Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nevrace ve hatisim süpriz hamilelerimiz canım. sen iyisindir inşallah bebeğin de iyidir.benim de aşılamam oldu çok şükür bekleme sürecine girdim 10 ağustos test günüm.

çok sevindim hayırlısı canım inşallah sende pozitif sonuç alırsın allahın izniylebebeğimde iyi çok şükür ağustosta 4 boyutlu ultrasonumuz var onu bekliyoruz dört gözle

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, birsey merak edıyorum. ilk aşılamam tutmadı, genelde 2.aşılamada şans artıyor dıyorlar ya sebebı ne bunun? ılk aşılamadan sonra ne degışıklık oluyor kı ıkıncısınde şans fazla? :44:

hadi hayırlısı olsun canım umarım tüm süreç güzelce geçer, şu anda kaç yumurtan var
canım kontrolum oldu sagda 5 tane 12-15mm arası ve 6 tane küçük solda ise 10-14 arası 4 tane ve 5 tane küçük Pazartesi yine kontrol var 😨😨😨bakalım artık o zaman daha iyi anlaşılacak vücudumun verdigi tepki
sağol canım senin de tedavin hayırlıs olsun sen de geçen ay negatif sonuç aldın sanırım ara vermeden yine mi aşılama deniyorsun yoksa tüp bebek mi?
canım ben artık tüp bebek aşamasına geçtim yan level atladım atlayacagin.
Canimcim Rabbim ne güzel bir sürpriz hazırlamış darısı buradaki diğer bebis bekleyen diğer arkadaslarıma hayırlı uğurlu olsun saglikla doğar inşallah

günaydın cnm inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin bol bol sağlıklı yumurtaların vardır..
.
Biraz iyi gibi sonucum ama Pazartesi daha iyi belli olacak

Dualarımız seninle hadi hayırlısı olacak insallah

Randevu aldım. Çarşamba günü gidicem.Hesaplarıma göre o zaman görünür kese diye düşünüyorum.Hayırlısı artık.Sen izmirdeydin diye hatırlıyorum.Hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun? Bu dr. işi önemli sanırım.yeni yeni farkediyorum:)

EBERİS....dilerim herşey çokk güzel olsun gönlünün istediği gibi...

Vallahi cep telefonundan foruma girmek ne zormus çok teşekkür ederim iyi dileğin icin, arkadaslar herkesin yazısını okudum herkese cevap vermeye çalıştım veremediklerim uzulmesinler herkese iyi pazarlar diliyorjm

Canimcim sonucun ne oldu merak ettim sayfalara öyle bı göz attığım icin takip edemedim bir de telefondan giriyorum biraz zor oluyo sadece aklımda olanlara yazabiliyorum

Kiminde ilkinde tutuyor kimisinde iki belki uç bu is biraz kısmet ısı ne zaman olacağını kimse kesin söyleyemez fakat ilkinde alınan ilaçların etkisi devam ettigi icin belki ikincide şans yukseliyordur çünkü vücudun artık ilaçlara daha iyi tepki veriyor olabilir fakat bu benim kendi fikrim, önemli olan senin istediğin ve pozitif oldugun zaman , tabi bunları isterken de çok kafana takmayacaksin

Ooooooooo hadi hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağına alırsın insallah

[SUB][/SUB]
Canimcim sonucun ne oldu merak ettim sayfalara öyle bı göz attığım icin takip edemedim bir de telefondan giriyorum biraz zor oluyo sadece aklımda olanlara yazabiliyorum
canım bende tlf dan giriyorum okumasi kolaydaı zor oluyor canım sonucum benimde pazartesi belli olcak ikimizde de yumos gelişimi aynı gibi sağ da en büyük 15mm solda 11-10 13 gibi degisir ins pazartesiye kadar buyur ikimizde hakkımızda hayirlisi olsun canım öpüyorum senin tüp galiba ins sorunsuz toplanır yumurtalar

herkese iyi aksamlar kızlar iyi pazarlar sevgiyle mutlulukla kalın

canım oğlun olacakmış ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin masallah hep oğlan hiç kizimiz yok daha
hestia cim degerinin katlanmasina çok sevindim zaten bana kimyasal gebelik gibi gelmemişti ins keseyi görürsün için rahat eder o zaman ca nım hamileliğin sorunsuz şekilde devam eder ins opuyorum
ve hamile olan arkadasim nikini unuttum özür dilerim elselya yanlış olduysa kusura bakma hamiligin hayırlı olsun canim tebrik ederim allah tamamina erdirsin ins

Canım ben hsg çekildim , iki tupumde kapalı çıktı , daha sonra Adana'ya başkent araştırma hastanesine gittim doktor filme baktı bu film iyi çekilmemiş buna bakarak yorum yapmak yanlış dedi, sonra sıraladı
Ailede tüp kapalıligi sorunu varmı
Verem oldun mü
Kadinsal bir amaliyat geçirdin mı
Apandisit amaliyati oldun mü
Turkiye de çok olma ihtimali yok ama çoklu birlikteliklerden de kaynaklana bilirmis
Kötü bir akıntı gecirmisligin var mı
Mantar ya da herhangi bir enfeksiyon kaptın mı
Diye soruları sıraladı fakat bunların hiç biri bana göre degildi doktorum tüplerinin kapalı olduguna ihtimal vermedi, önüme iki seçenek koydu ya tekrar hsg ya da laparoskopi ve histereskopi amaliyati ben ikinciyi sectim çünkü hsg sırasındaki kasilmadan tüpler kapalı gorunebiliyormus ikinci hsg yi bu yüzden istemedim neticede amaliyatimi oldum bir tüpüm tamamen açık digeri cooook az kapaliymis amaliyatim da çok basit ve acısiz di umarım sana bilgi verebilmişimdir

Ne çok mesaj yazmıştım yaaa ama çok sıkılmıştım 😏😏😏esiminde arkadaşıyla tavla oynamasını fırsat bilerek yazdikca yazdım,
Herkese iyi pazarlar diliyorum saglikla kalın 😘😘😘😘

canım pazartesi daha çok büyür o yumoşlar merak etme sen..güzel haberlerle gel bizlere..

tatlım seninde ebereris gibi pazartesi belli olucakmış sonucun inşallah o yumoşlar depar atarak büyümüşlerdir hayırlı haberlerle gel sende pazartesi ikinizde sevindirin bizleri

Son düzenleme:

Ooooooooo hadi hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağına alırsın insallah

ebererıs cok sagol canım darısı tum ıstıyenlere ınsallah hestıa ben ızmırdeyım ozel sıgortam oldugu ıcın ozel doktora saıme yetıse gıdıyorum balcovada cok memnun kldım 4 boyutlu ultrosunu bebısımın yuzunu net gorudum doktorda cok ıyı bılgılı acıklıyıcı tavsıye ederım ıstersen numarasını verırım sen nerde oturuyosun ızmırde

benim aşılamamda 20 temmuzda yapıldı.ilk aşılamam..ağustosun 8.de test yaptırcam..listede ismim yok ama olsun.tutarsa ben yine burdaki herkesle paylaşıcam..inşallahh tutar..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..

yelizcim seninde oğluşun geliyo demek çok sevindim rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah....bundan sonraki kim hamişse onun kızı olacak gibi geliyo bana

slm kızlar bir kaç gündür giremedim bilgisyarım bozuldu nihayet bugün kavuştum kim ne yaptı güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım henüz. özledim hepinizi

hoşgeldin mavi merak ediyordum bende artık seni neyseki bi sorun yokmuş sadece bilgisayarın bozulmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…