Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)
benim aşılamamda 20 temmuzda yapıldı.ilk aşılamam..ağustosun 8.de test yaptırcam..listede ismim yok ama olsun.tutarsa ben yine burdaki herkesle paylaşıcam..inşallahh tutar..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
hoşgeldin mavi merak ediyordum bende artık seni neyseki bi sorun yokmuş sadece bilgisayarın bozulmuş...
ebererıs cok sagol canım darısı tum ıstıyenlere ınsallah hestıa ben ızmırdeyım ozel sıgortam oldugu ıcın ozel doktora saıme yetıse gıdıyorum balcovada cok memnun kldım 4 boyutlu ultrosunu bebısımın yuzunu net gorudum doktorda cok ıyı bılgılı acıklıyıcı tavsıye ederım ıstersen numarasını verırım sen nerde oturuyosun ızmırde
evet sana tersmıs gercekten bende daha yenı degıstırdım doktorumu huseyın ceyberıydı eskı doktorum manavkuyuda muaynanesı asılamamıda o yaptı cok memnundum ama doguma kente gırıyo cıglıde orasıda bıze ters hataydayız bız cıglıye gırene kadar yollarda dogururum:)hem dogum fıyatıda cok yuksek 4 bucuk lıra ozel sıgortamızda karsılamıyo neyazıkı neyse canım uzun yazdım kafanı karıstırmıyayımBen Karşıyakadayım.Balçova bana çok uzak.Ama ismi aklımda kalsın belki ihtiyaç duyan bir arkadaşım olur o taraftan.Memnun olmana sevindim. 4 boyutlu ultrasonda görünüyormuş evet.Ayy kim bilir ne güzel bir duygudur bebişi olduğu gibi görmek. Ben iki dr dan randevu aldım.Çiğli ve karşıyakadan.İkisinden de memnun olanlar var.Bakıcam hangisie yakın hissedersem ona gidicem.Olmazsa başka deneyeceğim artık.Ne zor işmiş doktor seçmek...
kızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))
uzun süredir giremiyorum sory ama kalbim ve iyi dileklerim sizinle bir kaç sayfa okuyabildim anladıgım kadarıyla............. masal canımm tüp için istanbula gidiyormuşsun hadi hayırlısı inşallah bebişle dönersin canım ............ ercelf yumoşların olmuş aşılama bile olmuşsun ben sana 75 az geliyor dememişmiydim tatlım inşallah 2 yumoşunda bebiş olur ................................mda canım sanada istanbul yolları gözükmüş hayırlısı olsun canım umarım her şey istedigin gibi olur ve bunca emeklerin ve sabrın meyvesi alınır buradaki arkadaşlar ne kadar güçlü ve sabırlı oldugunuzu kendinize ara sıra hatırlatın bu taktir edilecek ugraşlar ............. sanırım liste konusunda problem çıkmış o listeyle ugraşmanın ne kadar zman ve dikkat alabilecegini tahmin ediyor ve mda seni bu sormlulugu aldıgın için tebrik ediyorum bence ay itibariyle tedaviye başlayanlar ve hamişler dışın da listeye isim yazmak bile gereksiz boşuna liste uzuyor ve netligi kayboluyor..........................hastiya çoook sevindim canım bayılıyorum böyle süprizlere canım saglıklı kucagına alırsın inşalllah ........... ismini yazamadıgım diger arkadaşlar umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ............. ben beklemedeyim hala maddiyatı ne zaman toparlarız bilemiyorum onun için tarihte belli degil bu arada rejime başladım veee 2 kilo verdim ideal kilom 52 ye azimle ilerleyecegin :))) çok sık giremiyorum yazacak pek bir şey de yok benden yana ama kalbim ve dualarım sizinle muuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkk
YELİZİZ2.....TEBRİK EDİYORUM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞ BEBEĞİNİZİN..BEN AYLAR ÖNCE İLK HAMİLE KALDIĞINDA SENİN KIZ DOĞURACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM DEMEK Kİ GÖNLÜMDEN GEÇEN OYDU..KIZ ERKEK FARKETMEZ HERŞEYİYLE SAĞLIKLI HAYIRLI GELSİN TEK ÖNEMLİ OLAN BU...GÖZÜNAYDIN YELİZCİM.Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)
Gözün aydın. Oğlan geliyomuş.Ya bu ara hamile arkadaşlarımın hepsinin oğlu olacak, bu topiktede 3 oğlan.Valla kız yokmu yaa:)) Neyse sağlıklı olsun da ne olursa olsun.Bende bugün testi tekrarladım 478,8 olmuş.Bir buçuk günde iki katına çıkmış.Bu defa oldu galiba (hala kimyasal mı acaba diye endişeleniyorumda) Bakalım şimdi kese heyecanı, ardında kalp atışları, cinsiyeti...Yaşadığın heyecanı bana da nasip etsin inşallah.Darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...
Vallahi cep telefonundan foruma girmek ne zormus çok teşekkür ederim iyi dileğin icin, arkadaslar herkesin yazısını okudum herkese cevap vermeye çalıştım veremediklerim uzulmesinler herkese iyi pazarlar diliyorjm
herkese iyi pazarlar...
günaydın topicin güzel hanımları , hamişleri .... hepinizin gününün aydın geçmesi dileğiyle.... mutlu pazarlar...
kızzlaaarrrrr
oooo süpercanım allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.çok sevindim
ELYASA......BİR DAHA BU KEZ İKİZ YUMURCAKLAR İÇİN GÖZÜNAYDIN OLSUN HAYIRLI OLSUN ....ÇİFTER ÇİFTER SAĞLIKLA GELSİNLER ÇOKK GÜZEL BİR HABER BU ALLAH'IM BİZLERE DE ANNE BABA OLMAYI DİLEYEN UĞRAŞAN HERKESE DE NASİP ET HAYIRLISI İSE....TEBRİK EDERİM CANIM.
kızzlaaarrrrr
ayy çok güzel bir haber canım allahım sağ salim kucagına almak nasip etsin darısı bize inşallah sen tüp bebek mı olmuştun
amin canım teşekkür ederim
evet memorialde tüp bebek yaptırmıştık allahım size de nasip etsin inşallah
amin canım inş bende pazartesi 2. aşılamayı olcam bu ay biraz daha umutluyum inş butun tadavı gören arkadaşlarla birlikte benımde yüzüm güler
canım kontrolum oldu sagda 5 tane 12-15mm arası ve 6 tane küçük solda ise 10-14 arası 4 tane ve 5 tane küçük Pazartesi yine kontrol var bakalım artık o zaman daha iyi anlaşılacak vücudumun verdigi tepki
canım ben artık tüp bebek aşamasına geçtim yan level atladım atlayacagin.
Canimcim Rabbim ne güzel bir sürpriz hazırlamış darısı buradaki diğer bebis bekleyen diğer arkadaslarıma hayırlı uğurlu olsun saglikla doğar inşallah
[SUB][/SUB]
canım bende tlf dan giriyorum okumasi kolaydaı zor oluyorcanım sonucum benimde pazartesi belli olcak ikimizde de yumos gelişimi aynı gibi sağ da en büyük 15mm solda 11-10 13 gibi degisir ins pazartesiye kadar buyur ikimizde hakkımızda hayirlisi olsun canım öpüyorum senin tüp galiba ins sorunsuz toplanır yumurtalar
herkese iyi aksamlar kızlar iyi pazarlar sevgiyle mutlulukla kalın
canım tebrik ederim gerçekten oğlan yılı sanırım hiç kızımız yok hep erkek tosuncuklar geliyor :) artık maviş hazırlıklara başlarsın
evet oglusum gelıyo kızlar mavıs mavıs gıydırcem artık nasıpse onu Rabbım kucamıza almayı nasıp etsın ınsallah superım gelın arıyorum duyrulur yıgenınle besık kertmesı yapalım:) ercelfcım sıra sende guzel haberler ver bıze
inşallah yeliz. hamile haberlerimiz yeniden başladı bir ara bir durgunluk vardı inşallah devamı gelir benimle birlikte :)
kızzlaaarrrrr
canım tebrik ederimmmm çok güzel bir duygu olsa gerek. tüp yaptırdın sen sanırım yaşından dolayı mı 2 embriyo kondu yoksa tek yumurta ikizleri mi? biraz anlatırmısın tedavi sürecini.
Hepinize benden de hayırlı pazarlar ...dün itibarı ile geldim istanbul'a .evimize yerleştim bavul boşalt biraz evi temizle alışveriş derken...attım kendimi sokaklara gece yarısına kadar orası burası gezdik yorgunluktan gözümü kaldıramayacağım ana kadar aklımı dağıtmak istedim..bugünde tekrar dışarı çıkmadan önce sizlere merhaba demek hatrınızı sormak istedim ...pek kimse yok ama dünkü geçmişi okuyup yazılarımı yazıp en azından sizlerden de haberim olsun istedim.
Sardunya...cım hsg fil sonucunu iyi çıkmış senin adına sevindim canım gözünaydın inşallah tedavinede başkaca bir engel çıkmadan biran evvel başlarsın merkez ve doktor seçimini doğru şekilde yapacağına kuşkum yok nasılsa sen zaten istanbulda yaşıyorsun en iyi yerlerde yaşadığın yerde..hayırlısı olsun canım.
Dimple020......canım benim....inşallah şu yumurtaların yarın en iyi kalite ve olması gerektiği ideal büyüklüğe gelir de aşılaman hayırlısı ile olur canım.senin için cuma gecesi istanbula hazırlanırken ilk yasinimi okudum bu gecede ikincisini okuyacağım kısmetse allah kabul etsin dualarımızı canım.
Ben istanbul'a geldim ama inatçı adetim hala gelmedi...bugün 30.günüm..belirtilerim var fakat kendisi yok...ben gelsin istedikçe inatlaşıyor sanki..hormonlarım ayakta gezip tozup kafamı dağıtsamda dokunsanız ağlayacak gibiyim karmakarışık olmuşum..farkına varmadan buraya gelme telaşı ..şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye düşünüp herşeyi ayarlarken adet gelmeyince çakıldım kaldım.
Bu gün pazar günü olmasına rağmen doktorum telefonuma yanıt verdi 15 gün önce adet ortası ameliyat geçirdiğim için ve ara kanama yaşadığım için histereskopi nedeni ile gecikmenin muhtemel olduğunu ..rahim duvarının ancak yenilendiğini söyledi...1-2 gün daha bekleyelim nasılsa gelmişsiniz salıya kadar gelmez ise salı gelin muayene edelim dediler..anlayacağınız bekliyorum kurbanlık koyun gibi..akşam dışarıda yemek yedikten sonra gece sinemaya gideceğim yoksa evde vakit geçmiyor..belki aklımı başka şeylere verirsem gelmesi kolaylaşır...
Benden şimdilik haberler böyle buzdolabında kutular dolusu iğneler ilaçlar hazır bakalım buraya buzluklarla taşıyıp getirdiğim bu can yeleklerini kullanmak nasip olacak mı yoksa toplanıp geldiğim gibi dönecekmiyim..umarım kalmam gerekir de maddi manevi bu fedekarlıklarım karşılıksız kalmaz.sonucuna hiç konsantre olamıyorum şu an tek dileğim tedaviye başlayabilmek sonuç ne olursa olsun tedavi sırasında ki durumumu görmenin derdindeyim.
Hepinizi sevgiyle öpüyorum ayrı ayrı....sağlıkla...güzellikler hepimizin olsun.görüşmek dileğimle.
masalcım istanbul a hoşgeldin canım. öncelikle adetinin gecikmesi doktorunun da dediği gibi normal geçirdiğin operasyon sonrası az da olsa kanaman olduysa vücut bunu adet gibi algılıyor rahim duvarının tekrar toparlanması zaman alıyor. benim hsg filminde de ilk aşılamamda da hatta bu son aşılamamda da aynı şey başıma geldi. o yüzden bu sefer temkinliyim günüm geçince hemen ay hamileyimm diye saf saf dolaşmicam ortalıklarda :)
inşallah gecikmez çok arkadaşım istanbulun neresindesin? evimiz demişsin size mi ait yoksa konaklamak için mi kiraladınız?
tebrikler o zaman canım :) büyük bir yol katetmişsin. sen aşılamalarını devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi? tüp bebeği de ücretli mi yaptırıyosun?
canım bence en geç çarşamba günü yapılır aşılaman 15 mm olan kesin 17-18 olmuştur hatta 20 bile olmuş olabilir :)
inşallah yeliz. hamile haberlerimiz yeniden başladı bir ara bir durgunluk vardı inşallah devamı gelir benimle birlikte :)
canım tebrik ederimmmm çok güzel bir duygu olsa gerek. tüp yaptırdın sen sanırım yaşından dolayı mı 2 embriyo kondu yoksa tek yumurta ikizleri mi? biraz anlatırmısın tedavi sürecini.
masalcım istanbul a hoşgeldin canım. öncelikle adetinin gecikmesi doktorunun da dediği gibi normal geçirdiğin operasyon sonrası az da olsa kanaman olduysa vücut bunu adet gibi algılıyor rahim duvarının tekrar toparlanması zaman alıyor. benim hsg filminde de ilk aşılamamda da hatta bu son aşılamamda da aynı şey başıma geldi. o yüzden bu sefer temkinliyim günüm geçince hemen ay hamileyimm diye saf saf dolaşmicam ortalıklarda :)
inşallah gecikmez çok arkadaşım istanbulun neresindesin? evimiz demişsin size mi ait yoksa konaklamak için mi kiraladınız?
Saol canim hosbuldum:))) gecirdigim iki asilama sonrasi laparaskopi ameliyatim sonrasi adetim gecikmemisti bu kadar fakat bu histereskopi ameliyati gecikme yaratti bekleyecegiz yapacak bisey yok umarim baska sorunlar yasamam kendiliginden gelir. Kendi evimiz canim nişantaşi maçka caddesinde gucci magazasinin yan apartmanindayiz.umarim senin adetin gecikir hamilesindir canim
canım çok güzel haber hayırlı olsun ne güzel bir anda 2 tane birden :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş tebriklerrr bu ay bol hamileli bi ay olcak inş bu güzel haberlerin devamı kesilmesinkızzlaaarrrrr
canım hakkında hayırlısı olsun inş hepimizin tutar bu ay güzel haberlerini bekliyoruz canımamin canım inş bende pazartesi 2. aşılamayı olcam bu ay biraz daha umutluyum inş butun tadavı gören arkadaşlarla birlikte benımde yüzüm güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?