e2 değeri 348 cikti geçen seferki degerden sonra bana biraz düşük geldi ama malum 3600 lerde idi bakalım doktor ne dicek bekliyorum daha :-(
ben okudum canım
ben de okudum canım. Allah kabul eder inşallah.
kızlar ben çıkıyorum şimdilik biraz evi süpürücem hava da serin gibi bugün. aşılamadan sonra yoğun bir bel ağrısı var.Allahtan kabız olmadım çok şişkinliğim de olmadı bu sefer.işlerimi bitireyim girerim yine.
aysecim ben 2 tane yasin okudum.allah kabul etsin
ben de okudum canım. Allah kabul eder inşallah.
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik biraz evi süpürücem hava da serin gibi bugün. Aşılamadan sonra yoğun bir bel ağrısı var.allahtan kabız olmadım çok şişkinliğim de olmadı bu sefer.işlerimi bitireyim girerim yine.
Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.
evet tatlım mutlaka , ama bizler ne yapıyoruz sanki hayatımızın odagı buymuş gibi davranıyoruz , oysa eski yaşamtımıza devam etsek belkide tedavilerede olumlu cevap verecegiz ama biz hormonlarımızın hepsini uyarıyoruz.kızlar son günlerde aldığımız neevercare ve hestianın hamilelik haberleri gerçektende sürpriz oldu onlar gibi bizlerede..ve onlar hiç bebek düşüncesi olmadan gezip eğlenmişler,dinlenmişler,odaklanmamışlar..burdan anlaşılan bizler sürekli düşündüğümüz için olmuyo galiba bebişler..demekki neymiş rahat olmamız düşünmememiz lazım..inşallah bizlerde onlar gibi en kısa zamanda mucizelerimize kavuşuruz..
hayırlısı olsun canım.yeni bir gunle yollardayim yine, doktora gidiyorum .gun hepimiz icin güzel geçsin mutluluklar kalin
canım geçmiş olsun , keşke birde süpriz olsaydı ama demekki daha zamanı degilmiş.gece çorbamı içtikten sonra bi halsizlik çöktü üzerime ve kendimden geçmişim .. eşimiin beni merdivenden indirdiğini ve arabaya bindirdiğini hatırlıyorum gözümü açtığımda hastahanedeydik..tansiyonum düşmüş ve serum verdiler oruçta gitti anlayacağınız...dr gebelik şüphesi varmı dedi günüm geçmediğini ama olabileceğini söyledik kanımı alıp tahlil yaptılar sonucu daha alamadık ben iyi olunca eve geldik eşim şimdi sonucu almaya gitti keşke gebe olsam..rabbim hayırlısını nasip etsin
canım geçmiş olsun , keşke birde süpriz olsaydı ama demekki daha zamanı degilmiş.
cnm yeni listeyide hazırla istersen ben akşama doğru okumak istiyorum çünkü dimple arkadaşımız için..
günaydın canım ya listeyi değiştiricem cünkü ercelf e okuyucam diyen kaç kişi okumadı bazısı hiç haber bile vermedi yani listeden bi kaç arkadaşımızı çıkarıcam herkase kaç yasin düştüğünü öyle belirlicem canım..canım sence listeden arkadaş çıkarmakla yanlışmı yapıyorum
superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.
gayem....günaydınına cevap veremedim bu hafta iş yoğunluğumdan..ama günün geri kalanı seninde güzel geçsin canım.
ayşe035...çok geçmiş olsun...umarım sağlığını herşeyden ön planda tutarsın...çünkü sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor biliyorsun.bugün yasin listeni yenilediğini düşünerek tekrar yayınlarsan..dimple020 arkadaşımız için sağlıkla okumaya başlayalım.
dimple020....test sonuç değerlendirmenin olumlu olmasını diliyorum canım.bol şans...
ercelf.........daha çok yeni aşılaman en azından bir hafta daha özen gösterseydin günlük aktivitelerine..ev herzaman temizlenir eğilip kalkacak uzanacak hareketlerden kaçınmalısın.üstelik bel ağrım var diyorsun..
mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.
== gayem07 =3tane okuyacak
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu kusura bakmayın size sormadan bi an önce liste oluşturabilmek için kafama göre fazla kalan yasinleri paylaştırdım..dimple arkadaşımız için okuyoruz lütfen perşembe gününe kadar bitirmiş olursanız çok sevinirim...hepppinizi öpüyorummm
superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.
gayem....günaydınına cevap veremedim bu hafta iş yoğunluğumdan..ama günün geri kalanı seninde güzel geçsin canım.
ayşe035...çok geçmiş olsun...umarım sağlığını herşeyden ön planda tutarsın...çünkü sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor biliyorsun.bugün yasin listeni yenilediğini düşünerek tekrar yayınlarsan..dimple020 arkadaşımız için sağlıkla okumaya başlayalım.
dimple020....test sonuç değerlendirmenin olumlu olmasını diliyorum canım.bol şans...
ercelf.........daha çok yeni aşılaman en azından bir hafta daha özen gösterseydin günlük aktivitelerine..ev herzaman temizlenir eğilip kalkacak uzanacak hareketlerden kaçınmalısın.üstelik bel ağrım var diyorsun..
mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.
eline sağlık...Allah'ın izni ile bugün başlıyorum gece...haftaya perşembeye kadar 2 yasin bende...Allah kabul etsin.
cnm yeni listeyide hazırla istersen ben akşama doğru okumak istiyorum çünkü dimple arkadaşımız için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?