kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
canım geçmiş olsun tutsaydı keşke çok iyi anlıyorum seniartık geriye bakma olan olmuş olmazsa tüp denersin daha çok yolun başı beklemedigin bir anda gelicek belkide:.
kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
Sevgili yoldaşlarım canlarım..
takip edenler bilirler fsh değeri düşmediği sürece tüp bebeğe geçiş yok...senmisin fsh düşmeyen bende tatile gidiyorum :)
Çalışan arkadaşlarıma da ev hanımlarına da bol bol dinlenme ve sabır diliyorum...
ben bir süreliğine HERŞEYE MOLA veriyorum :)
Masalcım,mdacım,superim,seyhancım,gayecim,mcan,ercelf,mavi ve ismini sayamadığım diğer arkadaslar kendinine çok çok iyi bakın...
superim güzel haberlerini bekliyorum
merhaba canım ne güzel şeyler yazmışsın böyle canımya çok duygulandım şimdi .Benimde ilacım dün bitti şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse yarın olur perşembe yada cuma giderim ve ignelere başlarım , umarım birgün hepimiz bu özel duyguyu yaşarız
selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...
Kızlarrrr 3'ünüzünde bebişlerinin cinsiyetini çokkk merak ediyorummm. İnşallah kısa sürede öğrenirsiniz. Bende 12. haftamın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum. herkes bebiş erkek diyor ama içimden bir ses prensesim gelicek diyor :))))))))
superimmm çok heycanlıyım senin için inşallah güzelll haberler verirsin bizee. hep aklımdasın kuzummm. dularım seninle.
BU ARADA BENDE DERİNİ MERAK ETTİM ACABA SONUCU NE OLDU?
bende allah nasip ederse önümüdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım allahım inşş ilkinde tutar rabbim beni daha fazla bekletmez.aslında bu konu da daha çok tecrubesizim ama çok sağ olsun mpb arkadaşım bana çok yardımcı oluyo süreci bir bir anlatıyo tabi yaşamak daha farklıdır zaten bu topiği de o ban söyledi doktorumuz da aynı o çok şükür allahımın izniyle bebeğine kavuştu kucağına aldığı günleri görmek nasip olur darısı hepimizn başına olsun
inşş tecrubeleriniz çok işime yarayacak belki de sizde benim yolumdan geçtiniz şimdi heyacanlıyım ilk önce olması gereken prosedürler var hormon testi ve rapor çıkması gerekbu ay onları halledip diğer ayda kısmetse başlanacak
mpb de bugün dr kont. vardı inşş iyi geçer hayırlı haberler verir
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum..aynı zamanda kandiliniz mübarek olsun bu günde allahım dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin inşallah..
sağol canım benim umudum başka yarınlara kaldı:2:
derincim geçmiş olsun bitanem. hadi topla kendini, bugün deil belki ama bir gün mutlaka anne olacazğız. eşlerimiz bizlerden güçlü gözüksede çok daha hassaslar aslında bu konularda.. allahım çok yakın zamanda uraştırmadan yüzünüzü güldürsün inşallah...güçlü ol, eşinde toplanacak, sana güç oalcaktır eminim.. maddi durumladan dolayı bekleişte de vardır bir hayır, belki bu dönem içerisinde kendiliğinden hamiş kalırsın tatlım.
superisi günaydın. senin ve herkesin kandili mübarek olsun. bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul olsun inşallah, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun hiç bırakmasınlar inşallah...
kızlar bu arada bugün benm 2. test günüm. kanımı verdim. pazartesi günü olduğu gibi bugünde sonucum 14:30 da çıkacak. ve ben yine eşime devrettim sonuç bakma kısmını. değerim hatırlarsınız oldukça düşüktü (11,6) kötünün iyisi olmas yolunda devam eder inşallah yükselmiş bulurum değerimi. benim bugünde çok fazl ümidim yok ama eşim çok ümitli, hatta hislerinden çok emin, ben üzülüyorum korkuyorum diye kızıyor bana.. umarım bugünde eşim HAKLI ÇIKAR.lütfen dua edin bana,duaya olumlu şeyler duymaya ihtiyacm var sanırım.. iş yerindeyim ama odağım o kadar bozuk ki, hiç konsantre olamıyorum. allahım güldürsün yüzümüzü inşallahhhhh..
derincim geçmiş olsun bitanem. hadi topla kendini, bugün deil belki ama bir gün mutlaka anne olacazğız. eşlerimiz bizlerden güçlü gözüksede çok daha hassaslar aslında bu konularda.. allahım çok yakın zamanda uraştırmadan yüzünüzü güldürsün inşallah...güçlü ol, eşinde toplanacak, sana güç oalcaktır eminim.. maddi durumladan dolayı bekleişte de vardır bir hayır, belki bu dönem içerisinde kendiliğinden hamiş kalırsın tatlım.
superisi günaydın. senin ve herkesin kandili mübarek olsun. bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları kabul olsun inşallah, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun hiç bırakmasınlar inşallah...
kızlar bu arada bugün benm 2. test günüm. kanımı verdim. pazartesi günü olduğu gibi bugünde sonucum 14:30 da çıkacak. ve ben yine eşime devrettim sonuç bakma kısmını. değerim hatırlarsınız oldukça düşüktü (11,6) inşallah yükselmiş bulurum değerimi. benim bugünde çok fazla ümidim yok ama eşim çok ümitli, hatta hislerinden çok emin, ben üzülüyorum korkuyorum diye kızıyor bana.. umarım bugünde eşim HAKLI ÇIKAR.lütfen dua edin bana,duaya olumlu şeyler duymaya ihtiyacm var sanırım.. iş yerindeyim ama odağım o kadar bozuk ki, hiç konsantre olamıyorum. allahım güldürsün yüzümüzü inşallahhhhh..
selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...
beni sormuşsunuz su perisi masal sancılarım bitti çok şükür dün itibari ilede lekelerimde bitti sanırım
bugün kandill gelmesinler lütfennn
yani tam 1 haftada yok oldu bayağı bi estetik yapmışlar sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?