Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım sağol ya hep hem fazla ouyup hemde yardımcı oluyosun kalanlar için..6 tane okunmadı 2 tane sen oku gerisi için haber veren olmazsa ben okurum

günaydın canım sağol ya hep hem fazla ouyup hemde yardımcı oluyosun kalanlar için..6 tane okunmadı 2 tane sen oku gerisi için haber veren olmazsa ben okurum

ayşecim 2 tane az ben şimdi kapatıp 4 tane okuyacağım haber veren olmazsa sende 2 tane okursun yada eğer yoğunsan ya topiğe yaz bana özel mesaj at kalan 2 taneyide okurum öğlen 14.30 gibi girer bakarım eğer alan olmazsa son ikiyide seve seve okurum tamam mı sen meraklanma...

Geçmiş olsun Ayşe. Ben dünde yazmıştım.Tüp tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Allahım inşallah sana da nasip etsin.Bu hayırlı günlerde güzel sonuçlar alalım inşallah..

Geçmiş olsun Ayşe. Ben dünde yazmıştım.Tüp tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Allahım inşallah sana da nasip etsin.Bu hayırlı günlerde güzel sonuçlar alalım inşallah..

günaydın canım ya seninki bambaşka olmuş rabbimin hikmeti işte tedavideyken olmadı tedaviyi bıraktın sürpriz oldu allah sonuna kadar nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat etsin..eşim aradı az önce diyoki hayatım üzülme ama hamile değilsin yaaa...bu da allahtan demek var zamanı..

canım 4 tane sana fazla oldu hakkını helal et o zaman 2 taneyi ben okurum bende evdeyim bugün .. sağol canım yardımın için ne iyisin ya

Gunaydın kızlar aysecım gecmıs olsun canım yasını seve seve okurdum bılıyosun ama rutın troıd kontrolum ıcın hastanedeyım oyuzden okuyamıyorum kusura bakma hastaymısında sana yardım etmeyı cok ısterdım mcan Allah razı olsun canım senden evde olsam hafıfletırdım yukunu sımdıden Allah kabul etsın ınsallah bu dualarımız ercelfe bebıs olarak gerı donsun hestıa takvım cok yakısmıs canım:)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım acile gittim iğnemi vuruldum biraz yatırdılar beni yeni geldim eve..şuan daha iyiyim ağrım hafifledi sonunda..
canımcım iyi olmana sevindim , ama bir kaç gün sen yine de dikkati elden bırakma .. tekrar geçmiş olsun ..

arkadaşım ben şu an tüp bebek iğnelerimi vuruluyorum muhtemelen doktorum pazartesi yumurta toplayacak

umarım bu son tedavin olur arkadaşım... inşallah bu sfer her şeyin yolunda gider ve mutlu sona hayırlsıyla kavuşursun . Allah yardımcın olsun ..

aşılaman hayırlı olsun arkadaşım .. inşakkah her şey gönlünce yolunda gittiği gibi sonuda positive olur hayırlısıyla mucizene kavuşursun ..

inan okurken o kadar duygulandım ki gözlerim doldu inan.. çok tebrik ederim arkadaşım... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ... inşallah darısı bizlerde hayırlısıyla senin gibi ummadığımız anda mucizelerimize kavuşururz ...

geçmiş olsun canım .... umarım bu durum hamilelikten kaynaklanıyordur canım benim ...

günaydın canlarım hayırlı cumalar aysecim geçmiş canım çok ins bi süpriz olur pozitif haber alırsın bitanem ben kadını okudum haberin olsun bende hastanedeyim sonuç brkliyorum e2 tlf giriyorum öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın

çok teşekkür ederim allah razı olsun...canım eşim aradı hamile değilmişim üzüldüm ama herşey allahın elinde bize birşey demek düşmez..

günaydın canım sağol canım allah razı olsun sonucumu aldık negatif..rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin..öptüm canım

hayırlısı olsun canım benim ... Allah'ım bizlerin de vakti zamanı geldiğinde çok arzuladığımız mucizlerimizi hayırlsıyla kavuşturacaktır.. sen bugün istirahat et , bol bol sıvı tüket arkadaşım . demek ki direncin kırılıp vücudun susuz kalmış canım ... tekrar geçmiş olsun... şu an iş yerinde olmasaydım seve seve kalan yasinleri okurdum ... cuma vaktinden önce evde olacağıma emin olsam hiç tereddütsüz okumaya razıyım ..

canım çok sağol..allah razı olsun mcan aldı çogunu bana 2 tane kaldı..şükür bu haftada tamamladık ......inşallah ercelf arkadaşımıza bebek olarak döner

günaydın Dimplecim .... umarım sonuçların hayırlısıyla iyi çıkar ... çok öpüyorumm...

arkadaşım çok teşekkür ederim ya gönlüne yüregine sağlık..burdaki arkadaşlıklar ne güzel ya ben 10 aylık evliyim ve evlenip şehir değiştirdim önceden çevremde hiç arkadaşım yok diye çok üzülüyordum ama sizleri bulduktan sonra hiç umrumda değil..hep allaha dua ederim rabbim sen bana arkadaş vereceksen hayırlı arkadaşlar ver diye onlar sizsiniz canım

Herşeyin bir nedeni ve zamanı var.Rabbim sana en güzel zamanda verecek bebeğini yüzden bugün negatif bence. Geçmiş olsun dikkat et kendine...

arkadaşlar yasini şerifleri okumayan arkadaşlarımızı listeden çıkarmayı düşünüyorum sizce de uygunmu çünkü hala ses seda yok

Herşeyin bir nedeni ve zamanı var.Rabbim sana en güzel zamanda verecek bebeğini yüzden bugün negatif bence. Geçmiş olsun dikkat et kendine...

sağol canım .. bu takvim süper yaa baksana bebeğinin kalbi oluşuyor diyor rabbim nasıl bi kan parçasına can veriyor

canım 4 tane sana fazla oldu hakkını helal et o zaman 2 taneyi ben okurum bende evdeyim bugün .. sağol canım yardımın için ne iyisin ya

ayşe gece rahatsızlandığını yeni gördüm çok geçmiş olsun.orucunu sonra kaza edersin artık üzülme onun için.sonucununda negatif çıkmasına üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.bu arada 4 tane yasini hemen okuyup bitirdim bile.Allah kabul etsin inşallah.eğer kötüysen okuyamazsan 2 taneyide okuyabilirim inan hiç zorlanmadan ve gönüllü olarak okuyorum. o yüzden bu konuda her zaman yardıma hazırım...

yelizcim sanada günaydın.umarım kontrolün iyi geçer ve herşey yolundadır.yasinler ağır gelmedi merak etme ,evde olsan seninde okuyacağından eminim zaten. kendine ve bebeğine çok iyi bak...

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim off burda beklemek ne zor yaa :-( çok sıcak aysecim keşke bi pozitif haberde senden gelseydi keşke havalara ucsqydik sevinçten ama üzülme tatlım o günde gelecek elbet kendine dikkat et canım...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim off burda beklemek ne zor yaa :-( çok sıcak aysecim keşke bi pozitif haberde senden gelseydi keşke havalara ucsqydik sevinçten ama üzülme tatlım o günde gelecek elbet kendine dikkat et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…