yeni bir güne merhaba arkadaşlar.. umutlu dolu bir gün olması dileğiyle..
masalcım kolaylıklar seninle olsun arkadaşım .. medids'in dediği gibi özlettin kendini :)
medids , dimple sizler nasılsınız ?
evet sanırım yapacagım ama bugün ignelerede başlayabilirim bakalım sonuçlar neyi gösterecek olmadı birkaç ay ara verip memorial e gidebilirim.
iyiyim canım arada çalışıyorum arada bakıyorum ne var ne yok diye.. :))))
seni sormalı sen nasılsın.
cnm o zaman bu ay için iyice düşün bence tabi sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem
ama elimden gelen bşey olursa yapmaya hazırım güzelim
bakalım hayatım bugün allah hakkımda ne hayırlısı ise onu yaşamak istiyorum, ama İstanbul konusu hep sıkıntı bende oraya gelmekle bitmiyor iş en az tüp bebek kadarda otel masrafı ve en az 15-20 gün izin almak var bakalım zaman ne gösterecek
tünaydın Seyhancım , iyiyim canım sen nasılsın ? bu arada hepimizin bir arada olmasını çok özlemişim kızlar...
Canım tekrar geçmiş olsun neyse ki ilaç ile de düzelme ihtimali varmış,inşallah ameliyata gerek kalmaz.
Senin e2 değerinde düşük çıkar kist veya myom oluşumu yoktur inşallah. Bence olduktan sonra İstanbul'da da olur İzmir'de de sen bilirsin de taa İstanbullara gitmene gerek yok bence...
ne bileyimki kuzum sanki bazen çok ciddiye alınmıyormuşuz gibi hissediyorum doktorda bu izmirdeki tüm arkadaşların tedavi merkezlerine baktıgında böyle gibi sanki biraz pohpohlanmışlar ve bunu sindirmişler İzmir bu konuda zaten marka olmuş durumda biliyorsunuz ama işte aklım karışmıyorda degil.Benim geçen tüp bebekte yaptıdıgım testlerde karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı ve merkez bana dahilyeye gitmemi önerdi gittimde 2 hafta önce tüm karın ultrasonu yapıldı sol yumurtalıgımda kist gözlendi sag tarafta gaz birikimi varmış göremedi ama zaten doktorumun dediğine göre benim sol yumurtalık çalışmıyordu e nasıl kist oldu yumurta olacak ki kiste çevirsin hem madem böyle bişey diyelimki öncedendi bunu hiçmi görmedi 1,5 senedir. Bende dün burada aldıgım sonuçlarıda götürdüm bana açıklama yapmadı sadece myom gibi bişey var onu kist olarak görmüş olabilirler dedi. İyide myomların bebek oluşmasına veya tutunmasına engel oldugu duymuştum hep madem vardı neden bana söylemedi. Şimdi bugünkü testlede sanırım onun kist yada myom oldugunu anlayacagız benim anladıgım o oldu bu işten şimdide acaba diyorum.:26:
canımm lütfen üzülme... bende test yaptırdım ilk testimde sonucu veren kişi gebesiniz dedi ama değer çokdüşük dedi kanamam geldi zaten sonra..ben de 2 gün sonra tekrarladım testi sonuç negatif... ama üzülmüyorum biliyorum meleğim gelecek ... ve umutla bekliyorum.. biraz ara verdim hastane işlerine dinlenip kendimi hazır hissedince başlayacağım inş..kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim
kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
ayyy ne kadar çook şey yazılmış oku oku bitiremedim ve pes ettim... epeydir girememiştim aile ziyaretleri filan bahanem oldu... hepinizi çoook özlediiimmm... inşaallahhh önümüzdeki günler hepimiz için müjdeli haberlerle doludur :)
amin arkadaşlar ne yapalım kaderden öteye geçilmiyor.Benim sonuc saat 16 da çıkacak ama sanki hiç başlamak istemiyorum ilaçlarım bile hazır ama işte gelde bana sor hep aklım İstanbuldaki merkezlerde
mda cım canım bir ara girdiğimde gördüm eşin rahatsızlanmış sanırım.çok geçmiş olsun.umarım şimdi iyidir birşeyi yoktur.
cnm eğer başlamak istemiyosan tedaviye bu ayda ertele..bende 2.aşılamaya başlıcam diye çok heyecanlıydım hatırlarsan adet gördüm ilaçları içmeye başladıktan hemen sonra birden hevesim söndü acaba yaptırmasam mı dedim eşime ama ilaçlara başladığım için devam ettim..sanki olmasını istemedim aşılamanın sonucuda ortada kocaman bir negatif..sen bilirsin yinede tabi..
öyle canım test sonucuna göre bakarım artık düşükse başlayayım bakalım bir daha deneyeyim ama bu bu doktor ile sanırım son denememiz olur. Deger yüksekse zaten 1 ay bekleyecegiz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?