Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsin.

maşallah yelizcim sağlıkla devamı gelsin tamamı ersin ..ne mutlu sana tadını çıkart bu duyguların günlerin canım öpüyorum seni...

günaydın bebişim nasılsın bakalım . Bende bugün hç çalışmak istemiyorum ya artık evimde oturmak yemek yapmak istiyorum galiba çok yorgunum artık ufff

Bebeğeemmm gel istifa edelim artık biz ...ben meslekten ...sen şirketten.... o zaman rahatt rahattt buluşur gelir gideriz neler yaparız neler yarım saat sonra arka arkaya 3-4 randevuya giricem görüşmem var bitsede akşam olsa eve gitsem modunda çalışıyorum bugün bende ...sana dün gece sordum dedim ki ilk izmire geliş ne zaman aşılama neticesini alınca var mı planın randevun dedim gözden kaçırdın heralde cevap vermedin tekit ediyorum sorumu alayım cevabını???:)))

canım benim yazıları okuyorum bari sohbetlere paylaşımlara katılayım dedim. buradaki arkadaşlıkları lise zamanındaki arkadaşlıklara benzetiyorum içtem samimi. ilaçsız olmuyorsa bu süre zarfında dinlenirsin canım . biosteron kullanmaya karar vermekle iyi etmişsin. kısa süre kullanılacaksa 25 mg 3 tane .uzun kullanılacaksa 2 yeterli ben 2 ye düşürdüm bir kutuda 60 tane var 1 ay tam yetiyor eczeye getirtebilirsin 80 tl civarı. eylüle kadar bomba gibi olursun canım. ven biosterona c ,e vitamini kalsium ( ki yagları yakmada yararlıymış belki kilo veririm ) ekledim mda bal ,polen ,arı sütü, probol önerdi onuda alacagım probol denen şeye baktım arıların ürettigi bir şey kısırlıktan kanser hastalarına kadar kullanılıyor vitamin deposu olacagım anlayacagın sanada tavsiye ederim c,e vitamini kıbrısta tüp bebek öncesi 2,3 ay veriyorlarmıış özellikle rezerv düşüklügünde biosterona ek olarak . dr şans 0 dedi canım yumurta geliştirsen bile çekirdek olmayabilir içinde ancak tüp te belli olur diyor .donör önerdi rahim çok iyi diyor ben kabul etmedim kabul edememde zaten . 2,3 ay sonra diyoruz sevde biraz maddiyatı ayarlamak lazım aşılama 2500 tl ye mal oldu4 kutu 450 lik gonal f 8 kutu merional olunca maliyet arttı. umarım bu yaptıklarım bir işe yararda çekirdekli yumurta gelişir dr. folükül bile olmaz diyor ama aşılama önceside aynısını söylemişti bakalım artık bunuda denemedik demiyelim. çok öptüm canım.

umarım maddi beklentilerin gerçekleşir doping yaptığın bedenin sana tedavin neticesinde bebeğini kavuşturur canım

Gülelim, neşelenelim, eğlenelim.İzmir buluşması ayarlarsanız.Aksilik çıkmaz ise ilk gelenlerden olurum.Bizi bizden başka kim anlar ki oturup bi dertleşiriz.çokta iyi olur bence

Valla canım bravo bir doktor anlatsa ancak bu kadar anlardım :))) süper anlatmışsın bu aşılamam tutmazsa konusunu etcem hastane de, olmadı özelde deniycem aklım da kalmasın :)))

rica ederim canım yanıtlayabileceğim bir soru olduğunda faydam olsun yeter o yüzden buradayız,,buluşma beklentisini taşımaya devam edeceğim bakarsın gerçekleşir. ben daha önceki rahatsızlığım nedeni ile olmak durumundaydım acaba biryerlerde oluştumu yine diye nitekimde ufak tefek olmuş halledildi iyi oldu doktorun önerirse şayet olursun ancak durumuna göre..önemli ,ciddi ama korkulacak bir ameliyat değil.hakkında hayırlısı olsun canımcım

canim ben ilk asilamami 4 haziranda oldum.listeyi guncellersen sevinirim.

cnm dualarim seninle insallah asilamanda melegin gelecektir sana cnm

günaydınn kızlaarrrrr

karakedi seni merak ettiim hasta oldunmu :26:

bugün kimse uyanamamış galiba

cnm benim dun biraz kahverengi geldi jel kullandigim icin topak topak geldi sonra bisey gelmedi bir kere sildim pembemsi geldi dedim hastalandim heralde ama dunden beri yine cok az kahverengi geliyor ama umudum yok muhtemelen jelden dolayi sokemiyor tutmadi cnm benim anlayacagin ((

Karakedi sen söyle söyle zorla getircen reglini tamamen hastalanana kadar umutlanmak gerek...

Umudumuzu katbetmeyelim,bak bana aşılama oldum güya ne kasık ağrısı ne gögüs hassasiyeti sanki ara verdiğim aydaki gibiyim.Çaktırmıyorum ama yine de bir umut bekliyorum.Sende öyle yap tatlım.

Hem kendini hem bizi üzme olur mu?

çok haklısın cnmmm adet gelene kadar bekleyeceğiz
hem belki bütün bunlar güzell belirtilerdir ben hala inatla bekleyeceğimmm

canım ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah hayra çıkar. sen test yaptınmı. beklerken belki gelmiştir kendiliğinden meleğin.

canım inşallah rüyan gerçeğe dönüşür..kötü düşünme inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek getirirsin dünyaya..

haydi bakalım canım hiç kendini sıkmadan rahat bir işlem geçirmeni diliyoruz .

doktorun en saglıklı kararı verecektir medids cim

hayır kaçmadı gözümden en kısa zaman diyelim.Geçen oraya kadar gelipte ugramadıgıma çok pişma oldum ya.

maddi olarak çok zor biliyorum özellikle bizim gibi çok ilaç kullananlarda bir tüp bebek parası kadarda ilaçlar tutuyor malesef ama bu işler bekleyeme gelmez canım zaten elimizde az sayıda yumurta var bende aynı durumdayım ve kredi çekme zorunda kaldım lütfen tüm imkanlarını zorla bu süreçte
canim ben ilk asilamami 4 haziranda oldum.listeyi guncellersen sevinirim.
güncelledim kuzucum

canım inşallah cumartesi günü hastalanırım diyorumda pazartesi hemen başlarız iğnelere gelmezsede önce adet için ilaçlara başlıcaz..geç olsun güç olmasın ne diyeyim..biliyosun 1 ay ertelemek zorunda kalıcaktım ama herşeyde bir hayır var diyorum şuanda..inşallah arkandan ben geliyorum beraber gün sayarız canım..

Canim randevu almana cok sevindim umarim hemen adet olup yeni umutlara yelken acarsin

canım benim nasılsın bugün?son 3 gün hayırlı sonucu almaya inşallah..bende pazartesi gidicem bakalım ne durumdayım inşallah kist yoktur korkuyorum o zaman 1 ay doğum kontrol ilacı içmek istemiyorum 1 ay daha kayıp olacak benim için..

canım iyiyim bende buralardayız işte, sen eve döndünmü .
Umarım kist falan yoktur hemen bu pozitiflikle başlarsın yeni tedavine hem ne güzel kilolarıda verdin ki bence hiçte kilolu degilsin bi kere
herşey çabucak olsun bitsin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…