Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4 Günlük tatil dönüşü yine işteyim...

Her sayfayı tek tek okuyamadım ama genel olarak herkes iyi sanırım.

Hestia inan çok çok sevindim canım darısı bizim başımıza :)))

Mda canım liste çok güzel olmuş eline sağlık :)) tüp bebek için 13/08 randevum var yazdığın gibi beklemedeyim :)))

hepinizi öpüyorum.... :)))

masalcım içini ferah tut. düşündükçe stres yapılıyor stres oldukça da beklentiler karşılanmıyor. ben ist a gittiğimde her an ağlayan, en olumsuzu düşünen, bebeğimiz olmayacak diye kahrolan biriydim.üstelik yumurtalıklarım ilk başlarda ilçlara cevap vermedi. en yüksek dozda ek olarak farklı ilaçlarda kullandım.dr tedaviyi yarım bırakacak diye ödüm kopuyordu.ancak ist.da hiç eve girmedik desem yeri var. oraları hiç bilmezken epey öğrendik artık. gezmek , farklı şeyler yapmak çok iyi geliyor. sıkıntılardan birazda olsa uzaklaştırıyor. sonra ben buraya tatile geldim diye düşünmeye başladım. keyfim yerine gelmeye başladı. olumsuz düşünmemeye karar verdim. zor olsa da tedavi konusunda kendimi tamamen dr.a bıraktım fazla irdelemedim. yani kısacası iyi düşün iyi olsun demişler ya bende elimden geldiğince öyle yapmaya çalıştım. ve şimdi o sıkıntılı anları bana unutturan bir sbebim var. iki tane bebişim olacak allah izin verirse. sana tavsiyem herşy yolunda gidecek diye düşün. iyi düşün iyi olsun. allah yardımcın olsun canım dualarım seninle...

canım evet geliyoruz hatta masalım şimdi oralarda , her zaman aklımızdasınız bişeye ihtiyaç olursa çalarız kapnızı.Ende gel memorial e bence

inşallah canım umarım uğraşlarınıza değer ben de şehir dışından gittim tatile gittim diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalıştım:)) güzel haberlerle dönersiniz umarım
canım bende bu sefer sadece muayene olacagım geriye kalan 1 hafta tatil yapacagız düşüncesi ile geliyoruz hemde biraz ortama alışmaya çalışalım diye umarım herşey güzel olur, tatlım sen nerede kalmıştın İstanbul' da?

Selam seninle daha tanışmak nasip olmadı ama inan okadar mutlu oldum ki hamilelik haberine ve de ikizlere yaaa..rabbim hayırlı hamilelik geçirmeni ve hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah..

gayem tatlım, o gün mesajını gördüm tam yazacaktımki beklediğim misafirim kapıdan içeriye giriverdi cumartesi onu iş yerimde agırlamak zorunda kaldım ve bir daha foruma giremedim. Ama çok teşekkür ederim tatlım.
tatlım hışgeldin özlettin kendini, evet döküldük istanbul yollarına baaklım bizim sıpalar gelmeyi kabul edeceklerimi?

Allahım ya yelizcim tebrik ederim topicmizde bir sürü ogluşumuz oldu , bir kız gelirse eyvahlar olsun damat adaylarımız bol olacak umarım kucagına saga salim almak nasip olsun.
canım elbette günden güne artarak büyüyecek içinde bebegin. Dualarımız seninle

canım cevap veremesekde gönüllerimizin bir olduğunu düşünüyorum burada ... yine ince düşüncen ve yanıltsız bırakmadığın için teşekkürler..
seninde İstanbul yollarına düşme sayılı günlerin kaldı.. umarım her şey bu sefer sorunsuz bir şekilde gelişim gösterir mutlu sona erdiğini duyarız tatlım...

canım aslında şans fazla diye birşey yok ancak kullandıgımız ilaçların etkisi vucudumuzda 3 ay daha etki gösterebiliyormuş , ayrıca bu işlem ilkinde bizi biraz strese soksada daha sonraları başımıza neler gelebilecegini tahmin ettiğimizden daha rahat olmamızı saglıyor belkide bundandır.

canım bak gördünmü hiç yumurtam yok derken bir sürü oldular umarım bu son denemen olur.

benim aşılamamda 20 temmuzda yapıldı.ilk aşılamam..ağustosun 8.de test yaptırcam..listede ismim yok ama olsun.tutarsa ben yine burdaki herkesle paylaşıcam..inşallahh tutar..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
ekleriz tatlım eger istersen hep beraber sayarız günlerini bana özel mesajla bilgilerini verirmisin.

kızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))

amin canım teşekkür ederim
evet memorialde tüp bebek yaptırmıştık allahım size de nasip etsin inşallah
allahım ya süper elyesa cım umut eşiğimi artırıyorsun , daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sendeki problem neydi, sorduysamda kusuruma bakma.

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum

== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

bende öpüyorum seni kendini sıkmamam için sanırım 45 dk konuşmuştuk telde tatlım biliyorum çok zor ama biraz stresten uzak duracagız bu dönemde

öncelikle duaların için canı gönülden teşekkürler bende hep dua ederken hepimiz için diye ekliyorum. Bu insanlara gelince belkide gerçekten seni düşündükleri ve üzmemek istedikleri için böyle davranıyor olabilirler ama sen neticede mutlaka ögreneceksin zaten söylemeleri daha dogru olurdu ama ne yapalım onlar bu şekilde uygun görmüşler.

herkese Günaydın.... bol pozitive, bol mutlu haberler alacağımız sevgi dolu hafta olması dileğiyle... İYİ HAFTALAR....

günaydın gayemcim şimdi doktordan ciktim masallah yumoslar büyümüşler gece 11 de catlatma iğnesi vurcam hayırlısıyla çarşamba aşılama ins opuyorum canım

günaydın canlarım güzel bir gün ve güzel bir hafta geçirirsiniz inşallah..

hepinize günaydınlar hemde kocaman öpücüklerimi gönderiyorum buradan,
medids evet aynı gün randevu almışız seninle , kuzucum umarım bu son olur ikimiz içinde

çok teşekkür edrim canım banada 2inci hsgden sonra aynı sonuç olursa amliyatla bakılır dyolr ya bide bende son zamanlarda eşim bşaldığında yumurtalıklarımda çok ağrı oluyo hai hsgde içine ilaç sıkıyolr oda ağrı yapyo ya onun gbi bunu nedenini bir türlü anlamadım !peki senn bebğin oldumu yada ne gbi bir tedavi uyguladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…