Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
e2 değeri 348 cikti geçen seferki degerden sonra bana biraz düşük geldi ama malum 3600 lerde idi bakalım doktor ne dicek bekliyorum daha :-(

canım ben bu değerlerden bişey anlamıyorum ama inşallah hayırlı sonuç almışsındır..üzme kendini hayra yor

ben okudum canım

ben de okudum canım. Allah kabul eder inşallah.

kızlar ben çıkıyorum şimdilik biraz evi süpürücem hava da serin gibi bugün. aşılamadan sonra yoğun bir bel ağrısı var.Allahtan kabız olmadım çok şişkinliğim de olmadı bu sefer.işlerimi bitireyim girerim yine.

kendini yoracak işler yapmasana

tamam canım allah kabul etsin inşallah cuma saati bağışlıcam

canım haberi duydugumda o kadar mutlu oldumki, hep ilaçların etkisi 3 ay devam eder diyorlardı bende olmaz öyle şey diyordum belkide bu sebeb olmuştur, ayrıca ne güzel tatil yapıp eglenmişsin en azından bebegin mutlu ve keyifli başladı hayatına. Allah sonuna kadar devam ettirsin Öpüyorum sizi.

evet tatlım mutlaka , ama bizler ne yapıyoruz sanki hayatımızın odagı buymuş gibi davranıyoruz , oysa eski yaşamtımıza devam etsek belkide tedavilerede olumlu cevap verecegiz ama biz hormonlarımızın hepsini uyarıyoruz.

yeni bir gunle yollardayim yine, doktora gidiyorum .gun hepimiz icin güzel geçsin mutluluklar kalin
hayırlısı olsun canım.

canım geçmiş olsun , keşke birde süpriz olsaydı ama demekki daha zamanı degilmiş.

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane mcan84 okudu
== yeliz2 = 2 tane okudu
== seyhan12383 =2 tane dimple020 okudu
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okudu
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu

== ay_sum =2 tane mcan84 okudu
== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =3 tane okudu

== hatisim =2 tane ercelf arkadaşımız okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

canım geçmiş olsun , keşke birde süpriz olsaydı ama demekki daha zamanı degilmiş.

canım evet keşke sürpriz olsaydı ama nasip işte ...canım beni de listeye dahil edermisin daha normal yollarla deniyoruz aşılama için 3 ay var

cnm yeni listeyide hazırla istersen ben akşama doğru okumak istiyorum çünkü dimple arkadaşımız için..

cnm yeni listeyide hazırla istersen ben akşama doğru okumak istiyorum çünkü dimple arkadaşımız için..

superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.

gayem....günaydınına cevap veremedim bu hafta iş yoğunluğumdan..ama günün geri kalanı seninde güzel geçsin canım.

ayşe035...çok geçmiş olsun...umarım sağlığını herşeyden ön planda tutarsın...çünkü sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor biliyorsun.bugün yasin listeni yenilediğini düşünerek tekrar yayınlarsan..dimple020 arkadaşımız için sağlıkla okumaya başlayalım.

dimple020....test sonuç değerlendirmenin olumlu olmasını diliyorum canım.bol şans...

ercelf.........daha çok yeni aşılaman en azından bir hafta daha özen gösterseydin günlük aktivitelerine..ev herzaman temizlenir eğilip kalkacak uzanacak hareketlerden kaçınmalısın.üstelik bel ağrım var diyorsun..

mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.

okuyamadığını yada okuyamayacağını bildiren yada sorup beklemene rağmen netice alamadıklarını elbette çıkaracaksın...bu davranışta herhangi bir olumsuzluk yok..bu yaptığına zaten takip denir eklediğin gibi isteyenleri duruma görede çıkaracaksın gayet normal başka türlü nasıl amacına ulaşacaksın..yanlış birşey yok.insan okumaya niyetlenir ister..hasta olur...hayatında bir telaş olumsuzluk olur vss yada başka bir engel olur okuyamayacağını okuyamadığını bildirir hatta belki bildirmeye bile imkanı olamayabilir gayet normal anlayacağın rahat ol...

== gayem07 =3tane okuyacak
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

arkadaşlar yeni liste bu kusura bakmayın size sormadan bi an önce liste oluşturabilmek için kafama göre fazla kalan yasinleri paylaştırdım..dimple arkadaşımız için okuyoruz lütfen perşembe gününe kadar bitirmiş olursanız çok sevinirim...hepppinizi öpüyorummm

sağol canım bundan sonra sıcaklarda fazla durmamaya dikkat edicem sebeplerden biride olabilir tabi..sen nasılsın ne zaman geliyo kırmızılar?

eline sağlık...Allah'ın izni ile bugün başlıyorum gece...haftaya perşembeye kadar 2 yasin bende...Allah kabul etsin.

canım geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim..listeyi yeniledim canım okumaya başlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…