Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın topicin güzel bayanları... yeni bir gün, yeni umutlar ... her geçen günün umudumuza umut katıp mucizlerimize yakınlaştırması dileğiyle ...

bende bahçeci koşuyolundan son anda vazgeçtim ordaki dr bana gez toz dolaş dedi hiç ilgilenmedi nede olsa çocuğun var dedi
ağlaya ağlaya çıktım odadan , evet psikoloji çok önemliiiiiiii

günaydın topicin güzel bayanları... yeni bir gün, yeni umutlar ... her geçen günün umudumuza umut katıp mucizlerimize yakınlaştırması dileğiyle ...

günaydın cnmmm

seyhancım canım geçmiş olsun canım .. umarım tez zamanda tedavi olmadan meleğin sana gelmiş olur ...

mikrop katmamak adına girmesen daha iyi gibi,

bu yaz her an acaba hamile miyim tedirginliği ile deniz falan yok şahsen bana :))))

kızlar ben bunu doktoruma sordum girebilirsin dedi ama ıslak mayoyla durma dedi ben hem aşılama sürecinde hemde aşılama olduktan sonra girdim çok şükür bişey olmadı

ranacım ilk haberi güzel senden alıcaz o zaman hadi hayırlısı

inşallah cnm kocam rüyasında dün akşam kavanoz içinde küçük bebek gibi bişey gördüm dedi , tüp olmasın o dedim

ayy seyhancım ne alemsin ya :))) Allah iyiliğini versin canım :)) mesajını okurken suyu yudumluyordum sayende pc de dahil olmak üzere ben de tabiii su içinde kaldık :))) bundan sonra rüyalarımı sana yorumlatacağım :))

günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.

aklıma o geldi ne bilim , kocam rüyalarına güvenirde

günaydın kızlar bugün benimde aşılamamın 6.günü.ama hiç belirtim yok yani ne göğüslerde ne kasıklarda.
birde progestanı kaç gün alıcaz.

günaydın canım ... belirtilere kafaya takıp kendini sıkıntıya sokma ... hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..

international hospital yeşilköy fiyatı 1600tl

kızlar ben bunu doktoruma sordum girebilirsin dedi ama ıslak mayoyla durma dedi ben hem aşılama sürecinde hemde aşılama olduktan sonra girdim çok şükür bişey olmadı

haklısın canım, belki bişey olmaz ama ben tedbirli olmaktan yanayım.
Ne bileyim herşeye dikkat ediyorum.Gerçi olduğunda yok ama :)) olursa benim bir hatam yüzünden bişey olmasın diye herhalde, normalde de biraz fazla temkinliyim zaten. :))))

YAB....rica ederim canım... Valla sen beklerken helak olduysan canım birde beni düşün hem yazmak istiyorum girmişim gece sancım varken söz verdim diye yazmışım sayfalarca...site habire atıp durur beni ben inadına giriş yaparım:)) buarada yazdıklarım silinir ufak çapta bir kriz geçirip baştan üşenmeden yazarım ..saat oldu gece yarısı hala debeleniyorum parçalayarak göndereyim bari iki etaplı dedim...saat 01.00 di yattığımda..belim sırtım kopmuş durumdaydı ama başardım...AZMİN SONU SELAMET..
ohhh yarasın arkadaşlarıma...avukata ihtiyacın olmasa da bul beni sen:)))

güzel bir gün diliyorum hepinize,

Masal baya döktürmüşsün hepsini üşenmedim okudum valla Erol bey'i aklıma not ettim :))

MEDİDS.....evet,,döktürdüm canım biraz zorlandım delirdim ama yaptımmmm:)))))

Son düzenleme:

ranacım seninle yarın sonuç öğreniyoruz ...tabi ben yaptırabilirsem test...hadi bakalım umarım hamilesindir canım

teşekkür ederim o zaman yarın ben de bi sorayım doktora :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…