Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese güzel bir hafta diliyorum... :)))

Masalcım uzun uzun açıklayıcı yazını üşenmeden gözlerimin sulana sulana okudum :)) Senin için çok sevindim yeni doktorunu,hastaneni beğenmiş olman pozitif bir başlangıç,
operasyonun başarı ile geçmiş çok çok geçmiş olsun.

Bebek yoluna atılan her adım bizi bebeklerimize biraz daha yaklaştırıyor. Umarım emeklerine,emeklerimize değer sonunda mutlu oluruz.

çok geçmiş olsun canım bende fazla zaman ayıramıyorum topiğe kendine dikkat et yorma kendini allah gönlüne göre versin..

günaydın arkaraşlar yeni güzel umut dolu bir gün olsun
çember daralıyor aşılamamın 9. günündeyim fakat hiç bir belirti ve his yok....
hissiz miyim acaba???? :))

günaydın canım ... :)) sabah sabah beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün arkadaşım... sen belirtilere takılıp kendini stresse sokma ... inşallah hayırlısıyla yumoşunun sana _sağlıkla tabii_ bebişin olarak gömüşünde yer alır canım..

güzel haberler aldığımız bir hafta olması dileğiyle herkese "GÜNAYDIN" ...

hay allah bundan böyle uzun yazmayayım ben..rananında gözleri yorulmuş okurken..iki hafta ya yakın yoktum diye döktürmüşüm demek ki..teşekkür ederim canım..umarım yaklaşıyoruzdur hepimizin özel hayatı yeri yurdu işi gücü herşyi girdi birbirine emeklerimiz sağlıkla mutlu haberlere götürsün bizi...

çok geçmiş olsun canım bende fazla zaman ayıramıyorum topiğe kendine dikkat et yorma kendini allah gönlüne göre versin..

sun1...sağol teşekkür ederim sen de bebeğine ve kendine dikkat et canım:)).

ebereris.....günaydın canım...hiçbirşey hissetme canım en iyisi.....9.günümdeyim deyince sen...içim ürperdi birden inşallah hamilesindir...5-6 günün kaldı hadi hayırlısı aşılamalar beni güldürmedi sizleri güldürsün:)

gayem canım...sanada günaydın güzelim..heryer alev alev..antalyada nem çok yüksek daha da alev..kendine dikkat et canım sende..

merhaba Masal'cım bende 10 gundur hic girmemiştim sayfaya neler olmus .ama guzel ozetin sayesinde update oldum.
tup tedavisine baslamişssin hayırlısı olsun.hemde istanbul da,acıkcası ilk istanbulda basladıgını duyunca biraz endişelendim cunku ben ilk bahceci fulya da başlamıstım ..ama pişmanım.,sonra dondurulmus orda diye ikincide orda olmak zorunda kaldı ama git gel istanbul madi manevi beni yordu ama sen tedavi suresince istanbul da olacakmışsuın evde varmış oyuzden gitgel yorulmassın .buna sevindim.buarada tup bebek ile ilgili ne sormak istersen ben burdayım,özelden atarsan daha cabuk gorurum.sen 20 gun ist.de akalacam demişssin ,sana transfer edilen embryo kacıncı gun transferi olursa olsun ,4-5 gun istanbulda kal izmire donme canım,ucak yoruyor insanı stres oluyorsun.
buarada bende izmr de tedaviye baslayaacagım israel aruh a gidiyorum o buay bişey yapmayalım dedi ,agutos 15 de regl olucam sonra bakıcaz belki bende 2. tup denemesine baslıyacagım ..histereoskopi gerekir mi dedim gerekmez dedi ısrael bey ,ancak benim medikalde gittigims sskli bid oktor vardı o asılama ve tup oncesi hsg sart demişti ve bana ssk ile yapacaktı,ama ısrael bey istemedi.sonucta 2 basarısız tup denemem var ve nedeni yok oyuzden ben yınede histereskopi yaptırayım diyorum.ama tup tedavisini yapacak doktorla histeroyu yapacak doktor ayrı olacak nekadar saglıklı bilemedim..buarada histereskopinin gunu önemli mi yani regl ustunden 10 gun gecincede histereskopi yapıyorlar mı ?bide kacgun denize girmemek gerekiyor ?

Herkese iyi haftalar
Bir haftadir topige giremiyorum sayfalari soyle bir gozden gecirdim ama hepsini okuyamadim umarim onemli bir sey kacirmiyorumdur

Masalcim; senin adina cok sevindim. İcine sinen bir merkezde konusunda uzman bir ekiple yeni bir surece basliyorsun. umarim tum bu cabalarin, fedakarliklarin ve tedaviler vesile olur ve bebegine kavusursun. Dualarimda hep varsin canim. Aslinda burdaki tum arkadaslarim icin de dua ediyorum. Adini bilmesem de sikintilarini bildigim tum arkadaslar icin elimden gelen sadece dua etmek cunku..

Mdacim; umarim senin icin de her sey yolunda gider. Yeni yer yeni umut.. Esin de en kisa sure sagligina kavusur insallah

Mavicim oglun oluyormus anladigim kadariyla. Canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglunu. O zaman biz oglan icin isim dusunmeye baslayalim mi yoksa aklinda bir isim var mi?

Gunaydın herkese nasılsınız kızlar ıhmal ettım sızı buaralar sıcaklatdan hıcbırsey yapasım gelmıyo ınanın masal tekrar gecmıs olsun ınsallah cabuk toparlanıp tedavıne baslarsın DENIZGEL yazını okudum canım ısraıl beyı baska topıkten duymustum bı arkadas yurt dısında tedavı gormus hep basarısız olmus ısraıl beye gelmıs 1 seferde tup bebekde basarılı olmuslar yakında alcak kuzusunu kucagına ınsallah sende sanslı olursun canım bıran once alırsın kucagına bebısını optum hepınızı kızlar

slm kızlar hayırlı haftalar diliyorum ayrıyetten havaların bir an önce normale dönmesini....sıcaktan mahvolduk gece bile gündüz sıcaklığın aynısı,klimayı nerdeyse hiç kaptmıyoruz....sıcak havalardan çok sıkıldım.....

canım benim teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahisim düşündüm çınar yada mert ikisinden biri ama başka isimlerde bakıyorum....

merhaba canım ,
her aşılama aynı ücret degil tabiki, kullandıgın ilaçlar fiyatı degiştiriyor, Ancak doktora verdiin ücret sadece bir aşılama için allah inşallah 2 ve 3 göstermez ama baştan bu belli olmuyor.

HEPİNİZE GÜNAYDINLAR GÜZELLER ÖZLEDİM SİZLERİ BENDE TEDAVİ İPTAL OLUNCA BOL BOL DENİZİN TADINI ÇIKARIYORUM .

mda canım ne güzel sevindim senin adına arkadaşım ... deniz terapi gibi geliyor bana... hem bedenen hem de zihnen ferahlattığını düşünüyorum ..bir nevi bu süreçte bol bol doping topla şekerim... öptüm

Son düzenleme:
merhaba canım ,

HEPİNİZE GÜNAYDINLAR GÜZELLER ÖZLEDİM SİZLERİ BENDE TEDAVİ İPTAL OLUNCA BOL BOL DENİZİN TADINI ÇIKARIYORUM .

OOOOOHHHHHH bol bol yüz keyifle tadını çıkart ....denizin dibi bir memleketteyim (hatay-iskenderun) ama daha yüzmedim her halde erimeyi bekliyorum sıcaklardan,sen en iyisi yerime de yüz arkadaşım....

neveercare ,tebrik ederim arkadaşım ..Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım .. umarım senin gibi bizler de yakın zamanda süpriz yaşarız...

mavi_58 ; oğlun olacağını öğrenmişsin canım Allah sağlıkla kucağına almayı , analı babalı büyütmek nasip etsin.. düşündüğün isimlerde çok güzel ; ismiyle sağlıklı uzun ömür sürer inşallah..

cnm benimmmm ben zaten duygusalım bu yazını gözlerim dola dola okudum duygularını hissettim inanki inşallah hayırlı olacak bu merkezin sana bebişine kavuşmakta vesile olacakkk aminn
masalım ameliyat sonrası ben çok tuhafdım kız kimseye teşekkür felan ettiğimi hatırlamıyorum aklım yerinde değildi mesela telle konuşmuşum bi arkadaşımla o yok hafızamda acayip bi duygu tekrar yaşamak istemiyorum
inanki seni ziyaret etme fikri bile geçti aklımdan ama ne zmaan çıkacaksın felan bilgim yoktu ayrıca ben orayada yakın değilim anca iş çıkışı geç saatte
neyse kısmet cnmm
hiç bişeyi unutmamışsın güzel kız yokmuş cnm benimm nerde güzellik artık ben sarışın beyaz tenli kapalı orta boylu diyeyim yada kısa yakın bi bayanımmm ama eminim sen çok hoş bi hatunsun ve şunada eminim mda ve seni kesin göreceğiiimm
bugün öğleden sonra ordayım kısmetse ben
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun cnmm benimmm hastane hakkında olumlu düşüncelerinede çok sevindimmm
semra hn nasıl başbakan gibi dimi bi yürüyo arkasında 10 kişi

cnm ben 13. günümde oldum histeroskopiyi
ayrıca 1 hafta sonra normal hayata dönüyosunn her anlamda

kız masal deniz ne kadar yasakki bence iyileşene kadar yasak yoksa valla ben bu hafta sonu denizdeydim 2 gündürrr şekil yine bozulmasın sonra

hoşgeldin Seyahancım :) iyi ki geldin topice renk kattın valla :) senin şu lafların beni kopartıyor valla... topiğin neşesisin sen :)))

sen tüp denedin mi dha once canım?histereskopi bende yaptırıcam herhalde ,ssk dan 1000 tly yapılıyormuş ,normali nekadar acaba ,sen ne suphesi için yaptırdın canım..yoksa tup bebek oncesi yapmamız mı gerek dediler..bana tupcu doktorlar bastn boyle seylere bakmıo tutmassa ozaman bakarız diye dusunuo gibi gelio, e nolcak nasılsa bu yola baş koyan bidaha gidiyor kapılarına..oyuzden benim doktorum israel bey istemesede ben ssk daki doktora yaptirayım diyorum.bide histereskopiden sonraki adet doneminde hemen tedavi baslayabiliyor mu biliyor musun?ben hsg dens onra hic zorluk cekmedim buda ona benziyor diye dusunuyorum daha mı zor yoksa..
teeşekkürler şimddien :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…