Gunaydın herkese aysecım bısey sorucam bu 3 yasını 1 gundemı okuycaz yoksa 1 haftadamı bırde superısı yenı tedavıye basladı ona okusak bu hafta daha ıyı olmazmı mdacım nedersın degerlendırelım bence
olabilirdi ama galiba sincap tatile çıkmış ve ayse ona o şekilde iletmiş hadi maden nasılsa hepimize gene gelecegiz allah şimdiden razı olsun
okuyacak arkdaşlardan habersiz karar verdik ama hepsini bi arada bulmak biraz zor oluyo .. bugünde başlamamız gerekiyordu mda ya okuyacaz onunla başlıyoruz duyurulur arkadaşlarım rabbim kabul eder inşallah
tedavi sürecinde olanlar varken onlar şimdi benden çok emek zar ederken ilk bana okunmasına içim el vermedi.. umarım yanlış anlaşılıp seni kırmamışımdır..
olur ilk Mda dan başlayalım... ben en geç pazar gününe kadar temizlenir okumaya balaşrım Mda nın niyetine....
kızlar fazla kalamıcam dua okuma olayında mda ya okunması iyi olmuş çünkü benim 3.aşılamam ertelendi ayrıntıları daha sonra anlatırım çıkmam lazım öpüyorum hepinizi..
kızlar fazla kalamıcam dua okuma olayında mda ya okunması iyi olmuş çünkü benim 3.aşılamam ertelendi ayrıntıları daha sonra anlatırım çıkmam lazım öpüyorum hepinizi..
okuyacak arkdaşlardan habersiz karar verdik ama hepsini bi arada bulmak biraz zor oluyo .. bugünde başlamamız gerekiyordu mda ya okuyacaz onunla başlıyoruz duyurulur arkadaşlarım rabbim kabul eder inşallah
su perisi inşallah 3.tedvin çok iyi geçer...
burda hepimiz aşılama yaptırdık.işlem çok kısa ve acısız bir işlem.
ercelf inşallah tez zamanda bu çektiklerinin mükafatını alırsın,bebeğine kavuşursun.
bugün her ikinizde yeni tedavinize başlayacak olduğunuzu yazmışsınız...inşallah bu tedavinizinde her şey güzel olur , yumoşlarınız tedavinize güzel şekilde cevap verir sizlere meleklerinizi getirir hayırlısıyla... Allah yardımcınız , şansınız bol olsun arkadaşlar...
CANIM BENİM FİKRİM HER CUMA 41 YASİN İN BİR KİŞİYE OKUNUP BAĞIŞLANMASI. HER CUMA YENİ LİSTE YAPARIZ OKUYACAKLAR KAÇ TANE OKUMALARI GEREKTİĞİNİ FALAN YAZARIZ. HAFTA İÇİNDE ADET OLUP DA OKUMASI GEREKENİ OKUYAMAYANLAR DA BİZE SÖYLERLER EKSİKLERİ BİZ TAMAMLARIZ. KAÇ TANE OKUNMASI GEREKİYORSA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPARIM. BEN ŞUAN ADETLİYİM AMA ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR TEMİZLENİRİM VE OKUMAM GEREKEN SAYIYI OKURUM.bugün yasin okumaya başlayalım diyorum.. 12 kişi olduk ve aramızda adetli olan 2 arkadaşımız var onlar yıkanınca okusunlar ... adeti yakın olanlar yani önümüzdeki hafta adet olabilecekler hemen bugünden başlayıp okusunlar ...
===== ben hesap yapıyorum 41 yasini 12 kişi okursak 3 er tane düşüyo ve fazladan 5 tane kalıyo bu beş taneyi adetli olan 2 arkadaşımız haricinde bölüşelim .. fazladan 1 tanesini ben alıyorum .. kaldı 4 tane ben size sen oku diyemem sizin gönüllü olarak ben bi tane daha fazla okurum demezi bekliyorum sadece 4 kişi fazladan bi tane okuyacak..bunun için cevap bekliyorum ..
===== birde arkadaşlar ben başlayacam bugün okumaya ... okurum diyip o günden beri nete girmemiş arkadaşlar var inşallah kopukluk olmaz alnımızın akıyla bu işi başarırız
birde kendi sıkıntımdan bahsedeyim geçen gün bi dr a gitmiştim aşılama demişti dün de dokuz eylüle profösöre göründüm o da bu ay progestan kullanıp önümüzdeki ay klomene başlamamı söyledi gebelik olmazsa 3ay klomen kullandıktan sonra aşılamaya geçilecek dedi arada kaldım inanın hangisini yapayım bilmiyorum durumum düzelmişken aşılamamı yoksa klomen mi kullanayım kistte yapabilirmiş bu ilaç ne diyeyim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınn
bak bak kocişine nelerde yapıyomuş
valla ya gebze esenler zeynepkamil şehirlerarası gibi bi yolculukkk
bebişin koşa koşa gelecek inşallah sana
== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okuyacak
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak
== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okuyacak
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak
sağol canım duaların için çok teşekkür ederim benim de senin gibi inşallah 3.aşılamam tutar. bu sefer çok ümitliyim.eşim de çok ümitli. ben bebek bekliyorum bu ay diyor :) hayırlısı tabiki.
çok teşekkürler canım.
CANIM BENİM FİKRİM HER CUMA 41 YASİN İN BİR KİŞİYE OKUNUP BAĞIŞLANMASI. HER CUMA YENİ LİSTE YAPARIZ OKUYACAKLAR KAÇ TANE OKUMALARI GEREKTİĞİNİ FALAN YAZARIZ. HAFTA İÇİNDE ADET OLUP DA OKUMASI GEREKENİ OKUYAMAYANLAR DA BİZE SÖYLERLER EKSİKLERİ BİZ TAMAMLARIZ. KAÇ TANE OKUNMASI GEREKİYORSA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPARIM. BEN ŞUAN ADETLİYİM AMA ÖNÜMÜZDEKİ CUMAYA KADAR TEMİZLENİRİM VE OKUMAM GEREKEN SAYIYI OKURUM.
canım hiç klomen ile denemediysen bir iki sefer deneyebilirsin bence.
o benim özel şoförüm Allah razı olsun valla her istediğim yere götürür beni. annemi özledim kalıcam biraz dedim pazar günü götürdü bıraktı. regl oldum perşembe gel al dedim geldi aldı :) sabah 6 da zeynep kamildeydik köprü çilesine yakalanmadık yollar açıktı o saatte. muaynemi oldum ilaçlarımı aldım. tedavim yarın başlıyorilk iğnemle.
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
hayallah ya neden ki kist mi olmuş ben yalnız mı kaldım şimdiben başlıyorum yarın iğnelere canım.
kızlar sizle paylaşmak istedim geçen haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım.çok heyecanlıyım ben burdayım demeye başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?