işte o son nokta olmuş demekki ama iyi olmuş ayırmışsınız evlerinizi insanın kendi evi olması gibi bişey yok. ben gidiyorum anneme 2-3 gün sonra sıkılıyorum evime dönmek istiyorum. cahillikte herşey yapılıyor canım valla bizler bilinçli iken bazen diyorum gözü karartıp süt buharına maydanız buharına otursammı insan bir yerden bir şifa bulacağına inanınca..senin kaç günün kaldı canım?
çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin.
çok geçmiş olsun canım gerçekten atlattın benim arkadaşım da laparoskopi den bikaç ay sonra hamile kaldı 2 yada 3. ben de rahim filminden sonraki ay hamile kaldım. temizleniyor rahim yapışıklık varmış bak şimdi herşey daha kolay olur inşallah.
tiroid yetmezliği rahatsızlığına hoşgeldin tatlım :) 3.89 aslında henüz sırının altında bir değer sınır 4.2 ama yine de yüksek dedikleri gibi 2.5 altında olması gerekiyor ilacını her sabah kahvaltıdan yarım saat önce almalısın etkisini gösterebilmesi için. ben de 1 senedir ilaç kullanıyorum.kontrol altına aldım.bu arada sen devlette mi tüp bebek yaptırıyosun canım hangi hastane?
maşallah canım. senin 2. aşılaman mı puregon falan kullandın mı hiç ondan fayda göremedin mi gonal f kuvvetli bir ilaç.
canım neden kafana takıyorsun hekim seçmek senin en doğal hakkın. kendin ve bebeğin için en doğru kararı sen verirsin beklemek de çileden çıkartıyor insanı gerçekten. tanıdğınız da varmış yardımcı olur size.
nazar değmesin canım imrendim şuan sana maşallah benim 12. günüm bak daha tık yok.kan tahlili ile takip etmesi güzel içi dolu mu boş mu ona bakacak demekki inşallah hepsi olgun dur.
sorma superisi şuan oturup bi büyük rakıyı bitirmek sonra da herşeyi unutmak istiyorum.efkarlıyım bu akşam çok.herne kadar takmıyorum desem de canım acıyor işte olmuyor düşünmeden edemiyorum eskisi kadar değil ama el mahkum işte iğneleri vurulup cuma yı bekleyeceğim. inşallah o güne çıkar yumurtam
sen ne diyosun ben tedaviye başladığımdan beri yaklaşık 1 seneyi aşkın zamandır öyleyim. ota b..ka ağlıyorum. hiç duygusal film sahnelerine gelemiyorum. bazen bişey izlemeye bile gerek kalmıyor aklımda kuruyorum sonra da oturup bir güzel ağlıyorum.
canim ben 1. aşılamamda da gonal f kullandım şimdi 2. aşılama hazırlığındayım yarın yine yumurta kontrolü var ve aşılama günü verilecek ,gonal f in çok etkili olduğunu bilmiyordum ama gittiğim yerdeki tüm hastalara aynı iğneden veriyor doktorlar.
sonuç: Bt hcg < 1.0 ml..kendimi hazırlamıştım ama yok insan gene de bir umut bekliyor..umarım sizler güzel haberler verirsiniz..
superimmmm..... kızlar........ neredesiniz ....bugün son günüm benim karkakarışığım adet belirtilerim hızla devam ederken...dünden beri tanımlayamadığım garip şeyler oluyor hu huuuuuuu
MCAN......YOKSA ALIM AL MORUM MOR MU OLACAĞIM YOKSA SENİN İÇİMDE YAKTIĞIM UMUT IŞIĞI GERÇEKTE DE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR MÜ Kİ...BEN Mİ DURUP DURUP HASTALANACAĞIM DERKEN GELİN GÜVEY OLDUM BUGÜN
superimmmm..... kızlar........ neredesiniz ....bugün son günüm benim karkakarışığım adet belirtilerim hızla devam ederken...dünden beri tanımlayamadığım garip şeyler oluyor hu huuuuuuu
MCAN......YOKSA ALIM AL MORUM MOR MU OLACAĞIM YOKSA SENİN İÇİMDE YAKTIĞIM UMUT IŞIĞI GERÇEKTE DE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜR MÜ Kİ...BEN Mİ DURUP DURUP HASTALANACAĞIM DERKEN GELİN GÜVEY OLDUM BUGÜN
Allah umarım o güzel kalbine göre verir.Ben de sabırsızca senın sonucunu bekliyorum...Ne olur yarın test yaptırmaya zaman bul!!
geldim gülüm nedir tanımlayamadıgın garip şeyler anlat canım. innnnnşaaaallllllah hamişlik belirtileridir . senin gibi azimli inatçı anne adayının mutlaka annelige transfer olacagını düşünüyorum inşallah o bu ay olur . merakla bekliyoruz canım bende yuppi çekeyim .böyle yuvarlanan cimcimeler fırlamalar gelsin.
Allah umarım o güzel kalbine göre verir.Ben de sabırsızca senın sonucunu bekliyorum...Ne olur yarın test yaptırmaya zaman bul!!
Canım benimm çok teşekkür ederim Allah hepimize herkese gönlünün dilediğini hayırlısı ile yazmış olsun güzelim... yaptırmayacağım test diye karar almıştım...yarın sabah doluyum öğlen doluyum tamam peki.....nedense birşey hissediyorum dün akşamdan beri bu kararımı etkiledi dün gece...
akşam üzeri işlerim bitince yaptırayım peki.......
canım yaa çok heyecanlandım bak şimdi senin adına..inşallah güzel haberlere işaret olsun hissettiklerin:)))
neler oluyor anlatsana bilenler yorumlasın:)
geldim gülüm nedir tanımlayamadıgın garip şeyler anlat canım. innnnnşaaaallllllah hamişlik belirtileridir . senin gibi azimli inatçı anne adayının mutlaka annelige transfer olacagını düşünüyorum inşallah o bu ay olur . merakla bekliyoruz canım bende yuppi çekeyim .böyle yuvarlanan cimcimeler fırlamalar gelsin.
sevooooo gel gel.... eteklerim tutuştu benim niye ya ...ÇOK GARİP İLK AŞILAMADA HİÇ BÖYLE OLMADIM BUNDADA OLMADIM TAA Kİİİ DÜN GECE YAB...ARKADAŞIMIZA YAZMAK İÇİN UĞRAŞIRKEN BU HALİME SEBEP OLAN O GARİP ŞEYLER OLMAYA BAŞLAYANA DEK....
BAK ANLATIYORUM ORADA MISIN SEVOOOOOOOOOOOOOOOOO
canım yaa çok heyecanlandım bak şimdi senin adına..inşallah güzel haberlere işaret olsun hissettiklerin:)))
neler oluyor anlatsana bilenler yorumlasın:)
:)))))))))))))))))) ..... yok arkadaşım ya,,beni biliyorsun ben öyle belirti melirti aramam..yorumlamam zaten varsa yoksa adet sancısından sürünür dururum...dün geceye kadarda bu böyleydi burayada hep yazdım halimi biliyor kızlar...yine zaten devam da ediyor adet belirtilerim sancım ağrım belim bacaklarım karnım..hepsi fakat ekstra...bişiler var sanki...dünden beri...TABİ BUNLAR MANASIZCA ADETE 1-2 GÜN KALA BENİM HÜRAFALARIM OLABİLİR DE...neden bukadar adet olacağıma eminken dün gece yarısı acaba mı dedim bende anlamadım bırak kendini ümitlen nolacak sanki...yok sa da ölecek değilsin ya......dedim kendi kendime ...
benimde 7 günüm kaldı canım bugün doktor kontrolüm vardı doktor yumurtlama olmuş dedi ne demek istedi tam anlamadım aşılama olurken küçük yumurtalarım vardı doktor bunlar ilerde kis olabilir demişti onlarda yok olmuşlar bu iyi benim için bide yumurtaların sıvısı rahmimim içine dağılmış ondan çok gazım oluyomuş öyle dedi bakalım beklicez
HAYATIMDA BU SABAH İLK KEZ KONTROL DIŞI BİRŞEY YAPTIM.....UYANDIM MALUM GECE BENİ BİLGİSAYARIM VE SİTEMİZ DELİRTTİ GEÇ YATTIM SERSEM GİBİ SAAT 9.00 DA Kİ DURUŞMALARIMA YETİŞECEĞİM YATAKTA DOĞRULDUM KENDİMİ SEVMEK İSTEDİM....İÇİME BİR ŞEY DÜŞTÜ.....
ÇOK SAÇMA KOMİK BİLİYORUM KENDİME GÜLDÜM SONRA NOLUYO BANA BU SABAH DİYE...
KOLUMU ÖPTÜM AYYY BEN ...SONRA BİR DAHA SANKİ BEBEĞİMİ SEVİYORUM AY DEDİM ÇILDIRDIM HERALDE YARIN BEKLEYİŞ BİTİYOR KENDİME NEGATİF ALACAĞIM DİYE DESTEK Mİ OLMAK İSTEDİ RUHUM ACABA ŞEFKAT GÖSTERİYORUM HERALDE DEDİM...ÇOK MANYAKÇA Dİ Mİ...BENCE DE ÖYLE..İLK KEZ YAPIYORUM BU ARADA GENELDE SABAHLARI KENDİMLE KAVGA EDERİM BEN...
SONRA KASIKLARIMDA GARİP BİR BATMA..GARİP BİŞEY BU KADAR ADET SANCILARINDA İHTİSASLI BİRİ OLARAK ÇÜNKÜ ENDOMETRİOZUM BEN...AYRICA DİSMENOREM VAR...ben böyle bir batma yaşamadım hiç.....şuan da da hem adet sancılarım var..hemde alt karnımda ve kasıklarımda garip bir batma böyle söyleyince basit ve tanıdık geliyor biliyorum ama bana farklı geldi....
İşte böyle kızlar...bugünkü ruh ve fiziksel durumum budur....ya saçmalıyorum ya malum oluyor....içimde kalmasın dedim ..önümdeki günlerin planı belli biraz sağlamcıyım tüp bebeğe hazırım ama eğer planlarım alt üst olursa ne mutlu olurum....olmazsa devam....alayım yorumları.....hadi sizde bana yorum yapın bugün benim ihtiyacım varrrrrr
oh canım ya bak yumurtan varmış ve büyümüş ya boşver o doktoru takma kafana umarım çok güzel olur o yumiler .günaydın kızlar. sabahtan randevum vardı ama doktorumum acil ameliyatı çıkmış 7.30 da ameliyattaydı, başka bir doktor baktı(hiç sevmedim kendisini,hiçbir şey konuşmadı benimle) sağda 18mm 19 da yazabilirsin diyor hemşireye 12 var diyor, önceden neymiş falan dedi, solda da 15 mi ne bir şey dedi, ne dediği duyulmuyor bile. büyük olan gayet güzel görünüyor dedi hemşireye bakıp. zaten kendi doktorum muayaneden sonra e2 ve progesteron tahlili isteyecekti o nedenle kan verdim. sonuç öğlen çıkacak ona göre yarın aşılama denebilir. ama 19 olan kaliteli ise ne bileyim tek yaa başarı şansı çok düşüyor. gerçi geçen ay 7-8 tane vardı da ne oldu:) bu ay iğnesiz bu kadar olmuş:) öğlen aradıklarında hemen çatlatma iğnesi yaptırmam gerekiyor, yarın da 4 gibi falan aşılama oluyor ama keşke c.tesi sabahı olsaydı, şimdi yarın için tekrardan izin derdigerçi herşey çıkacak sonuca bağlı bakalım ne olacak.
mrb arkadaşlar sonuç bekleyen herkes inşallah pozitif haberleriyle bizleride mutlu ederler negatif sonuç alan arkadalarım bu ayda kısmetimiz değilmiş üzülmeyin yıkılmayın umudunuzu kaybetmeyin rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek inşallah...
Az önce arkadaşımdan aldığım bi habere hem çok sevindim hemde çok üzüldüm.5 yaşında çocukları var ve eşi tekrar hamileymiş karı koca ikiside üzülüyorlar bense haberi duyunca gerçekten çok sevindim eyy büyük allahım sen biz bu kadar uğraşırken olmayınca bu kadar üzülüp yıkıllırken bizlere nasip etmiyorsunda çocuk istemeyen bebek haberiyle üzülüp yıkılan belki ondan kurtulmayı bile düşünen kullarına nasip eyliyorsun rabbim bu nasıl bi adalettir.... sen büyüksün allahım bizleri evlat hasretiyle sınama rabbim sen bizlere de anna baba olmayı nasip eylee
inşallah cnm kocam rüyasında dün akşam kavanoz içinde küçük bebek gibi bişey gördüm dedi , tüp olmasın o dedim
:)))))))))))))))))) ..... yok arkadaşım ya,,beni biliyorsun ben öyle belirti melirti aramam..yorumlamam zaten varsa yoksa adet sancısından sürünür dururum...dün geceye kadarda bu böyleydi burayada hep yazdım halimi biliyor kızlar...yine zaten devam da ediyor adet belirtilerim sancım ağrım belim bacaklarım karnım..hepsi fakat ekstra...bişiler var sanki...dünden beri...TABİ BUNLAR MANASIZCA ADETE 1-2 GÜN KALA BENİM HÜRAFALARIM OLABİLİR DE...neden bukadar adet olacağıma eminken dün gece yarısı acaba mı dedim bende anlamadım bırak kendini ümitlen nolacak sanki...yok sa da ölecek değilsin ya......dedim kendi kendime ...
bence hissettiklerin manasız değil..içinde bir ışık doğmuş ve bence bu ışığı sakın küçümseme:)))
biz her zaman ne diyoruz hatırlsana; hamilelik belirtisi diye bişey yok. ilk belirti adet gecikmesi. her şey adet görecekmişiz gibi gelişiyor, sonrasında herşey belli oluyor..ama insanın iç sesi, fiziksel işaretlerden daha gerçek...inşallah akşama güzel sonucunla bizleri mutlu edersin..hayat sürprizlerle dolu aklından çıkarma canım...
bu arada akşam telefonda konuşurken dışarıdaydım ve etraf kalabalıktı çok net konuşamadım. ama en kısa zamanda görüşüp karşılıklı değerlendirme yapmayı isterim:))
HAYATIMDA BU SABAH İLK KEZ KONTROL DIŞI BİRŞEY YAPTIM.....UYANDIM MALUM GECE BENİ BİLGİSAYARIM VE SİTEMİZ DELİRTTİ GEÇ YATTIM SERSEM GİBİ SAAT 9.00 DA Kİ DURUŞMALARIMA YETİŞECEĞİM YATAKTA DOĞRULDUM KENDİMİ SEVMEK İSTEDİM....İÇİME BİR ŞEY DÜŞTÜ.....
KOLUMU ÖPTÜM AYYY BEN ...SONRA BİR DAHA SANKİ BEBEĞİMİ SEVİYORUM AY DEDİM ÇILDIRDIM HERALDE YARIN BEKLEYİŞ BİTİYOR KENDİME NEGATİF ALACAĞIM DİYE DESTEK Mİ OLMAK İSTEDİ RUHUM ACABA ŞEFKAT GÖSTERİYORUM HERALDE DEDİM...ÇOK MANYAKÇA Dİ Mİ...BENCE DE ÖYLE..İLK KEZ YAPIYORUM BU ARADA GENELDE SABAHLARI KENDİMLE KAVGA EDERİM BEN...
SONRA KASIKLARIMDA GARİP BİR BATMA..GARİP BİŞEY BU KADAR ADET SANCILARINDA İHTİSASLI BİRİ OLARAK ÇÜNKÜ ENDOMETRİOZUM BEN...AYRICA DİSMENOREM VAR...ben böyle bir batma yaşamadım hiç.....şuan da da hem adet sancılarım var..hemde alt karnımda ve kasıklarımda garip bir batma böyle söyleyince basit ve tanıdık geliyor biliyorum ama bana farklı geldi....
İşte böyle kızlar...bugünkü ruh ve fiziksel durumum budur....ya saçmalıyorum ya malum oluyor....içimde kalmasın dedim ..önümdeki günlerin planı belli biraz sağlamcıyım tüp bebeğe hazırım ama eğer planlarım alt üst olursa ne mutlu olurum....olmazsa devam....alayım yorumları.....hadi sizde bana yorum yapın bugün benim ihtiyacım varrrrrr
canımcım valla sana umutlu olduğumu söylemiştim yarını bekleme git bugünden hemen test yaptır ben senden daha çok heyecanlıyım valla yaa
canım ya bende tam çabucak yaz diyecektimki sen yazmışsın, tatlım ne güzel bu hissetiklerin halbuki dün ne kadar olumsuzdun telefonda umarım bu sefer içindeki ses seni yanıltmaz ve birde bakarız senin minik melegin anne geliyorum der. Ah masalım bir olsa senin kadar sevinecegim inan umarım bu ay tüm arkadaşlarımız için olumlu geçer
öyle güzel yaşamışsın ki anı öyle devam etsin demekten başka bişey gelmiyo aklıma inşallah kendin kadar pozitif bi sonuç alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?