Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ikinci tedavide kim varsa olabilir hatta bence ercelfde olabilir bu benim fikrimm :26:

Aysecım ben 3 tane okuyabılırım canım ve sıze katılıyorum ercelf okuyalım bu hafta cok guzel gıdıyomus tedavısı ınsallah boyle devam eder sonuda guzel olur bızımde bı faydamız olur belkı

yasinii şerifi bitirmeyen arkadaşlar ne durumdasınız.1 gün kaldı okuduk haberlerinizi bekliyorum..

günaydın hanımlar ..... umut dolu bir gün geçirmeniz dileğiylee...

merhaba ayşe bu listede herkese 2 düşüyormuş ama bende fazladan okuyabilirim.eğer kimseden mesaj gelmediyse ben fazladan olan 5 tanesinide okuyabilirim.sen duruma göre bana mesaj at cumadan sonra başlarım hemen...

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar,sonunda bereket dolu en güzel aya kavuşturdu rabbim bizi...

== gayem07 4 tane okudu
== ben 4 tane okudum

== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
==dimple020 4 tane okudu =allah razı olsun senden 3 verdim 4 tane okudun
== seyhan12383 tane okuyamayacak = arkadaşımızın kızı rahatsız olduğu için okuyamayacak 2. partiye katılacak inşallah
== superisi 3 tane okudu
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okudu
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*

== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okudu

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== pelikan =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak

arkadaşlar yeni yasini şerif okuyacaklar listemiz bu ercelf arkadaşımız adına okuyoruz allah kabul eder inşallah

günaydın arkadaşlar herkesin ramazanı mübarek olsun inşallah ettiğimiz dualar bu mübarek ayda kabul olur. ve ayrıca benim için okumaya karar vermişsiniz çok mutlu oldum Allah razı olsun sizlerden ben bu hafta çok ümit doluyum erkenden meydana çıkan yumurtalarım inşallah duraklamadan aynı hızla büyür de yapılır aşılamam.çok teşekkür ederim size. tanışmadığımız halde kalplerimiz birbirimiz için atıyor ya ben buna çok mutlu oluyorum.

bu arada bugün perşembe hala okunmayan yasinlerimiz var eksik olucak sanırım akşama kadar okuyanlar yada okuyamayanlar kesin olarak bildirsinler ki yarın cuma saatine kadar eksiklerimiz tamamlansın.

Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum

aysecımm eger hıc klomen kullanamdıysan 3 kere kullan derım ben prog ,docent,oprtt tum doktorara gıttım..3ununde ortak noktas 3 ten fazla olamamk kosuluyla klomen kullnmak olmadı asılama gecılmesı asılamada en fazla 3 kere ve sonuc olarak tup bebekk ben suan 2 asılama oldum ve 3. asılamadans onra tup bebek gecıcemm canımbıde bu ıste prof su bu farketmıyoo gecte olsa analdımtabı cok buyuk bı sorunun yoksa tabı esınındee sebebpsız ınfertılıte denıyosaa drekk devlette asılamanı klomenın ol olmadı tup tabı ınsalllahhh tup olamadan gelır bebgınnn ...

onceden tup bıle bana cok korkunc gelıyodu sımdı tupte tutmazsa dıye korkuyorumm..

ALLAHH dert vermesın sonuctaa herseye alısılıyoo

kafanı yıpratma ALLAH vercekse asılamaylada kloenlede kendılındende verırrrr

cok gemıs olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…