Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni bir güne merhaba arkadaşlar.. umutlu dolu bir gün olması dileğiyle..
masalcım kolaylıklar seninle olsun arkadaşım .. medids'in dediği gibi özlettin kendini :)
medids , dimple sizler nasılsınız ?

iyiyim canım arada çalışıyorum arada bakıyorum ne var ne yok diye.. :))))

seni sormalı sen nasılsın.

evet sanırım yapacagım ama bugün ignelerede başlayabilirim bakalım sonuçlar neyi gösterecek olmadı birkaç ay ara verip memorial e gidebilirim.

cnm o zaman bu ay için iyice düşün bence tabi sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem
ama elimden gelen bşey olursa yapmaya hazırım güzelim

Canım tekrar geçmiş olsun neyse ki ilaç ile de düzelme ihtimali varmış,inşallah ameliyata gerek kalmaz.

Senin e2 değerinde düşük çıkar kist veya myom oluşumu yoktur inşallah. Bence olduktan sonra İstanbul'da da olur İzmir'de de sen bilirsin de taa İstanbullara gitmene gerek yok bence...

tünaydın Seyhancım , iyiyim canım sen nasılsın ? bu arada hepimizin bir arada olmasını çok özlemişim kızlar...

cnm o zaman bu ay için iyice düşün bence tabi sen bilirsin kafanı karıştırmak istemem
ama elimden gelen bşey olursa yapmaya hazırım güzelim

bakalım hayatım bugün allah hakkımda ne hayırlısı ise onu yaşamak istiyorum, ama İstanbul konusu hep sıkıntı bende oraya gelmekle bitmiyor iş en az tüp bebek kadarda otel masrafı ve en az 15-20 gün izin almak var bakalım zaman ne gösterecek

evet cnm çok haklısın
tüp aşamasına gelmek bile ayrı sıkıntı buda var , hakkımızda hayırlısı olsunnnn

ne bileyimki kuzum sanki bazen çok ciddiye alınmıyormuşuz gibi hissediyorum doktorda bu izmirdeki tüm arkadaşların tedavi merkezlerine baktıgında böyle gibi sanki biraz pohpohlanmışlar ve bunu sindirmişler İzmir bu konuda zaten marka olmuş durumda biliyorsunuz ama işte aklım karışmıyorda degil.Benim geçen tüp bebekte yaptıdıgım testlerde karaciger enzimlerim yüksek çıkmıştı ve merkez bana dahilyeye gitmemi önerdi gittimde 2 hafta önce tüm karın ultrasonu yapıldı sol yumurtalıgımda kist gözlendi sag tarafta gaz birikimi varmış göremedi ama zaten doktorumun dediğine göre benim sol yumurtalık çalışmıyordu e nasıl kist oldu yumurta olacak ki kiste çevirsin hem madem böyle bişey diyelimki öncedendi bunu hiçmi görmedi 1,5 senedir. Bende dün burada aldıgım sonuçlarıda götürdüm bana açıklama yapmadı sadece myom gibi bişey var onu kist olarak görmüş olabilirler dedi. İyide myomların bebek oluşmasına veya tutunmasına engel oldugu duymuştum hep madem vardı neden bana söylemedi. Şimdi bugünkü testlede sanırım onun kist yada myom oldugunu anlayacagız benim anladıgım o oldu bu işten şimdide acaba diyorum.:26:

haklısın cnm insan bunları hep düşünüyoooo
bende dolaştım dolaştım başka hastanelerde hiç birşey denmedi ama burdamı histeroskopiye gerek duyuldu diye bazen düşünüyorum
ve şuda var cnm gerçekten pahalı bir hastane ama bunuda billl herhangi bir sağlık güvenceside geçmiyooo
ben olduğum işleme ödediğim ücretle başka hastenlerde 3 -4 kez daha olabiliyordum düşün

canımm lütfen üzülme... bende test yaptırdım ilk testimde sonucu veren kişi gebesiniz dedi ama değer çokdüşük dedi kanamam geldi zaten sonra..ben de 2 gün sonra tekrarladım testi sonuç negatif... ama üzülmüyorum biliyorum meleğim gelecek ... ve umutla bekliyorum.. biraz ara verdim hastane işlerine dinlenip kendimi hazır hissedince başlayacağım inş..

gecikk geçmiş olsun canııımm... merak etme sadece bizim meleklerimiz de bizim gibi nazlı seni çooook iyiii anlıyorum... gelecekler gelince hiç bir olumsuzluk kalmayacak aklımızda... herseyi unutcağız inşaallah... benim eşim de çoook ümitliydi... bakıp bakıp gülüyordu bana... kesin hamilesin diyordu ilk değerlerim doğruladı onu ama nasip sonrasında ... boşveeerrrr umudunu kaybetme :)

yazmasamda sürekli sonucunu bekler durumdaydımm geçmiş olsuuunnn.. az kaldı bir dahakine daha güçlü bbaşlayalım inşaallah

ayyy ne kadar çook şey yazılmış oku oku bitiremedim ve pes ettim... epeydir girememiştim aile ziyaretleri filan bahanem oldu... hepinizi çoook özlediiimmm... inşaallahhh önümüzdeki günler hepimiz için müjdeli haberlerle doludur :)

hoşgeldin canım evet uzun zamandır yoktun

amin arkadaşlar ne yapalım kaderden öteye geçilmiyor.Benim sonuc saat 16 da çıkacak ama sanki hiç başlamak istemiyorum ilaçlarım bile hazır ama işte gelde bana sor hep aklım İstanbuldaki merkezlerde

cnm eğer başlamak istemiyosan tedaviye bu ayda ertele..bende 2.aşılamaya başlıcam diye çok heyecanlıydım hatırlarsan adet gördüm ilaçları içmeye başladıktan hemen sonra birden hevesim söndü acaba yaptırmasam mı dedim eşime ama ilaçlara başladığım için devam ettim..sanki olmasını istemedim aşılamanın sonucuda ortada kocaman bir negatif..sen bilirsin yinede tabi..

mda cım canım bir ara girdiğimde gördüm eşin rahatsızlanmış sanırım.çok geçmiş olsun.umarım şimdi iyidir birşeyi yoktur.

merhaba canım allaha şükürler olsunki iyi çok fazla stres yaramadı canım eşime, şimdi bir süre ilaç kullanması gerekli umarım bunlarla çözebilecegiz.

öyle canım test sonucuna göre bakarım artık düşükse başlayayım bakalım bir daha deneyeyim ama bu bu doktor ile sanırım son denememiz olur. Deger yüksekse zaten 1 ay bekleyecegiz mecburen

öyle canım test sonucuna göre bakarım artık düşükse başlayayım bakalım bir daha deneyeyim ama bu bu doktor ile sanırım son denememiz olur. Deger yüksekse zaten 1 ay bekleyecegiz mecburen

hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah canım..sonucunu bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…