım diyorum. :)) 17 haziran hem benim doğum günüm hemde babalar günü ya belki bir umut güzel bir haber alırız diye :)))
hayır kaçmadı gözümden en kısa zaman diyelim.Geçen oraya kadar gelipte ugramadıgıma çok pişma oldum ya.
ne bileyim bebeğeem bu konuda cevap yazmayınca olur ya okurken unutmuşsundur diye düşündüm,, bu sefer burnumun dibin geleceğin zaman haber ver kavuşalımm artık.
yok bu sefer mutlaka ararım artık , o zaman azıcık bir çekiniklik vardı ama geçti gitti.
sorma al bendende o kadar 5 yıldır ödüyorum dogum yaparım diye.Umarım daha fazla bekletmezler bunlara yatırdıgım parayla kaç tüp bebek daha yapardım kimbilir.senelerdir özel sağlık sigortası yaptırırken doğum paketli yaptırıyorum tüm primler sigorta şirketinin cebinde kar kaldı...benim gibiler sayesinde
bak şimdi birazdan sigortacım gelecek poliçem doldu yenileme yapıyorum doğum teminatınıda yükseltiyorum umarım yine 2013 yılı için ödediğim primler bana kaçmaz bir umut....inşallah bu kez bu yıl ödediklerimi doğum yaptığımda çatır çatırr alırım sigorta şirketinden
canım ya ilk hamişimisin sen zaman ne çabuk geçiyor biraz daha geçecek ve dogumunu beklemeye başlayacagız Allahım ya senin kadar heyecanlıyım mavişim.
dün hatrını sormuştum mavicim bel ağrın ne durumda iş durumun hakkında ne karar verdin ilerisi için diye sayfalar çok ilerlemişti yakalayamadık birbirimizi... ne güzel heyecanlar bunlar test sonuçlarının en iyi şekilde gelmesini diliyorum nasılda büyümüştür göreceksin sağlıklı haberlerle gel canım
canım merhaba sana yazmadan edemedım benımde tarhım 18hazıran ama bende 16 sında yaptırmk ıstıyorum test ilk asılamm benımde cok heyecanlıyım :))
umarım maddi beklentilerin gerçekleşir doping yaptığın bedenin sana tedavin neticesinde bebeğini kavuşturur canım
haydi bakalım canım hiç kendini sıkmadan rahat bir işlem geçirmeni diliyoruz .
doktorun en saglıklı kararı verecektir medids cim
.....................sagol masalcım inşallah dr. zaten bu sefer gittigimde çılgınsın sen diyor son tedavi olacak . inşallah herkesin kucagı dolsun.
maddi olarak çok zor biliyorum özellikle bizim gibi çok ilaç kullananlarda bir tüp bebek parası kadarda ilaçlar tutuyor malesef ama bu işler bekleyeme gelmez canım zaten elimizde az sayıda yumurta var bende aynı durumdayım ve kredi çekme zorunda kaldım lütfen tüm imkanlarını zorla bu süreçte
güncelledim kuzucum
öyle mi ne güzel :))) inşallah başka aşılamalara gerek kalmadan babalar gününde sende eşine bir hediye verirsin :))) emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmaz inşallah :))
zannedersem bizde kredi olayına girecegiz canım . eşim serbest meslek hangi ay ne kazanacagın belirsiz o yüzden bu 2,3 ay hem benim toparlanmam hem maddiyat açısından iyi olacak .inşallah p.tesi senden güzel haber alırız canım umarım altın bebişini yakalamışsındır . bizim durumda her yumoş altın bir külçe.
canım ya ilk hamişimisin sen zaman ne çabuk geçiyor biraz daha geçecek ve dogumunu beklemeye başlayacagız Allahım ya senin kadar heyecanlıyım mavişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?