iyi olacağız inşallah benimde boğazım şişmişş ana sağlığı var burda bi gözüksem iyi olacak
bu hafya hastalık haftası gibi oldu allah beterinden korusun
kızlar bende pazartesi dr gittim yumlara baktı 15 mm olmuş ama sanırım biraz geç büyüdü
iğne vermiyorum dedi gün aşırı ilişki önerdi yumurtayı abartasız 15 dk arayarak buldu çok sinir oldu rahimin arkasında gibi bişeyler söyledi
ayak üstü anlattı bana çabuk çabuk çok yoğunlardı ama kafama takıldı benim yapışıklıktan felan bahsettti bende histeroskopi oldum dedim o başka bu başka dedi
bugün telle konuşacam verdiği cevaplar kafamı karıştırdı çünkü
eşimden sperm örneği istiyolar illa orda olması gerekiyomuş aslında sorun yok ama
ramazanda geldiği için yarın spermi verecek ve benim ilk ilişki günüme denk geliyoooo , yani bu ayda passsss
herşeyin hayırlısı sukut ile bekliyorummmm
Seyhan.cım sana ve kızına gecmis olsun bu hava sartlarinda hasta olmamak elde degil,, durumunu okuyunca sormak istedim seni dün muayene eden dr kim? Ne demek o baska bu baska sey aciklamasi hic tatminkar gelmedi bana da oyle sacma sey mi olur haklisin aklinin karismasinda Buarada follikul konusunda ayni durumdayiz bu ay ki adetin 12. Gununde bende follikul bile goremediler hatta dedigin gibi dakikalar surdu bakmalari sende yine 15 ml olmus bende 10 ml di bi ise yaramadigi icin ameliyat olup bu ayi pas gectik zaten benim de zaman yaklastikca tek korkum yumurta gelistirememek hormon testlerinin tedaviye engel cikmasi baslayamayiz demeleri... Fsh e2 den korkuyorum ... Bizim isimiz zor seyhancim yas 36 ya birkac ay kalmisken... Yumurta kovalamak cok zor... Ve korku yaratiyor korkular stres yapiyor
mda kuzum bugün senin için niyetlenerek 3 yasin okudum ve dua ettim.inşallah Allah en kısa zamanda yüzünü güldürür...
canım siz mda nın adına okuyun ben cuma günü bağışlıcam inşallah
çok teşekkürler agzınıza ve yüreginize saglıkAyşecim , ben de yasinleri _ dilimin döndüğünce , Allah kabul ederse_ tamamladım canım. Bilgine...
günaydın güzel anne adayları ve anne aday adayları.... positive enerji yüklü bir gün bizleri bekliyor olsun ... sevgiyle kalın....
HERKESE GÜNAYDIN yoktum bi kaçgündür inş herkesin keyfi yerindedir
Günaydın kızlaarrrr
canım hic karısık değil anladım gayet :teşekkür ederim.edikal park pahalı ozaman sadece histereskopiye 1000 dediler yuh yanissklı fiyata bak kimbilir özeli nekadar ,arkadaşım ben devlette(adana başkent) laparokopi ve hestereskopi yaptırdım 500 tl civarı tutmuştu sanırsam adetim geçer geçmez amaliyat oldum bir sonraki ayin adetinin 3. günü aşılamaya start verilmisti ama tam hatırlayamadım arkadaşımkısacası nisanda amaliyat oldum,mayıs ortasında iğnelere başladım 2 hazirandada aşılamam olmuştu.....(çok karışık oldu demiii...)
haklısın canım bişey diyemiyorum madem yeteri kadar konuştun...doktorun yapmayacaksa başka bir doktora yaptırma derim ben yapacaksa kendisi yapmalı.
özel yaptırdım canım 2.900 TL .izmir de prof.erol tavmergen de laparoskopi ameliyatımı 3.000 TL ye yapmıştı benim için izmir istanbul arası fiyat konusunda hiçbir fark yok.muayene ücretinden testlere ameliyatlara kadar buradaki doktorum la aynı ayarda canım.
Canim,, ara mutlaka konus benimde hicbir fikrim yok follikul nasil rahim arkasinda olusur ilk kez duyuyorum bunuda yorumlarini sesli farazi yaptigini dusunmek istiyorum mutlaka ara seyhancim Allah im ameliyatlara peki tedavilere peki parasina peki bari hayirli gitsede tedavi olup tamamlanabilse daha neler gorup yasayacagiz bakalim Allah mahcup etmesin guzelim.. Gittigimde cd yi sorarim onlar icin dosyada kalmasi daha iyi degil mi tup bebek donemi icin yuzlerce hasta mutlaka islem sirasinda tekrar bakiyorlardir hatirlsmak icin yinede soracagim saol canimsağolasın cnm benimmm
masalcığım mustafa bey benim dr yumurtayı adetli iken gittiğimde görmüş oldukları için dosyamda kayıtlı ama 11. günde gittiğimde yumurta yokkkkk ara ara bulamadı sonra başka bi odaya geçtik sinir oldu inanamıyorum bu nerde felan 15 dk yumurta aranırmı sonra buldu ve dediki inanmıyorum arka tarafta dedi 15 mm olmuş dedi
sonra ben giyinirken anlatmaya başladı çabuk çabuk bende anlamadım deim tekrar ayakta anlattı ve gitti
dediği yumurtanın arka tarafta olması tuhafına gitmiş yani rahimin arkasında gibi bişey dedi bu yapışıklıktan felan olabilirmi diye ihtimal düşünüyorum dedi
bende histeroskopi oldum ne yapışıklığı dedim o rahiç için olan bişeydi o başka bu başka dedi eşimden sperm istedi onuda yarın halledeceğiz
ramazanda gelemeyeceğim dedim ok dedi spermin sonuçlarına görede 1-2 ay dinlendirecem seni dedii
benimn kafama takılan şimdi bu yumurtanın arka tarafta olması ne demek yapışıklıktan kastı neydi ayrıca ilk defa böyle bişey söylenmesi ve histeroskipedne sonra olmasıda beni ayrıca kuşkulandırıyoooo arayıp konuşacağım o an konuştuk bitti ama kafamdaki sorular büyüdü bende
bide masalım cdyi aldım ben izledim histeroskopinin sende isteyebilirsinn
Canim,, ara mutlaka konus benimde hicbir fikrim yok follikul nasil rahim arkasinda olusur ilk kez duyuyorum bunuda yorumlarini sesli farazi yaptigini dusunmek istiyorum mutlaka ara seyhancim Allah im ameliyatlara peki tedavilere peki parasina peki bari hayirli gitsede tedavi olup tamamlanabilse daha neler gorup yasayacagiz bakalim Allah mahcup etmesin guzelim.. Gittigimde cd yi sorarim onlar icin dosyada kalmasi daha iyi degil mi tup bebek donemi icin yuzlerce hasta mutlaka islem sirasinda tekrar bakiyorlardir hatirlsmak icin yinede soracagim saol canim
iyi olacağız inşallah benimde boğazım şişmişş ana sağlığı var burda bi gözüksem iyi olacak
bu hafya hastalık haftası gibi oldu allah beterinden korusun
kızlar bende pazartesi dr gittim yumlara baktı 15 mm olmuş ama sanırım biraz geç büyüdü
iğne vermiyorum dedi gün aşırı ilişki önerdi yumurtayı abartasız 15 dk arayarak buldu çok sinir oldu rahimin arkasında gibi bişeyler söyledi
ayak üstü anlattı bana çabuk çabuk çok yoğunlardı ama kafama takıldı benim yapışıklıktan felan bahsettti bende histeroskopi oldum dedim o başka bu başka dedi
bugün telle konuşacam verdiği cevaplar kafamı karıştırdı çünkü
eşimden sperm örneği istiyolar illa orda olması gerekiyomuş aslında sorun yok ama
ramazanda geldiği için yarın spermi verecek ve benim ilk ilişki günüme denk geliyoooo , yani bu ayda passsss
herşeyin hayırlısı sukut ile bekliyorummmm
nasılsınız bugün,çok sıkıldım evde artık sıcaktan bir yere çıkamıyorum gündüzleri...allahtan bayramda memlekete gideceğiz biraz değişiklik olacak.ondasn sonrada hazırlıklar falan derken zaman geçer heralde....bu arada ben 4 'lü taramayı yaptırmıyorum çünkü 2'li tarama sonucum iyi çıktığından 4'lü traramayla 2'li tarama ikiside aynıymış,o yüzden 4 boyutlu ultrasonu yapalım dedi doktor .ağustosun 10 nundan sonra yaptıracağız bakalım...eşimle bende kan uyuşmazlığı var cumartesi test yaptırmıştık sonucum çıkmış dün ama unuttum şimdi aradım sonucu doktoruma soracaklar bakalım durum ne,çünkü doktorum iğnelerden falan bahsetti kan uyuşmazlığında yapılıyormuş hayırlısı....
kızlar çok mutluyum ben ilk kontrolüm çok iyi geçti çok şükür evden ayetel kürsileri okuya okuya çıkmıştım bugün daha 7. günü adetimin sol overimde biri 8 biri 9 mm iki tane folikül gördü doktor. buna şükür geçen ay 18. günümde hala hiç gelişen yoktu.bunlar büyüyecek galiba. çok sevindim 2 gün daha 100 doz vurulucam cuma günü yine kontrol var. bu ay çok heyecanlıyım nedense. eşimde ben biliyordum zaten yumurta olacağını içime doğuyordu diyor. incir kürü de işe yarıyor mu ne :) tam gaz devam. çok mutluyum çok :)))
nasılsınız bugün,çok sıkıldım evde artık sıcaktan bir yere çıkamıyorum gündüzleri...allahtan bayramda memlekete gideceğiz biraz değişiklik olacak.ondasn sonrada hazırlıklar falan derken zaman geçer heralde....bu arada ben 4 'lü taramayı yaptırmıyorum çünkü 2'li tarama sonucum iyi çıktığından 4'lü traramayla 2'li tarama ikiside aynıymış,o yüzden 4 boyutlu ultrasonu yapalım dedi doktor .ağustosun 10 nundan sonra yaptıracağız bakalım...eşimle bende kan uyuşmazlığı var cumartesi test yaptırmıştık sonucum çıkmış dün ama unuttum şimdi aradım sonucu doktoruma soracaklar bakalım durum ne,çünkü doktorum iğnelerden falan bahsetti kan uyuşmazlığında yapılıyormuş hayırlısı....
oh be sonunda bak kötü günler geride kaldı , artık gelsin güzel yumurtalar
canım ne güzel artık boyutlu görebileceksin bebegini
merhaba mavi cim canım kan uyuşmazlığı durumunda iğne yapılıyor doğumdan sonra sanırım birdahaki doğumlarında gerek de kalmıyor. belli bir saati var o zaman yapılıyor. doktorların bilgilendirir zaten seni. 20 haftalık olmuşsun maşallah. sıcaklarda dikkat et kendine. bikaç ay sonra iyice başlarsın hazırlıklara. 4 boyutlu ultrason da çok güzel birşey bütün organlarına bakıyorlar. inşallah sorunsuz geçer.
şansıma bak benden başka kimse yok yaaa((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?