Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya ben en son gördüm bu güzel haberi :) canım çok sevindim ... tebrik ederim tekrardan...Allah'ım önce sağlıkla kucağına almayı , mis kokusunu doya doya içine çekmeyi sonrada analı bablı büyütüp hayırlı evlat nasip etsin canım... topicte hiç minik prenseslerimiz çıkmadı henüz... dikkat et kendine ve oğluşuna canım ...

Hestia ;
canım değerinin katlanmasına çok sevindim.. inşallah bundan somrasında da sorunsuz bir şekilde hamileliğinin tadını çıkartırsın canım.. inşallah çarşamba günü keseyi görüp kalp atışını duydun mu endişelerinden kurtulacaksın .. tekarar hayırlsıyla Allah tamamına erdirsin canım..

Ebereis ve Dimple ;
umarım pazartesi günkü doktor kontrollerinizde her şeyin yolunda olduğunu ; yumoşlarınızın gayet güzel geliştiği haberlerinizi alırsınız.. önce yumoşlarınız gelişsin , kaliteli olsunlar hepsi sonra da göbüşlerinizde bebiş olarak sizlere geri dönsünler.. Bbol şanslar ikinize de ...
benim aşılamamda 20 temmuzda yapıldı.ilk aşılamam..ağustosun 8.de test yaptırcam..listede ismim yok ama olsun.tutarsa ben yine burdaki herkesle paylaşıcam..inşallahh tutar..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..

arkadaşım umarım ilk ve son aşılaman olup hayırlısıyla bebişine kavuştuğun haberlerini alırız...

günaydın topicin güzel hanımları , hamişleri .... hepinizin gününün aydın geçmesi dileğiyle.... mutlu pazarlar...

Ben Karşıyakadayım.Balçova bana çok uzak.Ama ismi aklımda kalsın belki ihtiyaç duyan bir arkadaşım olur o taraftan.Memnun olmana sevindim. 4 boyutlu ultrasonda görünüyormuş evet.Ayy kim bilir ne güzel bir duygudur bebişi olduğu gibi görmek. Ben iki dr dan randevu aldım.Çiğli ve karşıyakadan.İkisinden de memnun olanlar var.Bakıcam hangisie yakın hissedersem ona gidicem.Olmazsa başka deneyeceğim artık.Ne zor işmiş doktor seçmek...

evet sana tersmıs gercekten bende daha yenı degıstırdım doktorumu huseyın ceyberıydı eskı doktorum manavkuyuda muaynanesı asılamamıda o yaptı cok memnundum ama doguma kente gırıyo cıglıde orasıda bıze ters hataydayız bız cıglıye gırene kadar yollarda dogururum:)hem dogum fıyatıda cok yuksek 4 bucuk lıra ozel sıgortamızda karsılamıyo neyazıkı neyse canım uzun yazdım kafanı karıstırmıyayım

SEVOCUM....ALAKAN VE İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.SANIRIM KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORSUN 2 KİLO VERİP BAŞARMIŞSIN DA İDEAL KİLONA DOĞRU SAĞLIKLI ZAYIFLAMANI VE HERŞEY BİR TARAFA SEN MADDİYATINI TOPARLAMAYI BEKLERKEN KENDİLİĞİNDEN BEBEĞİNİN GELMESİNİ DİLİYORUM AKSİ HALDE EN KISA SÜREDE HAYIRLISI İLE TEDAVİNE BAŞLAYABİLMENİ...DURUMUNU GAYET GÜZEL İZAH ETMİŞSİN..BİZDE SENİ UNUTMUYORUZ AKLIMIZDASIN CANIM KEYFİNE BAK.

YELİZİZ2.....TEBRİK EDİYORUM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞ BEBEĞİNİZİN..BEN AYLAR ÖNCE İLK HAMİLE KALDIĞINDA SENİN KIZ DOĞURACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM DEMEK Kİ GÖNLÜMDEN GEÇEN OYDU..KIZ ERKEK FARKETMEZ HERŞEYİYLE SAĞLIKLI HAYIRLI GELSİN TEK ÖNEMLİ OLAN BU...GÖZÜNAYDIN YELİZCİM.

HESTİA.....DEĞERİN ÇOK GÜZEL KATLANMIŞ..OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ..DEVAMI DA BÖYLE HAYIRLI GÜZEL GELSİN CANIM.AKLINA OLUMSUZ NETİCELER GETİRMEMEYE ÇALIŞ HEPİMİZ YAPIYORUZ BU KARAMSARLIKLARI AMA,,EN AZINDAN GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN..ARKADAŞIM TEKRAR GÖZÜNAYDIN OLSUN.

Vallahi cep telefonundan foruma girmek ne zormus çok teşekkür ederim iyi dileğin icin, arkadaslar herkesin yazısını okudum herkese cevap vermeye çalıştım veremediklerim uzulmesinler herkese iyi pazarlar diliyorjm

EBERİS....BEN DE PC BAŞINDA OLMADIĞIMDA ÇOKK GİRDİM CEPTEN GİRİYORUMDA OKUMAK SORUN DEĞİLDE ORDAN YAZMAK EVET BİR HAYLİ ZORLUYOR İNSANI..YUMURTALARIN SAĞLIKLA GELİŞİMİNİ DİLİYORUM TEKRAR HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM SANA DA İYİ PAZARLAR..

herkese iyi pazarlar...

MCAN...CIM canım ...sana da bebişinle eşinle huzurlu keyifli iyi pazarlar güzelim.

günaydın topicin güzel hanımları , hamişleri .... hepinizin gününün aydın geçmesi dileğiyle.... mutlu pazarlar...

GAYEM.....sabah şekerim...sana da iyi pazarlar canım...

kızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))

ELYASA......BİR DAHA BU KEZ İKİZ YUMURCAKLAR İÇİN GÖZÜNAYDIN OLSUN HAYIRLI OLSUN ....ÇİFTER ÇİFTER SAĞLIKLA GELSİNLER ÇOKK GÜZEL BİR HABER BU ALLAH'IM BİZLERE DE ANNE BABA OLMAYI DİLEYEN UĞRAŞAN HERKESE DE NASİP ET HAYIRLISI İSE....TEBRİK EDERİM CANIM.

teşekkür ederim canım
hamilelerin duaları kabul olurmuş diye duymuştum bütün hamile arkadaşlarıma benim için dua etmelerini istemiştim ben de size dua ediyorum. inşallah sizin de güzel haberlerinizi duyup sevincinizi paylaşıcaz. allah yardımcınız olsun.

amin canım teşekkür ederim
evet memorialde tüp bebek yaptırmıştık allahım size de nasip etsin inşallah

amin canım inş bende pazartesi 2. aşılamayı olcam bu ay biraz daha umutluyum inş butun tadavı gören arkadaşlarla birlikte benımde yüzüm güler

Hepinize benden de hayırlı pazarlar ...dün itibarı ile geldim istanbul'a .evimize yerleştim bavul boşalt biraz evi temizle alışveriş derken...attım kendimi sokaklara gece yarısına kadar orası burası gezdik yorgunluktan gözümü kaldıramayacağım ana kadar aklımı dağıtmak istedim..bugünde tekrar dışarı çıkmadan önce sizlere merhaba demek hatrınızı sormak istedim ...pek kimse yok ama dünkü geçmişi okuyup yazılarımı yazıp en azından sizlerden de haberim olsun istedim.

Sardunya...cım hsg fil sonucunu iyi çıkmış senin adına sevindim canım gözünaydın inşallah tedavinede başkaca bir engel çıkmadan biran evvel başlarsın merkez ve doktor seçimini doğru şekilde yapacağına kuşkum yok nasılsa sen zaten istanbulda yaşıyorsun en iyi yerlerde yaşadığın yerde..hayırlısı olsun canım.

Dimple020......canım benim....inşallah şu yumurtaların yarın en iyi kalite ve olması gerektiği ideal büyüklüğe gelir de aşılaman hayırlısı ile olur canım.senin için cuma gecesi istanbula hazırlanırken ilk yasinimi okudum bu gecede ikincisini okuyacağım kısmetse allah kabul etsin dualarımızı canım.

Ben istanbul'a geldim ama inatçı adetim hala gelmedi...bugün 30.günüm..belirtilerim var fakat kendisi yok...ben gelsin istedikçe inatlaşıyor sanki..hormonlarım ayakta gezip tozup kafamı dağıtsamda dokunsanız ağlayacak gibiyim karmakarışık olmuşum..farkına varmadan buraya gelme telaşı ..şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye düşünüp herşeyi ayarlarken adet gelmeyince çakıldım kaldım.
Bu gün pazar günü olmasına rağmen doktorum telefonuma yanıt verdi 15 gün önce adet ortası ameliyat geçirdiğim için ve ara kanama yaşadığım için histereskopi nedeni ile gecikmenin muhtemel olduğunu ..rahim duvarının ancak yenilendiğini söyledi...1-2 gün daha bekleyelim nasılsa gelmişsiniz salıya kadar gelmez ise salı gelin muayene edelim dediler..anlayacağınız bekliyorum kurbanlık koyun gibi..akşam dışarıda yemek yedikten sonra gece sinemaya gideceğim yoksa evde vakit geçmiyor..belki aklımı başka şeylere verirsem gelmesi kolaylaşır...
Benden şimdilik haberler böyle buzdolabında kutular dolusu iğneler ilaçlar hazır bakalım buraya buzluklarla taşıyıp getirdiğim bu can yeleklerini kullanmak nasip olacak mı yoksa toplanıp geldiğim gibi dönecekmiyim..umarım kalmam gerekir de maddi manevi bu fedekarlıklarım karşılıksız kalmaz.sonucuna hiç konsantre olamıyorum şu an tek dileğim tedaviye başlayabilmek sonuç ne olursa olsun tedavi sırasında ki durumumu görmenin derdindeyim.

Hepinizi sevgiyle öpüyorum ayrı ayrı....sağlıkla...güzellikler hepimizin olsun.görüşmek dileğimle.

tebrikler o zaman canım :) büyük bir yol katetmişsin. sen aşılamalarını devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi? tüp bebeği de ücretli mi yaptırıyosun?

canım bence en geç çarşamba günü yapılır aşılaman 15 mm olan kesin 17-18 olmuştur hatta 20 bile olmuş olabilir :)

arkadaşlar pelikan arkadaşımız uzun zamandır girmiyor sanırım o da hamileydi birşey mi oldu acaba yoksa herşey yolunda mı ? haberi olan var mı?

kızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))
canım çok güzel haber hayırlı olsun ne güzel bir anda 2 tane birden :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş tebriklerrr bu ay bol hamileli bi ay olcak inş bu güzel haberlerin devamı kesilmesin
amin canım inş bende pazartesi 2. aşılamayı olcam bu ay biraz daha umutluyum inş butun tadavı gören arkadaşlarla birlikte benımde yüzüm güler
canım hakkında hayırlısı olsun inş hepimizin tutar bu ay güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…