Öyle dediyse dogrudur ama sakın panikleme çünkü düzgün yumrutlama işi stressle çok orantılı bizzat test edilmiştir.Senin durumunda olupta hamile kalan çok kişi var en azından gebe kalabilecegini kanıtlamışsın,bende rezerv azlıgı var , banada hemen 1 aşılama ve sonra tüp bebek yapalım dedi.ve aynen öyle yaptık ilk tüp bebekte yumurtam 1 taneydi ve gelişemdi tedavi iptal oldu şimdi 1-2 gün içinde ikinciye başlayacagız hakkımızda hayırlısı olsun
hoppala kuzum biz senden dahamı çok heyecanlıyız neheyecanla bekliyoruz umarım bu güzel günün hürmetine sonucun istediğimiz gibi olsun
yok tatlım yaa bugünü niye sayıyosun bitti gitti bugün kaldı 3
oy kıyamam ya tamam 3 gün kaldı , ay çabuk geçsin ama:18:ölüyorum meraktan kendi tedavim için hiç heyecanım yokta senin için heyecandan ölecegim galiba
evet canım çok haklısn daha şimdiden panik yapmamalıyım herşey olacağına varır allah neyi nasip ettiyse o olsun hakkımız da
senin de canım kolay bi süreç değil allah yardımcın olsun sende üzülme sters yapma hiçbelki de böylesi gaha hayurlıdr her işte vardır bi hayır canım neyin ne zaman olcağını kimse bilemez inşş hiç ummadığız bi zaman da oluruz
canım rezerv azlığı nedir :44:
sakin ol canım düşünmemeye çalış iyi şeyler geçir kafandan iyi sonuç çıksın inşallah
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
canım çok geçmiş olsun doktorunla konuştunmu peki bundan sonra ne yapacağınız konusunda..inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. Değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. Tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :s
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
hayır konuşmadım, sonucuma internetten baktık, henüz kimseyle konuşma gücüm yok. kolum kanadım düştü resmen. =((((((((( bebişimiz bizi istemiyor sanıırm. tuutnmuyor annesine..(((((
hayır konuşmadım, sonucuma internetten baktık, henüz kimseyle konuşma gücüm yok. kolum kanadım düştü resmen. =((((((((( bebişimiz bizi istemiyor sanıırm. tuutnmuyor annesine..(((((
benim yumurta sayım az normalde bu tüp bebek ilaçlarının en üst dozunu kullanmama ragmen aşılamada 2 tane tüp bebekte de 1 tane yumurta üretti vucudum oda kalitesiz çıktı . Ama bu sefer güzel olacak hissediyorum.
canım çok üzüldüm,hakkınızda hayırlısı olsun.bebişin sana gelecek emin ol....kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
Kızlarrrr 3'ünüzünde bebişlerinin cinsiyetini çokkk merak ediyorummm. İnşallah kısa sürede öğrenirsiniz. Bende 12. haftamın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum. herkes bebiş erkek diyor ama içimden bir ses prensesim gelicek diyor :))))))))
gelsin geçsin canım ya inan bende heyecan yok sadece biran önce olsun bitsin istiyorum..eşim benden heyecanlı bana diyo baştan beri hep rahattın olumsuz düşünüyosun diye..benim yerime sen heyecanlan canım inan bende senin tedavin için senden heyecanlıyım
Selam kızlar kandılınız mubarek olsun ınsallah dualarımız kabul olur negatıf sonuc alan arkadaslarımıda gecmıs olsun ben bugun kotuyum kızlar agrım var bıraz dınlenıyorum ınsallah gecer optum hepınızı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?