selam kızlar anca girebildim foruma önce yazdıklarınıza cevap vereyim dedim..dua olayında önce MDA'ya okunmasına çok memnun oldum..seve seve dua edicem canım arkadaşım içinbana gelince bugün sabah eşimle beraber doktora gittik görüştük..genelde eşim konuştu doktorla benim çok üzüldüğümü söyledi neden olmadığını sordu..aslında olmaması için bir sebep yokmuş ama şans..sonucuma bakıldığında aslında gebelik oluşmuş gibi ama tutunamamış bana doktorum muayenede baktı..kist falan yok çok şükür vücut atmış..tüp bebek için daha erken olduğunu söyledim ben hemen başlayalım dedim 3.tedaviye ama doktorum ve eşim önümüzdeki ay olması konusunda hem fikir oldular..bende onları dinledim moral olarak iyiyim zaten ama biraz daha toparlanmamı istedi eşim 1 ay erteledik anlayacağınız..bu sürede yine spor yapıcam belki 1-2kg daha veririm..önümüzdeki aydaki adetimle başlıcaz hayırlısıyla tedaviye..inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelir bebişim..
selam kızlar anca girebildim foruma önce yazdıklarınıza cevap vereyim dedim..dua olayında önce MDA'ya okunmasına çok memnun oldum..seve seve dua edicem canım arkadaşım içinbana gelince bugün sabah eşimle beraber doktora gittik görüştük..genelde eşim konuştu doktorla benim çok üzüldüğümü söyledi neden olmadığını sordu..aslında olmaması için bir sebep yokmuş ama şans..sonucuma bakıldığında aslında gebelik oluşmuş gibi ama tutunamamış bana doktorum muayenede baktı..kist falan yok çok şükür vücut atmış..tüp bebek için daha erken olduğunu söyledim ben hemen başlayalım dedim 3.tedaviye ama doktorum ve eşim önümüzdeki ay olması konusunda hem fikir oldular..bende onları dinledim moral olarak iyiyim zaten ama biraz daha toparlanmamı istedi eşim 1 ay erteledik anlayacağınız..bu sürede yine spor yapıcam belki 1-2kg daha veririm..önümüzdeki aydaki adetimle başlıcaz hayırlısıyla tedaviye..inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelir bebişim..
Çok iyi düşünmüşsünüz nezaman okunacak bende okuyabilirim .Superisi bende şimdi doktordan geldim yumurtam 30 mm olmuş aşılama istediğimizi söylememize rağmen doktor bizi bekletti.Ve heran çatlayabilir dedi .Bu saatten sonra çatlatma iğnesi kullanamayız.Pazartesi gel çatlamamışsa aşılama yaparız dedi.Normal yollarla çocuğumuz olmadığından bu ayıda değerlendiremedik.Doktor yönünden çok şansızım neyapacağımı şaşırdım .En azından sen şansını kullanabiliyorsun biz bunu bile yapamıyoruz.Bana akıl verin neolur ne yapaym ben
Canım 30 mm çok büyük degilmi? aşılama için en ideal yumurta boyutu 18-20 mm arası aşagısı ve yukarısı uygun değil. Senin yumurta takibini nasıl yaptı bu doktor!!!! Nerde tedavi oluyorsun???
ay canımya ben daha çok heyecanlandım şimdi , ne güzel bir duyguyu tadıyorsun allahım sonuna kadar yardımcın olsunkızlar sizle paylaşmak istedim geçen haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.çok heyecanlıyım ben burdayım demeye başladı artık.
kızlar bugün kontrole gidiyorum doktor 10 gün dolmadan gel dedi tekrar bakalım dedi.bugün saat 12:30 da randevum var.hava çok sıcak arabayla gitcem ama anlatamam burdaki sıcaklığı bildiğin çöldeymişiz gibi dışarı adım atmak istemiyorum,çarşıda işim var bide bugün pazarımız var sıcaktan bayılmam inşallah....
çok iyi olmuş canımya bence arada bir ay olması çok güzel hem senin için bu yaz sıcaklarında kendine gelirsin gezer tozarsın.İzmire gelmiyormusun bakalım.selam kızlar anca girebildim foruma önce yazdıklarınıza cevap vereyim dedim..dua olayında önce MDA'ya okunmasına çok memnun oldum..seve seve dua edicem canım arkadaşım içinbana gelince bugün sabah eşimle beraber doktora gittik görüştük..genelde eşim konuştu doktorla benim çok üzüldüğümü söyledi neden olmadığını sordu..aslında olmaması için bir sebep yokmuş ama şans..sonucuma bakıldığında aslında gebelik oluşmuş gibi ama tutunamamış bana doktorum muayenede baktı..kist falan yok çok şükür vücut atmış..tüp bebek için daha erken olduğunu söyledim ben hemen başlayalım dedim 3.tedaviye ama doktorum ve eşim önümüzdeki ay olması konusunda hem fikir oldular..bende onları dinledim moral olarak iyiyim zaten ama biraz daha toparlanmamı istedi eşim 1 ay erteledik anlayacağınız..bu sürede yine spor yapıcam belki 1-2kg daha veririm..önümüzdeki aydaki adetimle başlıcaz hayırlısıyla tedaviye..inşallah gerek kalmaz bu ay kendiliğinden gelir bebişim..
Çok iyi düşünmüşsünüz nezaman okunacak bende okuyabilirim .Superisi bende şimdi doktordan geldim yumurtam 30 mm olmuş aşılama istediğimizi söylememize rağmen doktor bizi bekletti.Ve heran çatlayabilir dedi .Bu saatten sonra çatlatma iğnesi kullanamayız.Pazartesi gel çatlamamışsa aşılama yaparız dedi.Normal yollarla çocuğumuz olmadığından bu ayıda değerlendiremedik.Doktor yönünden çok şansızım neyapacağımı şaşırdım .En azından sen şansını kullanabiliyorsun biz bunu bile yapamıyoruz.Bana akıl verin neolur ne yapaym ben
Ayrıca yarın normal yollarla deneyin diyor.Eşimde sinirlendi biz normal yolla çocuğumuz olmadığını söyledimiştik dedi.Yarın denesek ya çatlamazsa ozmanda eşimin az olan sperminide kullanmış olucam.offffffffffffffffffff çıldırmak üzereyim
canım bencede bu 30 mm çok büyük brnim bildiğimde en büyük 22 mm oluyor ve sonra çatlıyor , şansını başka bir merkezde denesen Gaziantep te olmasa bile çevre illere bak bence ,şakaya ihmale gelecek bişey degilki bu bu doktorları hiç anlamıyorum.
yakın zaman için aşılama ücretleri ne kadar tutuyor acaba? bir de fiyatlar soruna göre değişiyor mu? ben de sorun yok. sperm hareketlliliğinde biraz sıkıntı var. şuanda adetim. 2-3 güne adet bitecek. bu ay aşılama yaptırmak istiyoruz ama doktora hiç görünmedik. adetten sonra gidiym diyodum ben de. ayrıca tablodaki olumluları görünce hem de 1. aşılamada tutanları öyle umutlandım ki. sonra aşağıdakileri görünce tekrar yıkıldım
Mda acaba bende çatlama sorunumu var bir yumurta nasıl olurda bu kadar büyür.kullandığım ilaçlardanmı acaba bana ne öneriyorsunuz kızlar.birde gaziantepte eurofertil var artık öbür aya kladım belkide direk orda başlarım artık.
Aşılama düşünüyorsan hastalanığının 2 günü gitmelisin doktora bitmesini bekleme .sadece sperm yıkama 150 tutuyor .birde işlem falan 500 yakın oluyor tabi bu sadece benim sehirimde geçerlide olabilir
çok iyi olmuş canımya bence arada bir ay olması çok güzel hem senin için bu yaz sıcaklarında kendine gelirsin gezer tozarsın.İzmire gelmiyormusun bakalım.
canım iyi yapmışsın ara vermek de iyi oluyor. kafanı dinle çok mantıklı bir karar vermişsiniz. ben başlıyorum bakalım bu gün iğnelere..
evet canım valla iyi olucak bu 1 ay havalar belki biraz daha düzelir bende dinlenirim stres yok düşünmek yok..izmire gelme ihtimalim vardı ama şuanda ablam burda bebişle beraber aşılama sonucumu öğrenip moral olmak için geldiler..belli olmaz belki gelirim belki gelemem cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?