Karakedi sen söyle söyle zorla getircen reglini tamamen hastalanana kadar umutlanmak gerek...
Umudumuzu katbetmeyelim,bak bana aşılama oldum güya ne kasık ağrısı ne gögüs hassasiyeti sanki ara verdiğim aydaki gibiyim.Çaktırmıyorum ama yine de bir umut bekliyorum.Sende öyle yap tatlım.
Hem kendini hem bizi üzme olur mu?
çok haklısın cnmmm adet gelene kadar bekleyeceğiz
hem belki bütün bunlar güzell belirtilerdir ben hala inatla bekleyeceğimmm
canım 14.günüm 18 Haziran ama ben 16 haziranda test yapayım diyorum. :)) 17 haziran hem benim doğum günüm hemde babalar günü ya belki bir umut güzel bir haber alırız diye :)))
tmm bitanem ben asl aumudumu yitirmiyorum umut hep var mutlaka birgün hepimiz bebeklerimize kavusacagız ben buna inanıyroum canı gönülden sadece bu aşılamadan umudumu kestim oda kendi bünyemi bildiğim için ben normal adetimdede 3 günde anca söküyorum çok nazlı benimki zaten 2-3 ayda bir geliyor ondada nazlı mübarek :)yarın doktor randevum var eşim eger sabah gelmzse kırmızılar test yaptırırız dedi bende öyle düşünüyorum yarına kadar gözükmezlerse bir test yaptırıp öyle gideceğim bakalım hayırlısı
ben hiç üzermiyim bebişim sizi sizler olmasanız ben çoktan malubiyeti kabul edip kendimi yer bitirirdim buaradaki herkesin desteği asla yadırganamz canım benim :))
hadi bakalım tatlım beraber bekliyoruz inşallah sonunda güzel haberler alacagız...
canım göremedim yoksa cvp yazardım.bel ağrım dahada yoğunlaştı çok fazla ayakta falan duramıyorum,iş yapmak falan çok zor geliyor artık topallamaya başlıyorum hemen doğurana kadar çekeceğiz maalesef ilerki aylarda ne durumda olcam şimdiden belli oldu.inşallah bebeğim sağlıklıdır diye ümit ediyorum...iş durumumda şuan evdeyim doğumdan hemen sonra başlayacağım o şekilde konuştuk doğumdan sonra ne zman gelirsen gel hemen başla dediler.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum....rabbim inşallah hepinize nasip etsin...
canım bende öyle hatırlıyorum senin aşılama gününü ama listede senin 3.aşılama tarihin 4 mayıs mı ne bende diyorum ki nasıl olur
heralde tarih hatası oldu 17 haziran benimde eşimin doğumgünü sende ikizler burcusun yani hadi bakalım kutlarız günü gelince keşke bebişin de sana doğumgünü hediyesi olarak gelmiş olsa süper olur
yok bu sefer mutlaka ararım artık , o zaman azıcık bir çekiniklik vardı ama geçti gitti.
sorma al bendende o kadar 5 yıldır ödüyorum dogum yaparım diye.Umarım daha fazla bekletmezler bunlara yatırdıgım parayla kaç tüp bebek daha yapardım kimbilir.
bi gel bana çekingenlik falan gereksiz kalır zaten kalmamış bitmiş te ohh.
tmm bitanem ben asl aumudumu yitirmiyorum umut hep var mutlaka birgün hepimiz bebeklerimize kavusacagız ben buna inanıyroum canı gönülden sadece bu aşılamadan umudumu kestim oda kendi bünyemi bildiğim için ben normal adetimdede 3 günde anca söküyorum çok nazlı benimki zaten 2-3 ayda bir geliyor ondada nazlı mübarek :)yarın doktor randevum var eşim eger sabah gelmzse kırmızılar test yaptırırız dedi bende öyle düşünüyorum yarına kadar gözükmezlerse bir test yaptırıp öyle gideceğim bakalım hayırlısı
ben hiç üzermiyim bebişim sizi sizler olmasanız ben çoktan malubiyeti kabul edip kendimi yer bitirirdim buaradaki herkesin desteği asla yadırganamz canım benim :))
sabah bekliyorum test sonucunu benim hala umudum var senden
sabah bekliyorum test sonucunu benim hala umudum var senden
ahh bebeğim çok sağol inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar tahlil sonucunu alır almaz mutlaka yazacağım size..
mrb kızlar benide listeye ekleye bilirsiniz 4 de aşılama oldum 15 de kan testi yapılacak bugunde kan verdım ama sonucu almadım ne oldugunu bilmiyorum bu ilk aşılamam klomen kullandım 1.5 yıldır istiyoruz bir düşük yaptım sebebsizmiş sorunun ne oldugu bellı degıl allahım bır an önce hepizin bebişlerine kavuştursun
canım 4 defa mı asılama yaptırdın
mrb kızlar benide listeye ekleye bilirsiniz 4 de aşılama oldum 15 de kan testi yapılacak bugunde kan verdım ama sonucu almadım ne oldugunu bilmiyorum bu ilk aşılamam klomen kullandım 1.5 yıldır istiyoruz bir düşük yaptım sebebsizmiş sorunun ne oldugu bellı degıl allahım bır an önce hepizin bebişlerine kavuştursun
yok canım ayın 4 de aşılama oldum ilk aşılamam
amin canım ne güzel söylüyorsuninşallah sende bu günleri göreceksin anne olacaksın kavuşacaksın bebeğine.....benim için zaman geçmiyor sanki hep doğum zamanını düşünüyorum heyecanlanıyorum....inşallah rabbim kucağımızada almayı nasip eder...
ee süper ekstra bişeyler yapmışmıydın.kızlar merhaba hepinize mutlu günler diliyorum kötü baslayan günüm iyi çok iyi gidiyo doktara gittik bugün doktarda sasırdı duruma sağ yumurtalıgım tembeldi 2 ay içinde kendi kendine düzeldi ve çok güzel gelişmiş ikiside klomen verdi yarın baslicam kısmetse inşallah bu sefer tutar doktor inşallah artık ultrasona geliceksiniz artık diye valla agzından bal damlıyodu resmen yaaaa
yok bu sefer mutlaka ararım artık , o zaman azıcık bir çekiniklik vardı ama geçti gitti.
sorma al bendende o kadar 5 yıldır ödüyorum dogum yaparım diye.Umarım daha fazla bekletmezler bunlara yatırdıgım parayla kaç tüp bebek daha yapardım kimbilir.
bi gel bana çekingenlik falan gereksiz kalır zaten kalmamış bitmiş te ohh.
bende çok heyecanlı bekliyorum yarın inşallah güzel haberlerle gel burayaahh bebeğim çok sağol inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar tahlil sonucunu alır almaz mutlaka yazacağım size..
ekledim canım diger bildilerinide verirmisin.Hayırlı olsunmrb kızlar benide listeye ekleye bilirsiniz 4 de aşılama oldum 15 de kan testi yapılacak bugunde kan verdım ama sonucu almadım ne oldugunu bilmiyorum bu ilk aşılamam klomen kullandım 1.5 yıldır istiyoruz bir düşük yaptım sebebsizmiş sorunun ne oldugu bellı degıl allahım bır an önce hepizin bebişlerine kavuştursun
kızlar şimdi bişeyler okudum bilgisi olan varsa bilgilendirise iyi olur preseed diye bi kayganlaştırıcı spermlerin ölmeyip içeriye kaymasını saglıyomuş bi arkadasımız 2 düşük yapmış 1 de dış gebelik ve 1 de tüp bebek yaptırmış ama olmamış sonrada pre seed i ilk kullandığı ayda bebişi olmuş bi arkadışında 2 sene bebişi olmamış sperm sayıları düşük demişler pre seed ilk kullandığı ayda olmuş ama biraz pahalıymış ama kullananların geneli ilk ayda sonuç almış acaba asılama yapılırkende kullanılabirmi
sagol canim.ya bizim doktor garantici biraz 20gun sonra gel teste dedi. Ama bilemiyorum belki daha erken yaptirabilirim.sizinde aşılamalarınız hayırlı olsun kızlar sizde ayın 4'ünde aşılama yptırmısınız siz nezaman kan testi yaptırıyorsunuz?
kızlar şimdi bişeyler okudum bilgisi olan varsa bilgilendirise iyi olur preseed diye bi kayganlaştırıcı spermlerin ölmeyip içeriye kaymasını saglıyomuş bi arkadasımız 2 düşük yapmış 1 de dış gebelik ve 1 de tüp bebek yaptırmış ama olmamış sonrada pre seed i ilk kullandığı ayda bebişi olmuş bi arkadışında 2 sene bebişi olmamış sperm sayıları düşük demişler pre seed ilk kullandığı ayda olmuş ama biraz pahalıymış ama kullananların geneli ilk ayda sonuç almış acaba asılama yapılırkende kullanılabirmi
amin canım ne güzel söylüyorsun
ee süper ekstra bişeyler yapmışmıydın.
bitt bitti artık ilk gelişimde görüşürüz
bende çok heyecanlı bekliyorum yarın inşallah güzel haberlerle gel buraya
ekledim canım diger bildilerinide verirmisin.Hayırlı olsun
ben çok duydum ama hiç denemedim sonuç alanda çok fazla var ama hep aklımın bir köşesinde kalmıştı yıllarca keşke alıp deneseymişim ama aşılamada kullanılırmı bilmem çünkü hergün fitil olarak progestan alıyoruz onunla farklı etki yaratabilir.
cnm inşallah su anda ne kahverengi ne kırmızı gelen hiç bişey yok normal akıntım geliyor kızlar.bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?