Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle canım test sonucuna göre bakarım artık düşükse başlayayım bakalım bir daha deneyeyim ama bu bu doktor ile sanırım son denememiz olur. Deger yüksekse zaten 1 ay bekleyecegiz mecburen

mda canım ya inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir eşin.senin tedavindede galiba aklın karışmış iyice.bu durumu bende yaşamıştım her iyi jinekolog iyi bir üreme tedavisi yapamıyor maalesef.bende çok çok iyi bir doktorla başlamıştım fakat sonradan anladımki ne kadar eksik yapılmış tedavim ne kadar ihmal etmiş önemsememiş beni.ama sonraki doktorumla herşey değişti.3 aşılamayıda onla yaptım tüpe geçsem negatif olsa genede onla devam edecektim.yani doktorun içine sinmiyorsa boşu boşuna maddi manevi yıpratma kendini.inşallah en uygun zamanda içine sinecek bir doktor bulursun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Benim e2 degerim 93,72 çıktı dolayısı ile tüp bebek tedavisi bu ay kaldı,sanırım gene dogum kontrol hapı kullanacagım tabiki bu kisti eritmek için sonrasında da İstanbul'a gitmeyi planlıyorum buda muhtemelen Memorial olacak bende bu 1-2 aylık süreçte biraz birikim yapmış olurum.Kısmet degilmiş demekki avrdır bundada bir hayır .

Bu arada az önce masall35 ile götüştük telefonda kendisi bildiğiniz üzere İstanbul'da ama bugidişi iş ile ilgili degildi. Oda tüp bebek merkez tercihini Memorial den yana kullandı. Dün muayene oldu Semra hanım kendisinden HSG çektirmesini istemiş çünkü bugüne kadar çekilmemiş oda hemen çektirivermiş.Şu an film sonucuna göre fazla bir sorun görünmüyormuş.Yarında histeroskopi yapılacakmış, sanırım sonraki ayda tüpe başlayacakmış hayırlısıyla arkadaşımız.Ben size haber aldıkça iletmeye çalışacagım kendisi sanırım bir kaç gün nete giremeyebilir.Umarım yarınki ameliyatıda çabucak ve sorunsuz geçer gider.SENİ SEVİYORUZ MASALL35 DUALARIMIZLA YANINDAYIZ KUZUCUM

mda kuzum elbet vardır bundada bir hayır başarısızlıkla sonuçlanan bir tedavi olacağına bir ay geç olsun iyi olsun.bu arada masalın iş için gittiğini düşünüyordum demekki o da tüpe başlamış.ayrıca masalın durumu doktorun ne kadar önemli olduğuna bir örnek daha bunca yıl neden hsg isteyen olmamış.umarım histereskopiyi rahatlıkla geçirir ve sağlıkla döner aramıza.

mrb yeliz çok şükür hamilelikte sıkıntı yok bu aralar.2li test sonucumda gayet iyi çıktı içim rahatladı.senin hamileliğin nasıl umarım sende de her şey yolundadır.

mrb yeliz çok şükür hamilelikte sıkıntı yok bu aralar.2li test sonucumda gayet iyi çıktı içim rahatladı.senin hamileliğin nasıl umarım sende de her şey yolundadır.
bnde ııym cok sukur canım bnde bel agrısı basladı bnmde 2lı testım guzel cktı kuzumun cınsıyetını ogrnmye 19gunmuz kaldı esımın ıcıne kız bnada erkek doguyo :)hayrlısıula kucagmza alalım ınsallah

kız olsun erkek olsun inşallah sağlıklı olsunlarda çokta önemli değil.Allah hayırlı olanı versin hepimizede...

ilki klomenle, ikincisi gonal f le yapılan aşılamalarımın ikincisi de negatif çıktı
Yarın 3. aşılama için iğneye başlayacagım gene gonal f ama bu kez dozu fazla.

geçmiş olsun arkadaşım umarım 3. aşılamanda kavulursun meleğine. özelde mi yaptırıyosun artık tüüpe geçmeyi düşünmüyomusun ?

evet canım seviniyorum böyle birisi olunca yanımda yani beraber gitmek gelmek paylaşmak buraya yazmak sonuç beklemek sormak :) güzel şeyler. ben de 15 temmuz da olmam lazım en geç.

hakkınızda hayırlısı olsun canım hep özel merkez tercih ediyorsunuz ya yaştan dolayı mı yoksa devlet prosedürü zor geldiği için mi yada masal çalışıyor devlette koşturacak vakti mi olmuyor memorial de çok pahalıymış.

cnm herşeyde bir hayır vardır sen bu arada iyice toparlanırsın maddi manevi yeni tedaviye bomba gibi başlarsın..masalında buraya iş için geldiğini düşünmüştüm ama demekki oda çalışmalara başlamış..aşılamalardan önce hsg çektirmesi gerekmiyomuydu ben çekildiğini sanıyodum..doktorun bunu tespit etmesi iyi olmuş inşallah yarınki histeroskopi ameliyatı iyi geçer..dualarımız onunla..

mda emim bundada bir hayır vardır belki senin bebeğinde doğal yollarla süpriz yapar sana allahım eşinde sanada sağlıklı bir ömür hayırlı bir bebek nasip eder işallah.Masal için en iyisi olmuş en azından sorunu kökten halleder işallah.Boşa zaman kaybetmek en kötüsü

günaydın kızlar nasılsınız..beklenen kırmızılar sabah itibariyle geldi geçen seferde böyle gelmişti sonucu öğrendikten 3 gün sonra..3.aşılama için görüşmeye gidicez sanırım cumaya kadar..

iyi cnm çok şükürrrr pazartesi tekrar dr işim var yumoşa baklıyacakkkk

hadi bakalım hakında hayırlısı olsun arkadaşım ... inşallah yumoşların güzelce gelişir bebiş olarak sana geri döner canım..

ben de istanbul u düşünüyorum ama tüp bebek uzun ve yorucu bir süreç.. tedavi masrafının üzerine bir çok masraf eklenecek.. ben de bunları endişe ettiğimden karar veremiyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

1-2 aylık bekleme süreci sana hem bedenen hem de moral yönünden iyi gelecektir canım .. bunda da vardır bir hayır .. bu süreçte istanbul konusunu gözden geçirirsin dediğin gibi...

masal canım çok geçmiş olsun .. umarım bugünkü geçireceğin operasyonun iyi geçer.. iyi haberlerinle bizlere dönüş yaparsın canım inşallah... yeni tedavin hayırlı olsun ; umarım bu sefer her şey yolunda gider canım... çok öptümm

öyle tabiki canım benimde masal gibi benimde yaşadıgım bir takım aksilikler oldu ve bende bu işi ciddi bir merkezde deneme kararı aldım.Umarım herşey güzel olur.

yok canım benim devlette bekleyen 2 tüp hakkım duruyor ama şimdi oralarda rezervim az oldugu için vakit kaybetmek istemiyorum.Sanırım masalda aynı düşüncede

umarım tatlım , dualarımız onunla olsun.Belki geldigimde seninlede görüşürüz neticede orası olursa sanırım 15 gün kalmam gerekecek hemde yalnız.

elbette kuzum ama şu an kist oldugu için dogum kontrol ilacı kullanıyorum dogal yolla olma şansı yok yani.

haklısın çok yorucu ve uzun ama genede ben herşeyi denedim demek istiyorum aklımda kalmasın.

sanada günaydın tatlım hadi bakalım demekki yeni tedavi kapıda

günaydın hanımlar... bol umutlu ve mutlu bir gün bizleri bekliyor olsun dostlar....

aaaa şok oldum bu ne hızzz masal bu gerçi beni hiç şaşırtmadı karar verdi ve gerçekleştirdiii
mda cnm benim yapabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım ikiniz içinde masalada iletebilirmisin cnm

semra hanıma tedavi olmasıı çok iyi ya ona randevu alabilmekk başarıdırrr
bugüne kadar rahim filmi çekilmemiş olmamasında şaşırdım ayrıcaaa hemen film istiyorlar çünküüüü
masalım korkma sakın histeroskopiden basit bişey inşalah sorunsuz atlatırsın cnm benim

aynı merkezde tedavimi olacağız şimdi ne güzellll pazartesi ben yine ordayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…