mrb arkadaşlar aranızda hem polikistover olup hemde tüpleri kaplı olan ve hamile kalan varmı yani du durumları yaşayan biri varmı aklım karma karışık ya lütfen yardımcı olun
mrb canım günaydın bende pko ar ama tüplerim açık ama ahamile değilim henüzyine de sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum canım
mrb arkadaşlar aranızda hem polikistover olup hemde tüpleri kaplı olan ve hamile kalan varmı yani du durumları yaşayan biri varmı aklım karma karışık ya lütfen yardımcı olun
ya çok sağol çok teşekkrm edrm yardımcı olmya çalıştığın için ya kendimi çok çaresiz hissdeyorum hsg çekindim filmim net çıkmamış kendimi çok kastğım için oyüzden bu filme göre kapalı gözüküyo tüplerim ama emn olmk için ikinci hsg istediler inşllh açık çıkr 2 yıldır bebek istyoruz olmuyo adette olmuyorum zaten bebek için tedaviye başladınmı sen ?
canım kendini kastığın için öyle çıkmıştır belki inş açıktır belki hsg çekilirken açılır canım üzme kendini benim 3, aşılama olcak canım bu ay sen çektir 2. hsg nı de ihmal etme hakkında hayırlısı olsun canım
uzun süredir giremiyorum sory ama kalbim ve iyi dileklerim sizinle bir kaç sayfa okuyabildim anladıgım kadarıyla............. masal canımm tüp için istanbula gidiyormuşsun hadi hayırlısı inşallah bebişle dönersin canım ............ ercelf yumoşların olmuş aşılama bile olmuşsun ben sana 75 az geliyor dememişmiydim tatlım inşallah 2 yumoşunda bebiş olur ................................mda canım sanada istanbul yolları gözükmüş hayırlısı olsun canım umarım her şey istedigin gibi olur ve bunca emeklerin ve sabrın meyvesi alınır buradaki arkadaşlar ne kadar güçlü ve sabırlı oldugunuzu kendinize ara sıra hatırlatın bu taktir edilecek ugraşlar ............. sanırım liste konusunda problem çıkmış o listeyle ugraşmanın ne kadar zman ve dikkat alabilecegini tahmin ediyor ve mda seni bu sormlulugu aldıgın için tebrik ediyorum bence ay itibariyle tedaviye başlayanlar ve hamişler dışın da listeye isim yazmak bile gereksiz boşuna liste uzuyor ve netligi kayboluyor..........................hastiya çoook sevindim canım bayılıyorum böyle süprizlere canım saglıklı kucagına alırsın inşalllah ........... ismini yazamadıgım diger arkadaşlar umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ............. ben beklemedeyim hala maddiyatı ne zaman toparlarız bilemiyorum onun için tarihte belli degil bu arada rejime başladım veee 2 kilo verdim ideal kilom 52 ye azimle ilerleyecegin :))) çok sık giremiyorum yazacak pek bir şey de yok benden yana ama kalbim ve dualarım sizinle muuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkk
canım benimde rahim filmim vardı 2 sene öncesinden.şimdi tüpe geçerken tekrar istedi doktorum.sanırım tüptede kanaldan sıvı sızması gibi bişi olabiliyormuş.onu anlayabilmek için doktorum rahim filmine bakalım dedi.yani eğer filmi uzun süre önceden çektirdiysen tekrar isteyebilir.ama histereskopiyi bende bilmiyorum.
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum gecen ay kist oluştugu için aşılama yapılamadı bu ay yapılacak inş pazartesi aşılama olacak dualarınızı bekliyorum inş bu hayırlı ayda hepimizin dualarını kabul eder bır an önce bebeklerimizi kucagımıza alırız
Sardunyacım hoşgeldin ... bu arada hsg sonuçlarının güzel çıktığına sevindim .. umarım bundan sonra tedavinde pürüzler olmadan yola devam edersin canım ...
Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)
Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)
Gözün aydın. Oğlan geliyomuş.Ya bu ara hamile arkadaşlarımın hepsinin oğlu olacak, bu topiktede 3 oğlan.Valla kız yokmu yaa:)) Neyse sağlıklı olsun da ne olursa olsun.Bende bugün testi tekrarladım 478,8 olmuş.Bir buçuk günde iki katına çıkmış.Bu defa oldu galiba (hala kimyasal mı acaba diye endişeleniyorumda) Bakalım şimdi kese heyecanı, ardında kalp atışları, cinsiyeti...Yaşadığın heyecanı bana da nasip etsin inşallah.Darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...
tebrik ederim yeliziz:)allah analı babalı büyütsün........
canım güzel temennin için çok sağol ... umarım bizler de en yakın zamanda sizler gibi o kutsal duyguyu tatma fırsatımız olur...
Eli, yüzü düzgün olup sağlığı yerinde olsun da kız ya da erkek olması mühim değil... Allah sağlıkla önce kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmek nasip etsin canım...
== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
amin canım inşallah açık çıkarda drek tüp bebeğe başlamazlar çünkü maddi açıdan bunu kaldıracak gücüm yok ve ailelermiz bilmyo onlardanda isteyemyiz şuanda adet olmayı bekliyorum adet bitiminde tekrar çekinicem neolur dua edin benm için açık çıksın ilk hap veriliyomuş polikistoverde öylemi peki inşallh en yakın zamnda hamile kalırsın canım Allah tüm evlt sahibi olmk isteyenlere nasip etsin
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum gecen ay kist oluştugu için aşılama yapılamadı bu ay yapılacak inş pazartesi aşılama olacak dualarınızı bekliyorum inş bu hayırlı ayda hepimizin dualarını kabul eder bır an önce bebeklerimizi kucagımıza alırız
Gözün aydın. Oğlan geliyomuş.Ya bu ara hamile arkadaşlarımın hepsinin oğlu olacak, bu topiktede 3 oğlan.Valla kız yokmu yaa:)) Neyse sağlıklı olsun da ne olursa olsun.Bende bugün testi tekrarladım 478,8 olmuş.Bir buçuk günde iki katına çıkmış.Bu defa oldu galiba (hala kimyasal mı acaba diye endişeleniyorumda) Bakalım şimdi kese heyecanı, ardında kalp atışları, cinsiyeti...Yaşadığın heyecanı bana da nasip etsin inşallah.Darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...
slm kızlar bir kaç gündür giremedim bilgisyarım bozuldu nihayet bugün kavuştum kim ne yaptı güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım henüz. özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?