nevrace ve hatisim süpriz hamilelerimiz canım. sen iyisindir inşallah bebeğin de iyidir.benim de aşılamam oldu çok şükür bekleme sürecine girdim 10 ağustos test günüm.
canım kontrolum oldu sagda 5 tane 12-15mm arası ve 6 tane küçük solda ise 10-14 arası 4 tane ve 5 tane küçük Pazartesi yine kontrol var 😨😨😨bakalım artık o zaman daha iyi anlaşılacak vücudumun verdigi tepkihadi hayırlısı olsun canım umarım tüm süreç güzelce geçer, şu anda kaç yumurtan var
canım ben artık tüp bebek aşamasına geçtim yan level atladım atlayacagin.sağol canım senin de tedavin hayırlıs olsun sen de geçen ay negatif sonuç aldın sanırım ara vermeden yine mi aşılama deniyorsun yoksa tüp bebek mi?
Canimcim Rabbim ne güzel bir sürpriz hazırlamış darısı buradaki diğer bebis bekleyen diğer arkadaslarıma hayırlı uğurlu olsun saglikla doğar inşallahSevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.
EBERİS....dilerim herşey çokk güzel olsun gönlünün istediği gibi.
Biraz iyi gibi sonucum ama Pazartesi daha iyi belli olacakgünaydın cnm inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin bol bol sağlıklı yumurtaların vardır..
.
Dualarımız seninle hadi hayırlısı olacak insallahdurma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.
Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...
sagolun kızlar hestıacım hala kımyasalmı dıye dusunme doktordan randevu aldınmı keseyı gor ınan rahatlarsın ozaman ınanırsın hamıle olduguna sardunyacım Rabbım sana ve tum bebıs ısteyenlere nasıp etsın ınsallah
EBERİS....dilerim herşey çokk güzel olsun gönlünün istediği gibi...
Merhaba arkadaşlar, birsey merak edıyorum. ilk aşılamam tutmadı, genelde 2.aşılamada şans artıyor dıyorlar ya sebebı ne bunun? ılk aşılamadan sonra ne degışıklık oluyor kı ıkıncısınde şans fazla? :44:
Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)
canım bende tlf dan giriyorum okumasi kolaydaı zor oluyorCanimcim sonucun ne oldu merak ettim sayfalara öyle bı göz attığım icin takip edemedim bir de telefondan giriyorum biraz zor oluyo sadece aklımda olanlara yazabiliyorum
ya çok sağol çok teşekkrm edrm yardımcı olmya çalıştığın için ya kendimi çok çaresiz hissdeyorum hsg çekindim filmim net çıkmamış kendimi çok kastğım için oyüzden bu filme göre kapalı gözüküyo tüplerim ama emn olmk için ikinci hsg istediler inşllh açık çıkr 2 yıldır bebek istyoruz olmuyo adette olmuyorum zaten bebek için tedaviye başladınmı sen ?
canım kontrolum oldu sagda 5 tane 12-15mm arası ve 6 tane küçük solda ise 10-14 arası 4 tane ve 5 tane küçük Pazartesi yine kontrol var bakalım artık o zaman daha iyi anlaşılacak vücudumun verdigi tepki
canım ben artık tüp bebek aşamasına geçtim yan level atladım atlayacagin.
Canimcim Rabbim ne güzel bir sürpriz hazırlamış darısı buradaki diğer bebis bekleyen diğer arkadaslarıma hayırlı uğurlu olsun saglikla doğar inşallah
[SUB][/SUB]
canım bende tlf dan giriyorum okumasi kolaydaı zor oluyorcanım sonucum benimde pazartesi belli olcak ikimizde de yumos gelişimi aynı gibi sağ da en büyük 15mm solda 11-10 13 gibi degisir ins pazartesiye kadar buyur ikimizde hakkımızda hayirlisi olsun canım öpüyorum senin tüp galiba ins sorunsuz toplanır yumurtalar
herkese iyi aksamlar kızlar iyi pazarlar sevgiyle mutlulukla kalın
Randevu aldım. Çarşamba günü gidicem.Hesaplarıma göre o zaman görünür kese diye düşünüyorum.Hayırlısı artık.Sen izmirdeydin diye hatırlıyorum.Hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun? Bu dr. işi önemli sanırım.yeni yeni farkediyorum:)
Ooooooooo hadi hayırlı uğurlu olsun saglikla kucağına alırsın insallah
yelizcim seninde oğluşun geliyo demek çok sevindim rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah....bundan sonraki kim hamişse onun kızı olacak gibi geliyo bana
canım çok sevindim oğluşun olacakmış ne güzel..allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah..2013 yılı erkek yılıymış zaten canım bakalım diğer hamilelerin bebişlerinin cinsiyeti ne olacak..sende şimdiden gelin arayışına başla bakalım
canım tebrik ederim gerçekten oğlan yılı sanırım hiç kızımız yok hep erkek tosuncuklar geliyor :) artık maviş hazırlıklara başlarsın
evet oglusum gelıyo kızlar mavıs mavıs gıydırcem artık nasıpse onu Rabbım kucamıza almayı nasıp etsın ınsallah superım gelın arıyorum duyrulur yıgenınle besık kertmesı yapalım:) ercelfcım sıra sende guzel haberler ver bıze
slm kızlar bir kaç gündür giremedim bilgisyarım bozuldu nihayet bugün kavuştum kim ne yaptı güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım henüz. özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?