Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım çok haklısn daha şimdiden panik yapmamalıyım herşey olacağına varır allah neyi nasip ettiyse o olsun hakkımız da
senin de canım kolay bi süreç değil allah yardımcın olsun sende üzülme sters yapma hiç belki de böylesi gaha hayurlıdr her işte vardır bi hayır canım neyin ne zaman olcağını kimse bilemez inşş hiç ummadığız bi zaman da oluruz
canım rezerv azlığı nedir :44:

oy kıyamam ya tamam 3 gün kaldı , ay çabuk geçsin ama:18:ölüyorum meraktan kendi tedavim için hiç heyecanım yokta senin için heyecandan ölecegim galiba

gelsin geçsin canım ya inan bende heyecan yok sadece biran önce olsun bitsin istiyorum..eşim benden heyecanlı bana diyo baştan beri hep rahattın olumsuz düşünüyosun diye..benim yerime sen heyecanlan canım inan bende senin tedavin için senden heyecanlıyım

benim yumurta sayım az normalde bu tüp bebek ilaçlarının en üst dozunu kullanmama ragmen aşılamada 2 tane tüp bebekte de 1 tane yumurta üretti vucudum oda kalitesiz çıktı . Ama bu sefer güzel olacak hissediyorum.

mrbbb canım arkadaslarım uzun suredır gırmıyorum gırsemde soyle bı takıp edıp cıkıyorumm.ınsallahh sonuc bekleyenler mutlu sona kavusur.bence 1.5 sonra sonuc alaak arkadas hamıle ırden ıcıme dogdu bu saattte kadar adet olmadıysa var bısıler dıye duunuyrooum..
benı sorarsanız adet gunumu beklıyrooum 3. asılama ıcın bı ay ara verdım tabı kıst falan ckmazsa asılama olcam ınsallah ama benım asılamada hıc umudum yok tup ıcın 3 asılama lazımkıı ben ılkını ozelde 2. devlette olmak uzere toplam da 2 oldum bakalım hayırlısı..

kızlar olumlu dusunun olumlu olumlu olsun

sakin ol canım düşünmemeye çalış iyi şeyler geçir kafandan iyi sonuç çıksın inşallah

kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı. en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S

canım çok geçmiş olsun doktorunla konuştunmu peki bundan sonra ne yapacağınız konusunda..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

canım çok geçmiş olsun doktorunla konuştunmu peki bundan sonra ne yapacağınız konusunda..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

hayır konuşmadım, sonucuma internetten baktık, henüz kimseyle konuşma gücüm yok. kolum kanadım düştü resmen. =((((((((( bebişimiz bizi istemiyor sanıırm. tuutnmuyor annesine.. (((((

sıkma canını canımm...

Burda yıne bız bıze kenetlenıp onumuzdekı maclara bakıcazz..
Zulsende uzulmesende gercegı degsıtıremıyoruzz....elımızden gelen bısı yokkk
dık dur toparlan ve yenı muacedelene hazırlannn tek tavsıyem bunlarr

canım üzülme ne olur, kısmet degilmiş. şimdi tam tersine daha güçlü olman lazım daha hırslı daha savaşçı olmalısınki bu süreçten sonra yapacagın tedavin için güç toplamalısın üzülme ne olur

hayır konuşmadım, sonucuma internetten baktık, henüz kimseyle konuşma gücüm yok. kolum kanadım düştü resmen. =((((((((( bebişimiz bizi istemiyor sanıırm. tuutnmuyor annesine.. (((((

birkaç güne toparlarsın cnm kendini..yeni tedaviye daha hırsla başlarsın..olumsuz düşünme elbet anne olacaksın daha zamanı değilmiş demekki..

canım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm iyice dinlenip kafanı topla adetini ol ve tüm negatif düşüncelerini bırak adetinle birlikte gitsin...
hayırlı ve güzel kararlarla yeniden başla çünkü yılmak yok...

canım benim neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz. kabullenmek gerçekten zor ama unutma ki bunda da bir hayır var.. sanıyorum kimyasal gebelik yaşadın. kimyasal gebeliklerin sebebi kusursuz bir canlının oluşamaması. sağlıksız olduğu için vücut onun gelişmesine müsade etmiyor. aslına bakarsan bizi olumsuzluklardan korumak için işleyen bir mekanizma..olaya bu mantık penceresinden bakarsan belki kendini daha kolay toparlarsın. ben de benzerini yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. lütfen dua etmeye ve Allah'tan hayırlısını istemeye devam et...duaların karşılıksız kalmayacaktır..
Allah yardımcın olsun

canım,çok çok geçmiş olsun üzülme demekle olmuyor biliyorum.Yeni mücadeleler için bir an önce toplamalısın kendini....

mda cım canım arkadaşım nasılsın?
uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadım bu aralar biraz telaşımız var. ama ara ara girip yazılanları okuyorum..
ben de inanıyorum ki Allah o güzel ve temiz kalbinin ödülünü en kısa sürede verecek...en önemli şey moral ve dua...tedaviler, ilaçlar, yumurta sayısı, hormon değerleri hepsi bir yere kadar..biz dileğimizi allahtan istiyoruz, onun dışında hiç bir kuvvet olmasını sağlayamaz çünkü..allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam kızlar kandılınız mubarek olsun ınsallah dualarımız kabul olur negatıf sonuc alan arkadaslarımıda gecmıs olsun ben bugun kotuyum kızlar agrım var bıraz dınlenıyorum ınsallah gecer optum hepınızı kızlar

canım çok üzüldüm,hakkınızda hayırlısı olsun.bebişin sana gelecek emin ol....

valla cumartesi yaklaştıkça bende merak etmeye başladım canım.aslında hiç merakım yoktu çevremdeki herkes cumartesiyi bekliyor eğer meleğimiz gösterirse telefon trafiği yaşayacağız muayneden sonra

Son düzenleme:

aşılamaya kadar geçen süre su gibi akıp geçiyor da aşılama sonrasında özellikle son bir hafta bir türlü geçmek bilmiyor...o bir hafta boyunca yaşadığımız gel gitleri erkeklerin anlamasına imkan yok herhalde...gerek ilaçlarla aldığımız hormonlar gerekse beklemenin verdiği gerginlik insanı gerçekten çok yoruyor.
ama olumsuz düşünmek için bir nedenin yokken kendini daha fazla yıpratma canım. umarım olumlu sonuç alırsın ve bu sıkıcı günleri hemen unutursun.
dularım seninle birlikte..allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım hayırdır neren ağrıyo?iyice dinlen bebeğine ve kendine dikkat et canım..unutmadan seninde kandilin mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…