Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olabilirdi ama galiba sincap tatile çıkmış ve ayse ona o şekilde iletmiş hadi maden nasılsa hepimize gene gelecegiz allah şimdiden razı olsun

olabilirdi ama galiba sincap tatile çıkmış ve ayse ona o şekilde iletmiş hadi maden nasılsa hepimize gene gelecegiz allah şimdiden razı olsun

ne demek arkadaşım Allah dualarımızı kabul eder hepimizin gönlüne göre verir inşallah..

okuyacak arkdaşlardan habersiz karar verdik ama hepsini bi arada bulmak biraz zor oluyo .. bugünde başlamamız gerekiyordu mda ya okuyacaz onunla başlıyoruz duyurulur arkadaşlarım rabbim kabul eder inşallah

evet tedavi aşamasında olanların okunması daha mantıklıııı gayet güzel karar vermişsiniz
tek korkum 3 taneyi yetiştirememek :26:

iyi niyetli arkdaşımmm

kızlar fazla kalamıcam dua okuma olayında mda ya okunması iyi olmuş çünkü benim 3.aşılamam ertelendi ayrıntıları daha sonra anlatırım çıkmam lazım öpüyorum hepinizi..

kızlar fazla kalamıcam dua okuma olayında mda ya okunması iyi olmuş çünkü benim 3.aşılamam ertelendi ayrıntıları daha sonra anlatırım çıkmam lazım öpüyorum hepinizi..

hayırlısı olsun canım ... durumdan haberdar edersen bizi sevinirim . öptümm

Superısı uzuldum canım herseyın hayırlısı nedıyeyım tamam bu hafta mdaya okuyalım devam edıcez nasıpse nasıl olsa Rabbım dualarımızı kabul etsın kızlar

okuyacak arkdaşlardan habersiz karar verdik ama hepsini bi arada bulmak biraz zor oluyo .. bugünde başlamamız gerekiyordu mda ya okuyacaz onunla başlıyoruz duyurulur arkadaşlarım rabbim kabul eder inşallah

merhaba kızlar
çok sevindim yasin okuyormuşsunuz.ben bugün tatile çıkıyorum.gelince bende okumayı çok isterim.isterseniz 2.partide başlayım bende.allah kabul etsin dualarınızı.

yasini mda arkadaşıma okuyormuşuz dün 1 tane okumuştum ben hafta sonu bitiririm yoksa hasta olabilirim hemen bitireyim mda cımın niyetine inş dualarımız kabul olur öpüyorum hepinizi

hayırlısı canım üzme kendini dikkat et kendine kendini toparlarsın moralin düzelir biraz hakkında hayırlısı canım

sağol canım duaların için çok teşekkür ederim benim de senin gibi inşallah 3.aşılamam tutar. bu sefer çok ümitliyim.eşim de çok ümitli. ben bebek bekliyorum bu ay diyor :) hayırlısı tabiki.

çok teşekkürler canım.

CANIM BENİM FİKRİM HER CUMA 41 YASİN İN BİR KİŞİYE OKUNUP BAĞIŞLANMASI. HER CUMA YENİ LİSTE YAPARIZ OKUYACAKLAR KAÇ TANE OKUMALARI GEREKTİĞİNİ FALAN YAZARIZ. HAFTA İÇİNDE ADET OLUP DA OKUMASI GEREKENİ OKUYAMAYANLAR DA BİZE SÖYLERLER EKSİKLERİ BİZ TAMAMLARIZ. KAÇ TANE OKUNMASI GEREKİYORSA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPARIM. BEN ŞUAN ADETLİYİM AMA ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR TEMİZLENİRİM VE OKUMAM GEREKEN SAYIYI OKURUM.

canım hiç klomen ile denemediysen bir iki sefer deneyebilirsin bence.

bak bak kocişine nelerde yapıyomuş
valla ya gebze esenler zeynepkamil şehirlerarası gibi bi yolculukkk
bebişin koşa koşa gelecek inşallah sana

o benim özel şoförüm Allah razı olsun valla her istediğim yere götürür beni. annemi özledim kalıcam biraz dedim pazar günü götürdü bıraktı. regl oldum perşembe gel al dedim geldi aldı :) sabah 6 da zeynep kamildeydik köprü çilesine yakalanmadık yollar açıktı o saatte. muaynemi oldum ilaçlarımı aldım. tedavim yarın başlıyorilk iğnemle.

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

hayallah ya neden ki kist mi olmuş ben yalnız mı kaldım şimdi ben başlıyorum yarın iğnelere canım.

canım artık listedeki paslanmış durumumu düzeltebilirmisin nekahat döneminden çıkıyorum. 3. aşılama yazarmısın oraya. heralde 25 temmuz gibi yapılır. aynı hastanede.

selam kızlar çok yorucu ve bunaltıcı derecede sıcak bir gün geçirdikten sonra nihayet evime geldim. hastanede işlerimi de hallettim. çok şükür kistim yok. bu puregon bana kist yapmıyor maşallah. ilaçlarımı da aldım bu sefer 100 doz ile başlıyoruz geçen sefer 75 ile gelişmediği için. bu ay çok ümidim var eşim bile ben bu ay bebek bekliyorum ümidim var diyor. incir bile aldım kaynatıcam çok azimliyim. umut olmadan başlanılan işlerden hiç hayır gelmiyor geçen seferki aşılamanda çok umutsuz ve isteksizdim bu sefer öyle değilim. inşallah son aşılamam olur tüp bebeğe geçmeden meleğime kavuşurum.

arkadaşlar bende YASIN 1 adet okurum,kim için okuyoruz,

kızlar sizle paylaşmak istedim geçen haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.çok heyecanlıyım ben burdayım demeye başladı artık.

canım ben şuan adetliyim bitince hemen okurum 3 tane mda nın adına duamıda ederim..

canım benim olmadı senin tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer o sevinçli haberi alıcaz senden..sen yalnız bıraktım ama ardından gelicem inşallah

kızlar sizle paylaşmak istedim geçen haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.çok heyecanlıyım ben burdayım demeye başladı artık.

canım ne güzel artık bebeğin kendini annesine hissettiriyo ben burdayım diyo..çok sevindim senin adına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…