Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin Seyahancım :) iyi ki geldin topice renk kattın valla :) senin şu lafların beni kopartıyor valla... topiğin neşesisin sen :)))

cnm benim napalım azcık gırgır yapıyoruz zaten sorunlarımız sıkıntılı bari güzel bakalım biraz
aslında çokta neşeli değilimdir ben valla bak ciddiyimdir
ama burda korkuyorum ağlıyorum üzülüyorum dediğimde kızıyosunuz bana bende sizi neşelendiriyorum napim

Allah gülmekten ayırmasın canım benim.... ben senin tutumlarını , samimiyetini çok beğendiğim için söyledim ..
yaşadıklarımız zaten fazlasıyla yıpratıcı , can yakıcı ... bu sebepten ötürü hayatın tüm olumzularına inat inatla gülümsemeye devam edeceğiz..

masalımm şunu söylemeyi unuttumm istanbulda herhangi bi ihtiyacınızolursa elimden gelen yapmaya hazırım bu herkes için geçerli

Son düzenleme:

aynen cnm çok haklısın herşerde bi hayır vardır ben buna çok inanıyorum
herkes kaderini yaşıyo rabbime çok şükürler olsunn

aynen cnm çok haklısın herşerde bi hayır vardır ben buna çok inanıyorum
herkes kaderini yaşıyo rabbime çok şükürler olsunn

evet hayatım bugünümüze şükür.. Allah çekilecek, çözümüolan dertler versin hepimize..
bu arada yasin okumaya başladın mı ? geçen hafta yetiştiremeceğinden endişe ediyordun ya onun için sordum ...

DENİZGEL......çok teşekkür ederim canım...iltifatların geçmiş olsun dileklerin ve desteğin için....mutlaka sana yazarım özelden...seninde kent hastanesi ve dr.israel aruhla olan tedavin hayırlısı olsun histereskopi olman için benim gibi hastalığının olması gerekmiyor tanısal amaçlı olarak tüp bebek öncesi yaptırsan iyi olur bence bir nevi transfer öncesi yakın rahim gözlemi ...tedavini yapacak olan doktorunun yapması çok daha sağlıklı olur..ne de olsa opuna ve transferine doktorun girecek...istersen bunu bir kez daha görüş doktorunla son karar elbette doktorunun...hayırlısı olsun tekrar canım sanada şans getirsin...irtibatı koparmayalım:)) öpüyorum.

cnm benim zorluk tarafını masalcığımm yeni anlatmışşş benim için zordu ama sancı anlamında değil duygusallık maneviyat anlamında ben çünkü hiç ameliyat olmamıştım biraz fazla duygusal oldum o anlarda tabi narkozunda etkisi vardı
sancın ve kanaman çokolmuyo merak etme

ben tüp denemedim cnm rahim filminde şekl bozukluğu gördüler ve düzeltme yaptılar
ben memorialde oldum orası pahalı cnm 2900 dediler azcık indirim aldım 2600'e yaptırdık masal kaça yaptırdı bilmiyorum
başka bi tüp bebek merkezine sordum 800 tl demezmi o zaman çıldırdım tabi
sonrada dedimkikendime sakinleştirmek için onlar bu merkez kadar iyi yapamazlar
ticari düşünmek istemiyorum merkeze olan güvenimi kaybetmemek için
ben henüz başlamadım tedaviye cnm bugün kontrolum var yumurta rezervi sıkıntısı var bende bakalım kısmetttt

masalımm şunu söylemeyi unuttumm istanbulda herhangi bi ihtiyacınızolursa elimden gelen yapmaya hazırım bu herkes için geçerli

ay canım benim sağolasın..sen anadolu yakasında mı oturuyor ve çalışıyorsun ..özelden at cebinide telefonumda dursun nasıl buluşcaz hastanede bilmezsem ...güzel kadın ...yarışma yaptırma bana oralarda...:))

ahh cnm o zaten aklımda gece geldik biz 2 gündür küçük bi kaçamak yaptık
sabah sürünerek kalktımm resmen vazlizler ortada kaldırılacak bi halde uykusuzluktan ölüyorum 2 gün diye uyumadık resmen gezdik bol bol

birde çok ağır okuyorum diye endişe ediyorum inşallh okuyacağım :26: inşallah yarın başlarımm bu akşamda çokk zor

ohh ne güzel değişiklik olmuştur... 2 günlük olması bile yetiyor tatilin... ama en zoru tatilden sonraki pazartesi sendromu olması gerek ( ben çalıştığım dönemlerde izin sonrası kendime gelmekte o tatilin modundan çıkmaktan oldukça zorlanıyordum.. Allah kolaylıklar versin canım :))

benimde bu ay reglim uzadı inadına gibi.. ben de başlayamadım okumaya... önce bi işlerini yoluna koyup dinlen başlarsın .. cumaya kadar yetiştirsin tatlım endişe etme...

HEPİNİZE GÜNAYDINLAR GÜZELLER ÖZLEDİM SİZLERİ BENDE TEDAVİ İPTAL OLUNCA BOL BOL DENİZİN TADINI ÇIKARIYORUM .

canım..deniz keyfine devam et...en iyisini yapıyorsun..eşininde iyi olmasına ayrıca çok sevindim aman iyi olsun..daha yapacak çok işimiz var:))))

cnm benim yaaaaa yarışmaymışşş

:))) tamamdır kaydettim kaydettim de seyhan diye kaydettim tabi bilgine...:))) hastaneye karşıdan gidip geliyosun oy oy oy trafiğiniz dünya listelerinde bir numara zaten..Allah kolaylık versin hayatım.ağustosta da gelip gidecek olursan merkeze tedavi durumuna göre yakalarız orda artık birbirimizi..hale bak memorial buluşması planları ay Allah'ım.

Slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu denizdeydik.dün gece döndük..hepinize hayırlı günler diliyorum

Slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu denizdeydik.dün gece döndük..hepinize hayırlı günler diliyorum

canım kontrolun cok ii gecsn inşallah sorunların baştan belli olması herzaman daha iyi bence ,bak bizim hersey 10 numaraydı sozde ama tutmadı iste,
en guzelı endogru zamanda en hayırlı sekilde olsun hepimize inşallah.

Masal'cim aynen senin gibi dusunuyorum ama 2 kez sordum israel bey 'e gerek var mı diye yok dedi..eskiden olsa bir bildigi vardır diye düşünürdüm ama neyazıkki artık doktorlara eniyisine bile guvenmiyorum cunku cok yogunlar ve onlarda insan bizse onlar için sadece hastayız kötü niyetle olmasada bence cok irdeleyip yogunlaşamaıyor hicbiri..neyzaıkki ..bide ok masrafım oldu son dönemde 11 yıldır calısıyorum bişeyimide ssk karsılasın diyorum bazende gerci ssk lı fiyat 1000tl verdiler bana sen özel mi yaptırdın ?nekadara oldu..

rana canım canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben kaçırdım mı yoksa hala minik fasülyeyi görmeye gitmedin mi sen ultrason gününümü bekliyosun hala anam ne gelmez günmüş :) iyi dayanıyorun valla. umarım herşey yolundadır canım. seninle yaşlarımız aynı sanırım ben de 85 nisan doğumluyum. 2 aşılamayı devirdik 3. iptal edildi sıra 4. de. 100 doz iğnemi vuruyorum iki gündür ilk kontrolüm çarşamba günü. yetmiyor sabah akşam 1 bardak incir suyu kaynatıp içiyorum. yetmiyor gün içinde acıktığımda gidip gidip incir atıştırıyorum.çok azimliyim bu ay yumurtlatıcam kendimi. yalnız ben geçen gün hastanede birisinden bişey duydum çok moralim bozuldu tüp bebek ilaçları kanser yapıyomuş ilerde dedi bi kız biz de daha tüp bebeğe geçmeden puregonları kullanıyoruz yaparsa onlarda yapar. olacağı varsa olur tabiki de acab bu ilaçların gerçekten bu kadar çok yan etkisi varmıdır? ben bazen göğüslerimin kenarlarında koltukaltı liflerimde falan acımalar hissediyorum ödüm kopuyor. sana da oluyor mu hiç normal bişey mi acaba?

canım rabbim şifa versin çok duygulandım okurken.. Inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalır sana hayırlı bi evladın olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…