Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hemşire aradı beni. kan sonuçlarım çıkmış, doktorunuz c.tesi sabah tekrardan çağırıyor sizi, tekrar muayane edecek ve kan tahlili yaptıracaksınız yüksek ihtimal tekrardan dedi. bende neden anlayamadım dedim, o da kan değerleriniz(e2-progesteron) hormon değerlerinize oranla doktorunuzun istediği gibi değilmiş henüz dedi. o nedenle tekrardan görmek istiyor dedi, bende o zaman bu ay aşılama yüksek ihtimal yapılmayacak dedim, bunu doğal olarak hemşire bilmiyor. zaten c.tesiye kadar 19mm. olan ya çatlar ya da olduğu gibi durur, yani sanmıyorum c.tesi bakıp p.tesi gel aşılamanı yapalım demez. zaten ben bu ay olmasın o zaman diyeceğim sanırım. kızlar biliyorsunuz bende yumurtlama problemi yok ,iğnelerle bir sürü yumurta oluyor ama iğnesiz oluşan yumurtalar kalitesiz oluyor belki de. bundan aylar önce gittiğim bir doktor 21.gün progesteron baktımamı istemişti o zaman 7.2 çıkmıştı. kötü değil ama çok iyi de değil demişti. bu sefer ki sonuçlar kaç sormayı unuttum.artık c.tesi sorarım sanırım.
yoruldum ben sanırım yani bu yüzden işi bırakasım bile geliyor. iş yerinde kimse bilmiyor bu işlerle uğraştığımı, haliyle izin al v.s. her seferinde bir bahane üretmek zor oluyor. allah'ım hepimize sabır sağlık versin..

canım haklısın çalışınca üstelik izne tabi çalışınca çok zor ..hemen yoruldum deyip bırakma kendini dur bakalım bu kadar çok hormona bakılmasıda biraz sarsıyor insanı emin ol bende her 2 aşılamamda hormonlarıma baktırsam kimbilir nasıl çıkardı senin doktor bana kesin aşılama yapmazdı...hepsi sınırları aşmış durumda ..aylardır bakmadı bile doktorum inşallah herşey yoluna girer canım

tatlım,hiç üzme kendini herşey olacağına varır hepimiz yoruluyoruz üzülüyoruz ama bişekilde mücadeleyi bırakmıyoruz.Sen c.tesi git doktoruna anlatsın sana herşeyi belki çatlamaz yumurtan diğer küçüklerde yetişir aşılaman olur.

İş konusunda haklısın aynı dert bende de var izin almak sorun napalım mecbur bir yolunu buluyoruz.

Sen kendine dert etme stres yapma inşallah en kısa zaman da olucak canım....

canım çok zor zamanlardan geçiyoruz yıpranıyoruz üzülüyoruz ama bizim tam tersi pes etmememiz bebeğimizin olması için daha hırslanmamız lazım..seni çok iyi anlıyorum yorulmanı herşeyi bırakıp gitmeni..ama elbet bizimde birgün yüzümüz gülecek..sen şuan hiçbişey düşünme cumartesi git bakalım doktora hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım..

nasılsın cnm..ben kendimi çok kötü hissediyorum yaa

DÜN GECEYE KADAR DAHA BİRKAÇ SSAT ÖNCESİNE KADAR BENİMDE ARTIK AZMIŞ OLAN SİNİRLERİM HAD SAFHADAYDI ...ÇOK AĞRIM VAR SUPERİMCİM ...KEYFİM YOK YİNE O AYRI AMA BUGÜN İKİ HAFTADIR EN İYİ GÜNÜM DİYEBİLİRİM..SONUÇ VAKTİ GELDİĞİ HALDE ASLINDA İYİ OLDU NEGATİF SE BU ENERJİ ETKİSİ İLE İLK AŞILAMAM DA OLDUĞU GİBİ HAFTA SONU TATİLE GİDERİM GAYET TE İYİ OLURUM...
SEN NEDEN KÖTÜ HİSSEDİYORSUN SEBEPSİZ YERE KEYFİN Mİ YOK MORAL BOZUKLUĞUMU İLK HAFTA BENDE HEP ÖYLEYDİM...hala iğnelerin etkisindesin çok yeni daha...

masall35 canım son gününmüş tahliline, dualarımız hep seninle olucak arkadaşım. bnm tahlile daha 3,5 gün olmasına rağmen ne hisler içindeyim, seni tahmin bile edmiyorum. umarım hamişsindir:) benmde adet sancılarım başlıyor gibi hissediyorum, hatta bana kalsa bugün yarın adet olcam ama eşime kalsa hamileyim. inan diyor. sen şimdi annemlere nasıl haber verceğini hayal et çünkü hamilesin deyip duruyor :=) alem kendide olmasını istedği şeye inandığı için banada inandırmaya çalışıyor. ayy senin tahlil pozitif çıksa hepimize bir umut olur belki.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun yaptırmayı, çatlatma bizi burda

masall35 canım son gününmüş tahliline, dualarımız hep seninle olucak arkadaşım. bnm tahlile daha 3,5 gün olmasına rağmen ne hisler içindeyim, seni tahmin bile edmiyorum. umarım hamişsindir:) benmde adet sancılarım başlıyor gibi hissediyorum, hatta bana kalsa bugün yarın adet olcam ama eşime kalsa hamileyim. inan diyor. sen şimdi annemlere nasıl haber verceğini hayal et çünkü hamilesin deyip duruyor :=) alem kendide olmasını istedği şeye inandığı için banada inandırmaya çalışıyor. ayy senin tahlil pozitif çıksa hepimize bir umut olur belki.. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun, çatlatma bizi burda

bilmiyorum canım ya dokunsalar ağlayacak moddayım resmen hiçbir yere sığamıyorum sanki..şu sonuç bir an önce çıksaydı ona göre davransaydım bu belirsizlik sinir ediyo beni..havalar sıcak keyfim yok ne ararsan var yani şu aralar bende

Son düzenleme:

rana cım canım inşallah hamilesindir uzun zamandır hep negatif alıyoruz inşallah bu ay yine hepimizin şansı döner ve hamile oluruz. dualarım sonuç bekleyen herkesle. kendim için de aşılamamın yapılmasını dua ediyorum.tutup tutmaması umrumda değil çünkü.

Dün aşılamanın 9.günüydü ve biz eşimle sonucunu bıle bıle ıdrar testı yaptık meraktan tabı kı sonuc negatıf.
Bu çok normal degıl mı?
tabiki normal bu kadar kısa sürede kanda bile belli olmazki...
günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.
progestanı bitene kadar kullanmalısın.belirtilerede takılma benimde yoktu.

kızlar ya bişey sorucam şimdi benim yumurta daha meydanda yok 75 lik puregon kullanıyorum 12. günümde hala cortlamamıştı yarın 15. günüm yine kontrol var bakalım ne olacak. yumurta yok ama benim çoook akıntım varr hep derler akıntı varsa yumurtlama vardır diye.yani adetim bitip temizlendiğimden beri akıntım var son bikaç gündür de uzayan cinsten. bir arkadaşım yumurtlama olucaktır ozaman diyor ama ben artık inanmıyorum pek bu akıntı ilerine. genelde iğne kullandığım aylarda daha çok oluyor zaten akıntım. ama 12. günümden sonra oldu bu uzayan akıntı belki gerçekten de büyümeye başlamışmıdır benim inatçı yumurtam?

yine de umut işte hayaller kuruyorum geç büyür ama düzgün büyür 20 mm bir yumurtam olurmuş diyorum birde bununla tek yumurta ikizlerine hamile kalırmışım ve doğururmuşum diyorum. bunca acının üzerine valla ohhh balla kaymak gibi gelir dimi. nasıl bir ödül dür rabbimden o iki melek. ama tabiki 1 taneyi de çok istiyorummm. kızım olsa bu sıcak havalarda elbise giydirsem ona totosuna da dantelli kilot giydirsem.ahhhh ah.

canım benimde hormonlara bakılalı 1 yıl olmamıştır ama bu bakılan yumurta kaliteli mi değil mi demek ki değil:) ilk aşılamada banada bakılmadı, bakılsa bir dert bakılmasa ayrı dert. yoruldum derken her yere giderim ama iş yerine bahaneler uydurmak beni o kadar rahatsız ediyor ki allahtan yetecek kadar iznim var da izin kullanmak istiyorum diyorum- pasaportumu yeniliycem, yok sağlık ocağına kayıt yaptırcam yok bilmem ne:). hayırlısı cnm yaa çok sağol.

amin cnn inşallah çok sağol, artık c.tesi belli olur benim durum.haber veririm zaten:)

haklısın cnm, pes edemem tabi, ama 1-2 yıldır sürekli doktor sürekli tedavi elde var sıfır ben şimdiye kadar hep iyi oldumallah sağlık versin yeter ki dedim hala da öyleyim ama işte bazen yoruduğumuzda oluyor sanırım.

neyse kızlar iyiyim:) çok sağolun, iyi ki varsınız. cumartesi ola hayrola:)

aynen öyle hepimiz biliriz bu dönemlerde ne ararsan oluyor tam dediğin gibi...yok yok.....sonuç gününe kitlenme ben 15 gün nasıl geçti de bugüne geldim bak yarın test günü inan ki anlamadım bile bir gün olsun gün saymadım bu sefer...bu haftada adet sancıları acı çeksem de işime geldi aklımdan gitti aşılama 2.haftayıda bu sayede erittim...birşeylerle meşgul ol zamanı kovalamamak için çalışıyor olmasanda meşguliyet bul...bilmiyorum zevklerini ama kitap oku en iyi ilaç ...ya da ne bileyim puzzle al yapmaya başla...mutfak işi seversen bişeyler yap..yani yada arkadaşlarınla buluş bu konuyu konuşmadan... dvd izle komedi filmleri mesela...yani boşta durma canım o zaman haklı olarak gün sayarsın ve zaman geçmiyor gibi gelir....ev işleri yemek dışında kalan zamanını seni yormayacak meşguliyetlerle doldur bak göreceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…