ağrın sancının geçmesine sevindim cnm bugün yarın gelir merak etme..estetik yaparak daha çok güzelleştirmişler yani seni
cnm inşallah değerin katlanarak yükselir ve hamilesindir..güzel haberlerini bekliyorum canım
inşallah allah dualarını duyar ,biz de senin için dua ediyoruz canım. ben de şimdi heyecanla beklerim zaten bütün günüm boş arada bir girip bakarım sonuç ne oldu diye
ercelfff nasılsın güzelimmmmm
superi miden bulandımı yine :)
gecikkk inşallahhhh değerin artmıştır cnm
evet güzelleştimmm 25 yaşına geri döndümm
hoşgeldin canım , sende Sait beyin hastasısın demek , bende onun hastasıyım, böyle aynı doktorda oldugum kişileri görünce çok mutlu oluyorum , Umarım tüm dileklerin kabul olur bu süreç hızlıca akar gider ve hemen hamile haberini bizlerle paylaşırsın. Senin problemin ne, neden bebek sahibi olamıyorsun.bende allah nasip ederse önümüdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım allahım inşş ilkinde tutar rabbim beni daha fazla bekletmez.aslında bu konu da daha çok tecrubesizim ama çok sağ olsun mpb arkadaşım bana çok yardımcı oluyo süreci bir bir anlatıyo tabi yaşamak daha farklıdır zaten bu topiği de o ban söyledi doktorumuz da aynı o çok şükür allahımın izniyle bebeğine kavuştu kucağına aldığı günleri görmek nasip olur darısı hepimizn başına olsun
inşş tecrubeleriniz çok işime yarayacak belki de sizde benim yolumdan geçtiniz şimdi heyacanlıyım ilk önce olması gereken prosedürler var hormon testi ve rapor çıkması gerekbu ay onları halledip diğer ayda kısmetse başlanacak
mpb de bugün dr kont. vardı inşş iyi geçer hayırlı haberler verir
tamam anladım canım 2li testievet bende mercimeğimi görmek duymak istiyorum ama tüp bebek farklı sanırım 12.haftada oo ben neler yaşamıştım kaybettigim bebegimde ultrasyonda 7.haftada kesin duyarım inş daha ortada kesem bile yokta işte insan heyecan ve panik yapıyor acaba görebilecekbiyim diye :26: ay sorma o mutlulugu hele görsem 2kat olcak ama ben bazen unutuyorum dilerim ALLAH tan burdaki herkes mdaaaaaaaaaaaa özellikle benim gibi kese kalp diye korkudan beklesin dursun amin.burada sizin takvimler çok hoşuma gitti bebişim oldugu tam kanıtlansın ilk işim yapıcam ne durumdayım hergün görmek için
su peri inş geleceksin arkamdan çook istiyorum hayırlı sonuçlar inş
kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
normalde igne vurulurken 2 mm büyüyorlar sanırım doktorun 16,5 mm lik yumurtadan umutluki son vuruldugun igne ile 18-19 mm olacak ve tam aşılamada istenilen boyut bu hakkında hayırlısı olsun canım
herkese selamlar :)))
nasılsınız kızlar bir süredir giremedim takip edemedim sizi ve gördümki sayfalar su gibi akıp gitmiş saatler yetmeyecek okumaya o yüzden herkese kucak dolusu sevgiler göndereyim direk yazayım dedim.ama merak ettiklerim yok değil tabiyki var.ilk sayfaya şöyle bir göz attım
masall cnm benim sanırım aşılaman tutmamış yanlış hatırlamıyorsam sen aşılama olacaktık çok üzüldüm cnm benim( inşallah vakti zamanının en hayırlı oldugu zamanda meleğin sana ulaşır canım benim..
mda cnm benim sen nasılsın listede adet günü bekliyor yazıyor adet sonrasında tüp bebek olucak sanırım seninde en son öyleydi tabiyki bayagı zaman gecti aradan kimler neler yaptı kimbilir..
cy76 cnm benim sana özelden yazdım seninde son durumu cok merak ediyorum bana yaz mutlaka inşallah hayırlı haberlerini verirsin.
aşılaması tüp bebeği tuttan arkadaslarımı çok çok tebrik ediyorum kendiliğinden hamile kalanlar varsa darısı bizlerin başına diyorum benim gibi maddi açıdan yada manevi açıdan gün sayanlarınız varsada umudunuzu yitirmeyin elbet bir gün anne olacagız diyorum..
canlarım benim hepinizi çok öpüyorum ara ara mutlaka yazacagım size takip edemiyorum kusura bakmayın biraz bu konulardan uzaklaşmak bana çok ama çok iyi geldi..
hepinizi çok seviyorum..
evet canımya gelsin artık hemen başlayayım şu tedaviye şu benim sıpada beni bekletmeden hemen ceee ben geldim desin artık yaw çok bekletti olmazki ayıp amanimesaycım sana iyi tatiller bol bol dinlen ve enerji topla.umarım herşey çok güzel olur senin için...
mda kuzum ilaç bitmiş adet gelecekmiş yakında çok sevindim canım.inşallah bu defa olumlu bir süreç geçirirsin .Allah kalbine göre versin herşeyi inşallah...
inşallah transferinde hayırlısıyla olur ve bebeğine kavuşursun...
Mutlu,stressiz,sorunsuz bir gün diliyorum. :))
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum..aynı zamanda kandiliniz mübarek olsun bu günde allahım dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin inşallah..
derincim geçmiş olsun bitanem. hadi topla kendini, bugün deil belki ama bir gün mutlaka anne olacazğız. eşlerimiz bizlerden güçlü gözüksede çok daha hassaslar aslında bu konularda.. allahım çok yakın zamanda uraştırmadan yüzünüzü güldürsün inşallah...güçlü ol, eşinde toplanacak, sana güç oalcaktır eminim.. maddi durumladan dolayı bekleişte de vardır bir hayır, belki bu dönem içerisinde kendiliğinden hamiş kalırsın tatlım.
superisi günaydın. senin ve herkesin kandili mübarek olsun. bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları kabul olsun inşallah, bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsun hiç bırakmasınlar inşallah...
kızlar bu arada bugün benm 2. test günüm. kanımı verdim. pazartesi günü olduğu gibi bugünde sonucum 14:30 da çıkacak. ve ben yine eşime devrettim sonuç bakma kısmını. değerim hatırlarsınız oldukça düşüktü (11,6) inşallah yükselmiş bulurum değerimi. benim bugünde çok fazla ümidim yok ama eşim çok ümitli, hatta hislerinden çok emin, ben üzülüyorum korkuyorum diye kızıyor bana.. umarım bugünde eşim HAKLI ÇIKAR.lütfen dua edin bana,duaya olumlu şeyler duymaya ihtiyacm var sanırım.. iş yerindeyim ama odağım o kadar bozuk ki, hiç konsantre olamıyorum. allahım güldürsün yüzümüzü inşallahhhhh..
Hayırlı kandiller herkese
duarımızın kabul , günahlarımızın aff olması dileğiyle kızlarrrr
hoşbuldum canım çok sağollhoşgeldin canım , sende Sait beyin hastasısın demek , bende onun hastasıyım, böyle aynı doktorda oldugum kişileri görünce çok mutlu oluyorum , Umarım tüm dileklerin kabul olur bu süreç hızlıca akar gider ve hemen hamile haberini bizlerle paylaşırsın. Senin problemin ne, neden bebek sahibi olamıyorsun.
peliikancım cinsiyeti bende çok merak ediyorum pazartesi günü gittim kontrole doktor daha çok erken cinsiyet için dedi.tahminini sordum kemik yapısına göre erkek gibi dedi ama genede belli olmazmış.eskiden kız diye çok isterdim ama şuan en önemli şey sağlıklı olması.2li testimiz yapıldı bide hayırlısıyla iyi bir sonuç alırsam ne kadar rahatlayacağım.inşallah Allah seninde benimde diğer arkadaşlarında bebeklerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder...
inşallah rahat bir süreç geçirirsin ve ilk aşılamada tutturanlardan olursun...
derincim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.biraz ara verip dinlenmek herşeyden çok ruhuna iyi gelecektir.umarım Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür...
kızlarrr, sonuca daha 2 saat var ve ben hem heyecanlı hem korkulu hemde ümitli hem ümitsizim. ne hisseteceğimi, düşünceğimi bilmiyorum...
sakin ol canım düşünmemeye çalış iyi şeyler geçir kafandan iyi sonuç çıksın inşallah
inşallahh canım yadüşünmemeye çalıştıkça daha çok saplanıyor düşüncelerime. aşılama olalı 17 gün oldu, aşılama olmasaydım bugün adet günümdü. acaba diyorum adet mi olcam diye kendimi dinliyorum. sonra durdruyorum kendimi. :S kendimi şaşırdım ben galiba.. =))
Öyle dediyse dogrudur ama sakın panikleme çünkü düzgün yumrutlama işi stressle çok orantılı bizzat test edilmiştir.Senin durumunda olupta hamile kalan çok kişi var en azından gebe kalabilecegini kanıtlamışsın,bende rezerv azlıgı var , banada hemen 1 aşılama ve sonra tüp bebek yapalım dedi.ve aynen öyle yaptık ilk tüp bebekte yumurtam 1 taneydi ve gelişemdi tedavi iptal oldu şimdi 1-2 gün içinde ikinciye başlayacagız hakkımızda hayırlısı olsunhoşbuldum canım çok sağoll
evet canım bende sait beyin hastasıyım pzt günü ilk görüşmemiz de aşılama yapmaya karar verdi ben bi dış gebelik yaşadım ve onun sonucun da sağ tüpümü de kaybettim dr daha fazla zaman kaybı olmasın dedio yüzden de biraz panik yapıyorum bilmiyorum ki şansım ne kadar yüksek olur ya da benim gibi böyle olup aşılama da iyi sonuç alan varmı :18::18:
sana nasıl tedavi uyguluyo canım senin sorunun ne peki :26:
çok sağol canım amiiiiiin inşş ilkinde tutarsa dünyalar benim olur harelade allahım çok büyük
bu ara da herkesinKANDİLİ MUBAREK OLSUN rabbim neyi istiyosak bizlere nasip etsin bu güzel gece de ettiğimiz dualar kabul olsun
kızlarrr, sonuca daha 2 saat var ve ben hem heyecanlı hem korkulu hemde ümitli hem ümitsizim. ne hisseteceğimi, düşünceğimi bilmiyorum...
pericim şafak 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?