== gayem07
== ben
== pelikan
== yeliz2
== dimple020
== seyhan12383
== superisi
== minikmeleğim38
== mcan84
== onurumsun
==ecrin0134
== ercelf
== mda
== sincap08
== ay_sum
== sardunya
== mavi_58
== hatisim
arkadaşlar yeni liste bu herkese 2 tane yasiniş şerif düşüyo fakat 5 tane fazla kalıyo 1 tane fazladan okuyabilirim diyenler mesaj atsın bana .listeye eklicem herkesin okuması gereken sayıları
birde bu hafta yasin kime okuyalım onuda karar verin çünkü ben sayfaları takip edemiyorum
merhaba arkadaşım sana 2 yasin okurmusun diye yazmıştım ama hatisim arkadaşımız 1 tane okumuş sen de okursan 1 tane oku canım . birde yeni liste yapıcam ekliyorum seni
ikinci tedavide kim varsa olabilir hatta bence ercelfde olabilir bu benim fikrimm :26:
evet bugün k,mseckler yookkk
bende dr gittim 8 adet iğne verdi bana hamilelik yok dimi dedi yok yok yokkk dedimmm
== gayem07
== ben
== pelikan
== yeliz2
== dimple020
== seyhan12383
== superisi
== minikmeleğim38
== mcan84
== onurumsun
==ecrin0134
== ercelf
== mda
== sincap08
== ay_sum
== sardunya
== mavi_58
== hatisim
arkadaşlar yeni liste bu herkese 2 tane yasiniş şerif düşüyo fakat 5 tane fazla kalıyo 1 tane fazladan okuyabilirim diyenler mesaj atsın bana .listeye eklicem herkesin okuması gereken sayıları
birde bu hafta yasin kime okuyalım onuda karar verin çünkü ben sayfaları takip edemiyorum
canım önceki yazılarnı takip edemiyorum iğne neden verildi .
günaydın herkeseeee
== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== pelikan =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
arkadaşlar yeni yasini şerif okuyacaklar listemiz bu ercelf arkadaşımız adına okuyoruz allah kabul eder inşallah
birde kendi sıkıntımdan bahsedeyim geçen gün bi dr a gitmiştim aşılama demişti dün de dokuz eylüle profösöre göründüm o da bu ay progestan kullanıp önümüzdeki ay klomene başlamamı söyledi gebelik olmazsa 3ay klomen kullandıktan sonra aşılamaya geçilecek dedi arada kaldım inanın hangisini yapayım bilmiyorum durumum düzelmişken aşılamamı yoksa klomen mi kullanayım kistte yapabilirmiş bu ilaç ne diyeyim rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?