Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım geçmiş olsun dileklerin için çok sağol evet orucum kazaya kaldı ..maşallah arkadaşım okudun bile şükür bende çabuk okuyorum .. düşüncen için çok sağol ama 2 taneyi ben okurum birazdan.. ercelf arkadaşımıza şifa olur inşallah

Ağzına , yüreğine sağlık arkadaşım .. Allah kabul etsin ... çok fedakarsın yine bu haftada okuyamanların arkadaşların yasinlerini tamamladın canım ... Allah razı olsun senden ..
bu arada takvime göre bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenebilecekmisşsin ... hayırlısı artık ...umarım sağlıklı , hayırlı bir evlat olur..

evet vallahi hestia dan sonra süper olurdu ama olsun dediğin gibi o günlerde gelecek.bu arada ben yasini şerif okuma listesine seni ekleyeyim mi canım

okudum ayse cim 2 tane mesaj da attım ama burdan da yazayım tam net belli mi kaç tane eksik?

SON 2 TANEYİ DE BEN OKUYACAĞIM ŞİMDİ BUNUNLA BİRLİKTE EKSİK KALMAMIŞ OLUYOR dimi.

yeni bir gunle yollardayim yine, doktora gidiyorum .gun hepimiz icin güzel geçsin mutluluklar kalin

günaydın cnm inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin bol bol sağlıklı yumurtaların vardır..

canım çok geçmiş olsun ikimizde dün acillere gittik desene..havalar çok sıcak oruçda olunca vücut su kaybediyo ama geri alamıyo böyle kötü sonuçlanıyo işte..şu 1-2 gün tutma oruç vücudun kendini tplasın..dikkat et canım kendine dinlen biraz..

günaydın tatlım inşallah kontrollerin güzel geçer troidle ilgili..umarım bebişinde sende iyisindir canım..

günaydım canım inşallah e2 sonucun çok güzel çıkar haberlerini bekliyorum canım

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarımızın en yakın zamanda kabul olması dileğimle..ben düne göre daha iyiyim ama bu sıcaklar olmasa dahada iyi olucam..

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarımızın en yakın zamanda kabul olması dileğimle..ben düne göre daha iyiyim ama bu sıcaklar olmasa dahada iyi olucam..

günaydın canım... hayırlı cumalar sana ve diğer arkadaşlara.... umarım gönüllerimizden geçenlerin,'' keşke'' dediklerimizin hayırlısıyla bir bir gerçekleşmesi dileğiyle...

canım bende de birilerini duyunca kıskançlık oluyo ne yalan söyliyim. üzme kendini benim de inşallah gerekkalmaz tüpe canım. sende içinden nasıl geliyorsa öyle yap çok sıkma kendini tedavi için. biz şimdi 15 gün gitmicez üsküdar a çok şükür ondan sonrasını bilemiyorum negatif olursa tüp için evraklara başlarız ara bulursak da eylül de biyerlere gitmeyi düşünüyoruz. kısmet canım.

hestia ne güzel bir haber tam tatil çocuğu desene. bize de böyle süpriz yapsa keşke. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. aklına kötü şeyler getirme.

okumayanları çıkarmalısın canım. yani hem okumayıp hem haber vermeyenleri.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine vücudun kaldırmıyor sanırım biraz vitamin desteği al bence.

canım çok sağol ekstradan kaç tane okuyacaksın bu okuduğun yasini serifler sana ve bebeğine de şifa olsun inşallah.

son iki tane kaldı canım eksik yok ben okuyacağım merak etme

canım istersen paylaşalım sen de hasta olmuşsun bak 1 tane sen 1 tane ben okuyayım. son haberini ver abdestim var ok. dersen okuyalım birer tane bitsin bu iş.

tamam canım bende abdest aldım şimdi 1 sen 1 ben okuyalım bitsin dediğin gibi canım

sagol canım benım sonucum ne olursa olsun heray gıdıcem doguma kadar boyle sende bebegını ıyı bak canım kontrolun ne zaman cınsıyetı ogrenmedın deme daha sende ben yarın nasıpse gıdıcem ınsallah gosterırse cınsıyetıde ogrenıcez cok heycanlıyım superım bız ıyıyız canım sende ıyıymısın cok sukur sıcaklar berbat gercekten dısarı cıkılcak gıbı degıl optum hepınızı kızlar

e2 değeri 348 cikti geçen seferki degerden sonra bana biraz düşük geldi ama malum 3600 lerde idi bakalım doktor ne dicek bekliyorum daha :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…