Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sonuç: Bt hcg < 1.0 ml..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..

çok haklısın çok...insan kendini olumsuz sonuca hazırladığını sanıyor sadece....aslında hiçbişeye hazırladığımız falan yok tek düşüncemiz arzumuz hamile kalmış olmak o test gününe kadar ...yok olmamıştır olmadı dersin...kan vermeye kapıdan içeri girdiğin an umut başlar ...çok geçmiş olsun ama şimdilik....en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğimle canım

aaa masal sende bir hareketlenme olmuş hayırdır inşallah :))))

şimdi yaptır bugün yaptır ne fark eder ki çatlatma bizi de sevinelim hep beraber :)))))

ayy hadi inşşlh canım benimde aşırı derecede gaz sorunum oldu bu aşılamada demek benimde yumurtlama ggerçekleşti ben kontrole gitmedim ama 2saat uzaklıkta doktorum gidemem zaten :18:

masalcım geldim canımm neler neler oluyomuş haberimiz yokmuş nasıl hissediyosun kendini..yarını iple çekiyorum test yaptırcaksın kesin dimi..

oh canım ya bak yumurtan varmış ve büyümüş ya boşver o doktoru takma kafana umarım çok güzel olur o yumiler .

onada kızmamak lazım canım ya herkesin o an içinde bulundugu durum şartlar neyi gösterir bilinmez . Biz sadece bu dönemde özellikle çocuk konusunda çok hassas oldugumuz için bizi incitebilir ama birde o karşındaki kadının yerine koymak lazım kendimizi.Genede kötü olmuş.

inşallah cnm kocam rüyasında dün akşam kavanoz içinde küçük bebek gibi bişey gördüm dedi , tüp olmasın o dedim

yok kuzum ya o tüp degil kavanoz bebek olmuş bayılıyorum senin şu espirilerine.

canım ben sana bu arada geçirdigim ilk ve tek hamileligi anlatayım. 2009 mart ta korunmayı bıraktık arkasından benim adet teklemeye başladı dr. stresten dedi 2 ,3 ayda bir gelmeye başladı . ben hamiş kalmışım haberim yok yine tekliyor diye düşünüyorum evde test var yapmıyorum bile o denli . bu arada adet oldum ama az . sonrasında bodruma akrabaların yanına gittik . hopla zıpla atla bende ne ararsan var butun koyları gezdik ondan sonrada batı tarafına başka yere gittik yolculuk koltuk üstü ben adet bekliyorum yine tık yok yine tekliyor dedim sonra testi yaptım daha idrar çizgiye gelirken kopkoyu ilk çizgi hamişlik çizgisi ben şok . ne oldu biliyormusun o gün kanamam başladı . ve gelişmeyen gebelik sonu kürtaj belki o seyahatleri yapmasaydım yada ondan önce bir kan testi yaptırsaydım belki bebişim benimleydi o yuzden regli olunsa bile bence kan testi yaptırmak lazım veeee umutlanmak lazım ki tedbirler alınsın canım sende mutlaka umutlan ve test yaptır gülüm. muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…