sağol canım bundan sonra sıcaklarda fazla durmamaya dikkat edicem sebeplerden biride olabilir tabi..sen nasılsın ne zaman geliyo kırmızılar?
durma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.
Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...
allahım hakkında hayırlısını versin istediğin hakkında hayırsızsa bile hayıra çevirip onu sana nasip etsin...yaaa banada gelsene:))))))))
saol ayşe..inşallah canım.sen zaten buradasın izmirdesin ben izmirden oraya gittiğim için canım izmiri arkamda bırakıyorum her gidişimde..tedavi yolunda izmir sayfası kapandı benim için şimdilik kısmet...
hazır artık superimm
durma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.
Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...
canım neden geç haber verdin yaa bak bu saate kaldığı için biz kendi aramızda topladık yasinleri
ayşecim dün iftara misafirim vardı fırsatım olmadı.bugünde sabahtan hastaneye gittiğim için yeni haber verdim kusura bakma.
masalcım merhaba,
geçen hafta tatildeydim biliyorsun.sayfaların hepsini okuyamadım.son durumun nedir merak ediyorum.tüpe mi başlıyorsun ?kusura bakma tekrar olucak ama.mda yı da tam anlayamadım.istanbulda mısınız ikinizde?
Ağzına , yüreğine sağlık arkadaşım .. Allah kabul etsin ... çok fedakarsın yine bu haftada okuyamanların arkadaşların yasinlerini tamamladın canım ... Allah razı olsun senden ..
bu arada takvime göre bu hafta bebeğinin cinsiyetini öğrenebilecekmisşsin ... hayırlısı artık ...umarım sağlıklı , hayırlı bir evlat olur..
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarımızın en yakın zamanda kabul olması dileğimle..ben düne göre daha iyiyim ama bu sıcaklar olmasa dahada iyi olucam..
canım çok sağol ekstradan kaç tane okuyacaksın bu okuduğun yasini serifler sana ve bebeğine de şifa olsun inşallah.
.
yelizcim cinsiyeti temmuzun başında tahmini olarak öğrendim kemik yapısına göre erkek gibi ama on gün sonraki kontrolde en kesin sonucu alırım o zamana iyice büyümüş olur inşallah...sagol canım benım sonucum ne olursa olsun heray gıdıcem doguma kadar boyle sende bebegını ıyı bak canım kontrolun ne zaman cınsıyetı ogrenmedın deme daha sende ben yarın nasıpse gıdıcem ınsallah gosterırse cınsıyetıde ogrenıcez cok heycanlıyım superım bız ıyıyız canım sende ıyıymısın cok sukur sıcaklar berbat gercekten dısarı cıkılcak gıbı degıl optum hepınızı kızlar
superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.
mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.
bende 21 temmuzda yatırdım ilk aşılamamı 3 ağustos test günüm gün sayıyorum.İnş bende o listede adımı hamile die görürüm
Canım ben tüp bebeğe başlıyorum evet.izmirde yaşıyorum biliyorsun..bugüne kadar tedavim izmirde olmuştu 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçecektik zaten bu ay burada da devam etseydim.fakat karar değiştirip tedavime ve dolayısı ile tüp bebeğe İstanbul Memorial Semra Kahraman ile onun merkezinde devam dip orada yaptırmak kararı aldım zaten bu yüzden de 15 gün önce İstanbuldaydım başladım bile.... Histereskopi oldum orada tedavi öncesi..şimdi vakti geliyor adetin başlayabilecekmiyiz tüpe gittiğimde anlayacağız muayene ve testler için gidiyorum herşey olumlu olursa hemen başlayacağız gününde...dönmeyeceğim o zaman tedavi bitene kadar başlayamazsak döneceğim tabi.
mda...da tüp bebek için tedavisine aynı hastane ve aynı doktorla devam etmek kararı aldı kuşadasında yaşıyor tedavisini İzmirde yaptırıyordu bugüne kadar şimdi istanbul olacak fakat o henüz hiç gitmedi.13 Ağustos ta ilk muayene randevusu var o yüzden 3 hafta sonra muayeneye ilk gidişi olacak memorial 'a....duruma görede tedavisine hemen başlayacak kısmetse...anlayacağın hayırlısı ile arka arkaya orada olacağız planlanan zamanlarda başlayamasak ta orda devam ediyorum artık ben.darısı da mda nın başına inşallah...
Hangi doktora gidiyorsun canım, merakımı makul gör.doktor seçimi çok önemli .ben şu an gittiğim dr insanlar öneriyo ama dr.dan emin değilim hayırlısı
canım ikimizde Memorial de başlıyoruz tedaviyemasalcım merhaba,
geçen hafta tatildeydim biliyorsun.sayfaların hepsini okuyamadım.son durumun nedir merak ediyorum.tüpe mi başlıyorsun ?kusura bakma tekrar olucak ama.mda yı da tam anlayamadım.istanbulda mısınız ikinizde?
inşallah canım umarım ugraşlarına degerbende 21 temmuzda yatırdım ilk aşılamamı 3 ağustos test günüm gün sayıyorum.İnş bende o listede adımı hamile die görürüm
merhaba masal
bende memorialde semra hanıma tüp bebek yaptırdım birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 aşılamadan sonra doktorumuzu bıraktık ve semra hanım ve ekibine güvendik kesinlikle çok iyi bir hastane. bütün personel güler yüzlü ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz anlarda hep destek oluyorlar. bu işte profesyoneller. daha önce orayı gitmeyip 4 yılı boşuna harcadığımiçin çok pişman oldum ama belediğime değdi. tahlil sonuçlarına göre ikiz olabilir dedile bakalım yarın doktora gidip keseleri görücez. kesinleşecek.
inşallah sen de benim şuanda yaşadığım duyguları yaşarsın. tüp bebek tedavinde allah yardımcın olsun
kendini yoracak işler yapmasana
superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.
gayem....günaydınına cevap veremedim bu hafta iş yoğunluğumdan..ama günün geri kalanı seninde güzel geçsin canım.
ayşe035...çok geçmiş olsun...umarım sağlığını herşeyden ön planda tutarsın...çünkü sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor biliyorsun.bugün yasin listeni yenilediğini düşünerek tekrar yayınlarsan..dimple020 arkadaşımız için sağlıkla okumaya başlayalım.
dimple020....test sonuç değerlendirmenin olumlu olmasını diliyorum canım.bol şans...
ercelf.........daha çok yeni aşılaman en azından bir hafta daha özen gösterseydin günlük aktivitelerine..ev herzaman temizlenir eğilip kalkacak uzanacak hareketlerden kaçınmalısın.üstelik bel ağrım var diyorsun..
mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.
== gayem07 =3tane okuyacak
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu kusura bakmayın size sormadan bi an önce liste oluşturabilmek için kafama göre fazla kalan yasinleri paylaştırdım..dimple arkadaşımız için okuyoruz lütfen perşembe gününe kadar bitirmiş olursanız çok sevinirim...hepppinizi öpüyorummm
canım arkadaşım....bu güzel ay 11 ayın sultanı ramazan ayının 2. cuma gününde senin için okunan yasini şerifleri bağışladım rabbim kabul etsin inşallah en yakın zamanda kucağını doldursun AMİN
Canım ben tüp bebeğe başlıyorum evet.izmirde yaşıyorum biliyorsun..bugüne kadar tedavim izmirde olmuştu 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçecektik zaten bu ay burada da devam etseydim.fakat karar değiştirip tedavime ve dolayısı ile tüp bebeğe İstanbul Memorial Semra Kahraman ile onun merkezinde devam dip orada yaptırmak kararı aldım zaten bu yüzden de 15 gün önce İstanbuldaydım başladım bile.... Histereskopi oldum orada tedavi öncesi..şimdi vakti geliyor adetin başlayabilecekmiyiz tüpe gittiğimde anlayacağız muayene ve testler için gidiyorum herşey olumlu olursa hemen başlayacağız gününde...dönmeyeceğim o zaman tedavi bitene kadar başlayamazsak döneceğim tabi.
mda...da tüp bebek için tedavisine aynı hastane ve aynı doktorla devam etmek kararı aldı kuşadasında yaşıyor tedavisini İzmirde yaptırıyordu bugüne kadar şimdi istanbul olacak fakat o henüz hiç gitmedi.13 Ağustos ta ilk muayene randevusu var o yüzden 3 hafta sonra muayeneye ilk gidişi olacak memorial 'a....duruma görede tedavisine hemen başlayacak kısmetse...anlayacağın hayırlısı ile arka arkaya orada olacağız planlanan zamanlarda başlayamasak ta orda devam ediyorum artık ben.darısı da mda nın başına inşallah...
gayem güzel mesajın için çok teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.bebeğin cinsiyetini temmuz başındaki kontrolde öğrendim gibi yani kesin bişey söylemek için çok erken ama kemik yapısına göre erkek gibi dedi doktorum.bi dahaki kontolüm on gün sonra o zaman kesinleşecek...
su perisi daha iyi olmana sevindim sıcaklar hepimizi mahvetti ama elden gelen bişey yok maalesef...
ercelf ekstradan 4 tane okudum bitti merak etme.inşallah Allah kabul ederde en kısa zamanda bebeğine kavuşturur senide...
yelizcim cinsiyeti temmuzun başında tahmini olarak öğrendim kemik yapısına göre erkek gibi ama on gün sonraki kontrolde en kesin sonucu alırım o zamana iyice büyümüş olur inşallah...
masalım canım ben gönüllü olarak hepiniz için elimden geleni yapmaya razıyım.inşallah hem okuduğumuz arkadaşlara hem de bana fayası olacak bu duaların.cinsiyet konusunda daha önceki günlerde yazmıştım o zaman çok çok küçük olmasına rağmen kemik yapısına göre erkek gibi demişti doktorum bakalım bu kontrolde herşey kesinleşir ama inan sadece hayırlı vefalı ve sağlıklı bir bebek olsun istiyorum Allah bana ne layık gördüyse o olacaktır eminim.bu arada istanbula gidecekmişin yarın inşallah güzel gelişmeler olur tedaviye başlarsın bir an önce.Allah gönlüne göre versin,masal gibi günler sana çok yakın olsun inşallah....
tugser inşallah ilk aşılamada tutturanlardan olursun sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?