günaydın arkadaşım inşallah rabbim güzel gönlüne göre versin
kızlar nihayet bebeğimin kalp atışını ve kendisini görebildim dr bukadar göründügüne bakma mercimek kadar dediiçimde minicik kalp atışı duyma ne muhteşem bişey anlatamam rabbim hepinize tattırsın birsürü şey sordum druma öncki gibi ihamal olmasın test yapalım vs diye idrar tam kan sayımı vs birsürü test verdi oda ayda degil 15günde olcak artık kontrollerim şimdilik sağlıklıyız şükür
amin arkadaşım hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin...
Ayşecim ben bu akşam nasipse yasin okumaya başlacağım . inadınamış gibi bu ay benimkiler bitmek bilmedi :) aman yeterki gelsinler ben buna da razıyım :)
okursun allahın izniyle ..bende daha başlamadım..bugün işe gitmedim yasinlari okuyaym yemek fln yapayım diye ama sular kesik şimdide abdest alamıyorum öyle bekliyorum canım:))
Canım ya ne güzel bir duygudurki bu umarım herşey yolunda gider bu sfeer. Tüm dualrım seninlekızlar nihayet bebeğimin kalp atışını ve kendisini görebildim dr bukadar göründügüne bakma mercimek kadar dediiçimde minicik kalp atışı duyma ne muhteşem bişey anlatamam rabbim hepinize tattırsın birsürü şey sordum druma öncki gibi ihamal olmasın test yapalım vs diye idrar tam kan sayımı vs birsürü test verdi oda ayda degil 15günde olcak artık kontrollerim şimdilik sağlıklıyız şükür
teşekkürler canım Allah razı olsun. 30 mm yumurta olmaz diye biliyorum bence kist olabilirBende okuyabilirim 3 tane olurmu bilmem ama denerim .Mda işallah hayırlı bebiş olarak döner.Benimde yumurtam dün akşam itibariyle çatlamış 30 mm çatlama iğnesi vurunmadım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım.Etrafınızda hiç böyle birşey duydunuzmu
takvimin çok güzel olmuş canım böylelikle bizlerde takip edebilecegiz seni ve bebişini.teşekkür ederim kızlar ilk gören siz oldunuzyeliz yaptım canım çizelgemi harika bişey gece 00 yapmıştım tekrar girdim geçince 1de gelişimi degişmiş masal korkudan tat çıkarılmıyor rabbime manetiz tabi ama bizim sıpalar uğraşsız olmuyor ay kızlar drumla konuştum rahim ağzı yetmezligi konusu varmış birde erken suyun gelmesinde olmazsa dikiş atarım takip edelim dedi ALLAH ım büyüksün yardım et söylemeyi unutmuşum korktum:26: ama bukez gününde dogacaksa yapılsın herşeye razıyım yeterki saglıklı olsun
sizlerede dua ediyorum hepiniz bu duyguyu tadın inş hamişlere hayran hayran bakardım anlattıkları mucize inanılmaz ötesi gelirdidemek zamanı dolacak yaşayacak çok şeylerim olacakmış beklemesi sabrı çok acı vericiydi HOŞGELDİN BEBEĞİM SENİ BİZE BAGIŞLASIN RABBİM
günaydın hayatımgünümüzün güzel, mutlu ve huzur dolu geçmesi dileğiyle herkese GÜNAYDIN ...
canım bende okudum yasinleri bilgin olsun.rabbim kabul eylesin inş.
canım ne güzel bilgiler verişsin ellerine sağlık, aslında hespine dikkat etmek gerekli ama bizler bazen umursamıyoruz galiba. Şimdiden sonra bunlara uymakta fayda var.
kızlar nihayet bebeğimin kalp atışını ve kendisini görebildim dr bukadar göründügüne bakma mercimek kadar dediiçimde minicik kalp atışı duyma ne muhteşem bişey anlatamam rabbim hepinize tattırsın birsürü şey sordum druma öncki gibi ihamal olmasın test yapalım vs diye idrar tam kan sayımı vs birsürü test verdi oda ayda degil 15günde olcak artık kontrollerim şimdilik sağlıklıyız şükür
hiç uzun anlatmadın canım ,,sadece bana anlatmakla yormuş oldum seni..çünkü hakkındaki herşeyi ayrıntıları ile biliyorum daha evvel anlattığında okumuştum..biliyordum olsun sen bir kez daha kendini özetlemiş olmuşsun...bildiğim için durumunu nekadar çok sorun olsa da dememin nedeni buydu..senin de dediğin gibi çocuk sahibi olman için yeterli herşeye sahipsin...yine senin de dediğin gibi..kaç kez üst üste düşük yapan insan bebeğine kavuşuyor nihayetinde ...tüpleri olsada hiç işe yaramayan zaten bu yüzden tüp bebeğe yönelen..tek overle hamile kalan..tek yumurtası ile bebeğine kavuşan ve daha niceleri var...bu yüzden hiçbirzaman ümitsizliğe kapılma dedim en azından yaşın mücadele için uygun demek istedim..sen de anlamışsın zaten demek istediğimi memnun oldum.
rana zaten bu genç yaşında fazlası ile müdahale geçirmiş haklısın..Allah'tan bebeğine kavuştu..sağlıkla kucağına da alsın inşallah...gönül isterdi ki yaş ne olursa olsun kendiliğinden gelsin de hamileyim diye doktora ilk gitmek kısmet olsa idi...hayat herkes için muhakkak bir konuda sınav verdiriyor insana...bakarsın sen o verdiğin aralarda dahi bebeğine kavuşabilirsin...elbette ilk umut şuan ki tedavinde...hakkında hayırlısı olsun canım...benim yaşıma geldiğinde evladını çoktan büyütüp okula göndermiş olmanı diliyorum :)))
== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okudu*
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak
çok sevindim canım şükürler olsun kontrollerin de 15 günde bir olması çok iyi olmuş. herşey gönlünce olsun.
sağol masal aynı temenniler senin için de geçerli yaş bazen önemli bir faktör bazen de değil. bunu sakın unutma arkadaşım 33 yaşında benzer problemler yaşadı doktoru daha yaşın çok genç diyordu. senin için de aynı şey geçerli 40 yaşında anne olanlar var. sadece ara vermemek tedavileri aksatmamak daha çabuk müdahale etmek gerekiyor bence. bu bizim imtihanımız. eşim ve benim imtihanım. biz beraber göğüs geriyoruz bu zorluklara. emeksiz bebek sahibi olsaydım eğer eşimle birbirimize bu denli sıkı bağlanmamış olurdum heralde. onu kimselere değişmem. bu süreç bana bunu öğretti güçlendik daha da kenetlendik sanırım. muhakkak senin eşin de öyledir.ayrılanlar sen kısırsın çocuğun olmuyor diye terkeden erkekler çok vardır çocuğa düşkün olan ille de isteyen...bence en öncelik mutlu bir yuva.gerisi rabbimin takdiri.herşey gönlünce olsun canım.
çok güzel olmuş canım eline sağlık. yazışmaları takip etmen zor olabilir o yüzden şimdi bence büyük harflerle bir ileti yaz okuyan arkadaşlar kaç adet okuduğunu sana özel mesaj atsınlar. böylece listeyi güncellemen daha kolay olur :)
okumak isteyen diğer arkadaşlara göre de perşembe günü daha büyük bir liste yaparız hem insanların okuyacağı sayı azalır kolaylık olur.bu arada bağışlamayı nasıl yapıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?