Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşım ben devlette(adana başkent) laparokopi ve hestereskopi yaptırdım 500 tl civarı tutmuştu sanırsam adetim geçer geçmez amaliyat oldum bir sonraki ayin adetinin 3. günü aşılamaya start verilmisti ama tam hatırlayamadım arkadaşımkısacası nisanda amaliyat oldum,mayıs ortasında iğnelere başladım 2 hazirandada aşılamam olmuştu.....(çok karışık oldu demiii...)

arkadaşım hakkında herşeyin hayırlısı bu zamanda her şey kansorejen çok takma kafana...soluduğumuz hava bile???bır de merak ettim şu incir kürü hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim

haklısın canım bişey diyemiyorum madem yeteri kadar konuştun...doktorun yapmayacaksa başka bir doktora yaptırma derim ben yapacaksa kendisi yapmalı.
özel yaptırdım canım 2.900 TL .izmir de prof.erol tavmergen de laparoskopi ameliyatımı 3.000 TL ye yapmıştı benim için izmir istanbul arası fiyat konusunda hiçbir fark yok.muayene ücretinden testlere ameliyatlara kadar buradaki doktorum la aynı ayarda canım.

ERCELF...canım şayet aramızdaki yaş farkından dolayı beni bir abla gibi kabul edersen...ranaya yazdığın bu mesaja özellikle birşeyler yazmak istedim.
Bir süredir mesajlarında dikkatimi çekti 27 yaşındayım çok yol aldım yaşım geçiyor şeklindeki ifadelerin de telaş var.Senin yaşın her yönden çok güzel bir yaş...bunu sakın unutma.Özellikle bebek sahibi olmak için yaşadığın ve yaşayacağın tüm tedavilerde özellikle tüp bebek için tıp dünyasının başarı oranlarının yüksek olduğu bir dönemdesin istatistiklere bakmışsındır muhakkak.Bugüne kadar her ne geçirdin se yada ne tür sorunların olduysa da hiçbiri senin bebek sahibi olamayacağın anlamına gelmiyor ki aşılama dahi geçirebiliyorsun.Öncelikle bunu söylemek istedim..eğer ben senin yaşında olsa idim bu yaşadıklarımı yaşarken bebek sahibi olma sürecinde çok daha rahat ve kaygısız olurdum.Vaktin bol..sen böyle dersen bizler napalım düşün...:))
Kanser korkularına gelince ....bunu duyduğun söylediğin gibi hemen unut zaten...yaşadığımız hayatta...bugün üreme teknikleri ilaçlarına gelene kadar...içtiğimiz su yediğimiz yiyecekler hatta soluduğumuz hava dahi o çağın hastalığını malesef ki tetikliyor..Bulunduğun yerlerde söylenen her söze kulak verme dinleme...hele ki bunlar şuan düşüneceğin son şey bile değil...duyduklarının BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ BİR KESİNLİĞİ VE GEÇERLİĞİ YOK eğer olsa idi milyonlarca kadına bunlar veriliyor olmazdı değil mi...lütfen içini ferah tut...yeterince kaygımız var...Allah korusun bir de ihtimal ve varsayımlarla üzüp tedirgin etme kendini...

canım rabbim şifa versin çok duygulandım okurken.. Inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalır sana hayırlı bi evladın olur inşallah...

kızlar nihayet bebeğimin kalp atışını ve kendisini görebildim dr bukadar göründügüne bakma mercimek kadar dedi içimde minicik kalp atışı duyma ne muhteşem bişey anlatamam rabbim hepinize tattırsın birsürü şey sordum druma öncki gibi ihamal olmasın test yapalım vs diye idrar tam kan sayımı vs birsürü test verdi oda ayda degil 15günde olcak artık kontrollerim şimdilik sağlıklıyız şükür

hiç uzun anlatmadın canım ,,sadece bana anlatmakla yormuş oldum seni..çünkü hakkındaki herşeyi ayrıntıları ile biliyorum daha evvel anlattığında okumuştum..biliyordum olsun sen bir kez daha kendini özetlemiş olmuşsun...bildiğim için durumunu nekadar çok sorun olsa da dememin nedeni buydu..senin de dediğin gibi çocuk sahibi olman için yeterli herşeye sahipsin...yine senin de dediğin gibi..kaç kez üst üste düşük yapan insan bebeğine kavuşuyor nihayetinde ...tüpleri olsada hiç işe yaramayan zaten bu yüzden tüp bebeğe yönelen..tek overle hamile kalan..tek yumurtası ile bebeğine kavuşan ve daha niceleri var...bu yüzden hiçbirzaman ümitsizliğe kapılma dedim en azından yaşın mücadele için uygun demek istedim..sen de anlamışsın zaten demek istediğimi memnun oldum.
rana zaten bu genç yaşında fazlası ile müdahale geçirmiş haklısın..Allah'tan bebeğine kavuştu..sağlıkla kucağına da alsın inşallah...gönül isterdi ki yaş ne olursa olsun kendiliğinden gelsin de hamileyim diye doktora ilk gitmek kısmet olsa idi...hayat herkes için muhakkak bir konuda sınav verdiriyor insana...bakarsın sen o verdiğin aralarda dahi bebeğine kavuşabilirsin...elbette ilk umut şuan ki tedavinde...hakkında hayırlısı olsun canım...benim yaşıma geldiğinde evladını çoktan büyütüp okula göndermiş olmanı diliyorum :)))

ranacım...çok sevindim...şükür olsun.hamileliğinin her anını sağlıkla geçirmeni tamamını erdirmeni diliyorum..hayatının en anlamlı en değerli zamanlarını yaşıyorsun tadını çıkart sevincin daim olsun canım.

cok sukur oguzel melodıyı duymussun canım hayırlısı olsun nekadarlık sımdı bebegın hadı takvımını yapta takıp edelım senın mınıgınıde Rabbım kucagına almayı nasıp etsın canım

== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okudu*
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak

heyyy ne zamana kadar kaç tane okunması gerekiyor bana da söyleyin ben de okurum seve seve hazır tedaviye de ara vermişken rahat rahat okurum hem mesaiden arta kalan zamanlarımda :)))

heyyy ne zamana kadar kaç tane okunması gerekiyor bana da söyleyin ben de okurum seve seve hazır tedaviye de ara vermişken rahat rahat okurum hem mesaiden arta kalan zamanlarımda :)))

Bende okuyabilirim 3 tane olurmu bilmem ama denerim .Mda işallah hayırlı bebiş olarak döner.Benimde yumurtam dün akşam itibariyle çatlamış 30 mm çatlama iğnesi vurunmadım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım.Etrafınızda hiç böyle birşey duydunuzmu

teşekkür ederim kızlar ilk gören siz oldunuz yeliz yaptım canım çizelgemi harika bişey gece 00 yapmıştım tekrar girdim geçince 1de gelişimi degişmiş masal korkudan tat çıkarılmıyor rabbime emanetiz tabi ama bizim sıpalar uğraşsız olmuyor ay kızlar drumla konuştum rahim ağzı yetmezligi konusu varmış birde erken suyun gelmesinde olmazsa dikiş atarım takip edelim dedi ALLAH ım büyüksün yardım et söylemeyi unutmuşum korktum:26: ama bukez gününde dogacaksa yapılsın herşeye razıyım yeterki saglıklı olsun
sizlerede dua ediyorum hepiniz bu duyguyu tadın inş hamişlere hayran hayran bakardım anlattıkları mucize inanılmaz ötesi gelirdi demek zamanı dolacak yaşayacak çok şeylerim olacakmış beklemesi sabrı çok acı vericiydi HOŞGELDİN BEBEĞİM SENİ BİZE BAGIŞLASIN RABBİM

canım bu hafta perşembe yeni liste yaparım senide eklerim..şimdi okuyanlara sayıyla dağıttımız için sn okursan sayı fazlalaşır.önümüzdeki hafta okursun olur mu arkadaşım..

günümüzün güzel, mutlu ve huzur dolu geçmesi dileğiyle herkese GÜNAYDIN ...

canım bu perşembe okumaya sende katılırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…